Laba,
ei ei mergai, gal ne šį šeštadienį, nu norėč ir aš dalyvauti, ale yra planų, aišku jei kai kas nesirgs Jau taip užkniso juodas dryžis, vos stogas laikosi....
Vilmuk, a Vilmuk, matai kad chebra nesirenka? gal kitam savaitgaliui keliam, ir kita savaitgali planuojam, a?
Na jeigu visos, kurios šį negalit, pažadat kitą savaitgalį galėti - keliam tik jau tada cepelinai iš vasarėjos, iš manęs šampė, plotas - Taigi butas
o jei rimtai, galim ir kitą savaitgalį kiek būtų galinčių/norinčių?
o jei rimtai, galim ir kitą savaitgalį kiek būtų galinčių/norinčių?
as noriu ir galiu
Vilmuk, nenori sokiu penktadienio aukot? manau paprasciau butu susirinkt ir kai kas nebliautu cia vidury viesos vietos
Vilmuk, nenori sokiu penktadienio aukot? manau paprasciau butu susirinkt ir kai kas nebliautu cia vidury viesos vietos
o kiek būtų dalyvaujančių penktadienį? ta kur leidžia sau bliaut viešoj vietoj tai nebent lagaminą apsižergus atvarytų cepakų paėst
vasarėja, o tu labiau nori, ar labiau gali?
QUOTE(Vilmukas @ 2011 03 22, 09:26)
o kiek būtų dalyvaujančių penktadienį? ta kur leidžia sau bliaut viešoj vietoj tai nebent lagaminą apsižergus atvarytų cepakų paėst
Laba rytą, ale, kai šovė šampanas galvon aš galėčiau prisijungt penktadienį Kai labai toli keliasi garantuotai neįkyksta, ypač su vaikais išvis sunku paprognozuot
Na bet kokiu atveju man penktadienį nelabai išeina. Taip kad lauksim geresnių laikų niekada nebus taip, kad visos galės. Taip kad... žodžiu šį savaitgalį nedarom tuomet
Sveikos
Nu man irgi atrodo, kad susitikit kiek ten jau susirinks tiek - ar dvi ar trys ar keturios - tikrai nereikia bent jau manęs laukt ar atidėliot kažką (nes žinau kaip su tais atidėjimais būna paskui) Biškį pasigraudenau ir gan
Tikiuosi kad ne paskutinis kartas
Nu man irgi atrodo, kad susitikit kiek ten jau susirinks tiek - ar dvi ar trys ar keturios - tikrai nereikia bent jau manęs laukt ar atidėliot kažką (nes žinau kaip su tais atidėjimais būna paskui) Biškį pasigraudenau ir gan
Tikiuosi kad ne paskutinis kartas
Laba,
kokie cia atkelinejimai?
ka mazai butu: Vasareja dainuojanti, Lelyte, Kubiliene ir Briede.
Visas normalus komplektas
Jokiu atidejinejimu!
Tie kiti kartai ir bus kiti kartai.
kokie cia atkelinejimai?
ka mazai butu: Vasareja dainuojanti, Lelyte, Kubiliene ir Briede.
Visas normalus komplektas
Jokiu atidejinejimu!
Tie kiti kartai ir bus kiti kartai.
Sveikos dalyvės
Tai Jūs susirinkite dabar, o paskui dar ir ktą savaitgalį susirenkam
QUOTE(lineika @ 2011 03 22, 15:30)
Sveikos dalyvės
tai kitą savaitgalį pas tave?