Įkraunama...
Įkraunama...

***Spaliukai***

Laba,
ei ei mergai, gal ne šį šeštadienį, nu norėč ir aš dalyvauti, ale yra planų, aišku jei kai kas nesirgs doh.gif Jau taip užkniso juodas dryžis, vos stogas laikosi.... doh.gif doh.gif doh.gif

Atsakyti
Vilmuk, a Vilmuk, matai kad chebra nesirenka? gal kitam savaitgaliui keliam, ir kita savaitgali planuojam, a?
Atsakyti
Na jeigu visos, kurios šį negalit, pažadat kitą savaitgalį galėti - keliam smile.gif tik jau tada cepelinai iš vasarėjos, iš manęs šampė, plotas - Taigi butas biggrin.gif
o jei rimtai, galim ir kitą savaitgalį 4u.gif kiek būtų galinčių/norinčių?
Atsakyti
cry.gif
Atsakyti
as noriu ir galiu biggrin.gif
Vilmuk, nenori sokiu penktadienio aukot? manau paprasciau butu susirinkt ir kai kas nebliautu cia vidury viesos vietos biggrin.gif
Atsakyti
o kiek būtų dalyvaujančių penktadienį? g.gif ta kur leidžia sau bliaut viešoj vietoj lotuliukas.gif tai nebent lagaminą apsižergus atvarytų cepakų paėst lotuliukas.gif

vasarėja, o tu labiau nori, ar labiau gali? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmukas @ 2011 03 22, 09:26)
o kiek būtų dalyvaujančių penktadienį?  g.gif ta kur leidžia sau bliaut viešoj vietoj  lotuliukas.gif tai nebent lagaminą apsižergus atvarytų cepakų paėst  lotuliukas.gif

vasarėja, o tu labiau nori, ar labiau gali?  g.gif  lotuliukas.gif

Laba rytą, ale, kai šovė šampanas galvon lotuliukas.gif aš galėčiau prisijungt penktadienį ax.gif Kai labai toli keliasi garantuotai neįkyksta, ypač su vaikais išvis sunku paprognozuot cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėlytė: 22 kovo 2011 - 08:47
Na bet kokiu atveju man penktadienį nelabai išeina. Taip kad lauksim geresnių laikų smile.gif niekada nebus taip, kad visos galės. Taip kad... smile.gif žodžiu šį savaitgalį nedarom tuomet 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nu man irgi atrodo, kad susitikit kiek ten jau susirinks tiek - ar dvi ar trys ar keturios - tikrai nereikia bent jau manęs laukt ar atidėliot kažką (nes žinau kaip su tais atidėjimais būna paskui) 4u.gif Biškį pasigraudenau ir gan biggrin.gif
Tikiuosi kad ne paskutinis kartas rolleyes.gif
Atsakyti
Laba,

kokie cia atkelinejimai?

ka mazai butu: Vasareja dainuojanti, Lelyte, Kubiliene ir Briede.

Visas normalus komplektas smile.gif

Jokiu atidejinejimu!
Tie kiti kartai ir bus kiti kartai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos dalyvės 4u.gif

Tai Jūs susirinkite dabar, o paskui dar ir ktą savaitgalį susirenkam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lineika @ 2011 03 22, 15:30)
Sveikos dalyvės 4u.gif

Tai Jūs susirinkite dabar, o paskui dar ir ktą savaitgalį susirenkam biggrin.gif

tai kitą savaitgalį pas tave? bigsmile.gif
Atsakyti