kalbejau su Raige, tai ji jau kaip ir persiorientavusi, kad nebevaziuos, nes kai parasem, kad ketvirtadieni lyg ir daugiau musu, tai ji jau ir persiplanavo tai darom tuomet siandien mergai. Renkames 18h, kas veluos, tai veluos, nieko tokio. Gales ilgiau pabut ir veliau vaikus i lovas suguldyt
as tuomet veluosiu.
tai vieta nesikeicia- VAPIANO? Europa?
tai vieta nesikeicia- VAPIANO? Europa?
Tai šiandien, spalio 4 dieną, 18h tinkamės Vapiano, p/c Europa
iki pasimatymo
iki pasimatymo
tai sakot pasimeetinom ir uztenka cia tu bazaru? ..
mano pirmokas vakar grizus vetoj to kad miegotu ar bent jau lovoj guletu- su tevu po Panorama tusinosi leisdamas gimtadieniui gautus pinigelius...
na, bet nepaisant velyvo gulimosi, 6.30 atsikele
mano pirmokas vakar grizus vetoj to kad miegotu ar bent jau lovoj guletu- su tevu po Panorama tusinosi leisdamas gimtadieniui gautus pinigelius...
na, bet nepaisant velyvo gulimosi, 6.30 atsikele
Tai zinai, ant stalu prisisokus, ka cia ir bekalbesi...
Maniske nors ir eina anksti (apie 21h) miegot, ryte ziauriai sunkiai keliasi - zadintuvas isskamba ir nutyla, o ji ne krust arba isjungia, ant kito sono ir miega toliau zodziu peleda kaip ir mama man irgi vakare cakros atsiveria, galiu spintas tvarkyt ir pan, o ryte kapec - mirtis alyvose
Maniske nors ir eina anksti (apie 21h) miegot, ryte ziauriai sunkiai keliasi - zadintuvas isskamba ir nutyla, o ji ne krust arba isjungia, ant kito sono ir miega toliau zodziu peleda kaip ir mama man irgi vakare cakros atsiveria, galiu spintas tvarkyt ir pan, o ryte kapec - mirtis alyvose
QUOTE(Vilmukas @ 2012 10 05, 22:25)
Tai zinai, ant stalu prisisokus, ka cia ir bekalbesi...
Kaip kam, o aš kaip tik ryte kai užsuku variklį, o vakare jau einu ir nugarą bandau išties, nes amžiais per daug darbų prisiplanuoju O vaikai keista, pažadinu su tėčiu apsirengia, aš į tą laiką jau pusryčių ką nors paorganizuoju. Rugilė savaitgaliais iki kokių 9-10 pamiega, Liepa tai ankstokai iki 8 max
Nieko nieko, jau rezgu mintį kur ir kada kitą kart merginas užkviest. Teks vieną penktadienį paaukot visoms
einam boulingan
QUOTE(vasarėja @ 2012 10 09, 19:55)
einam boulingan
Nagų laužyti?
Laba diena.
Va ir išsikvėpiau - nebeturiu ką pasakyti.
Pavargau truputį. Arba ne truputį.
Vyneta, kazkaip netikiu, kad pas tave nagai tokie ilgi
kas gi nutiko? gal pasipasakosi, a?
QUOTE(Vilmukas @ 2012 10 11, 10:48)
Vyneta, kazkaip netikiu, kad pas tave nagai tokie ilgi
Na labai ilgų neturiu, žinoma, kompu dirbti trukdytų. Bet manikiūras po boulingo šaibom nueina
Ką čia pasipasakosi žmogus. Žinai, yra tokia patarlė "gimęs šliaužioti, paukščiu neskraidysi". Tai pas mane kažkas panašaus - "gimus tingėti, o tenka dirbti"
O dar tas ruduo, šiandien tai bent šviesiau. Žiema dar laukia. Savaitgaliai visi užimti, tai tas, tai anas. O aš taip noriu namuose pabūti ir patinginiauti
Vyneta, leliuko reik