Įkraunama...
Įkraunama...

***Spaliukai***

kalbejau su Raige, tai ji jau kaip ir persiorientavusi, kad nebevaziuos, nes kai parasem, kad ketvirtadieni lyg ir daugiau musu, tai ji jau ir persiplanavo smile.gif tai darom tuomet siandien mergai. Renkames 18h, kas veluos, tai veluos, nieko tokio. Gales ilgiau pabut ir veliau vaikus i lovas suguldyt biggrin.gif
Atsakyti
as tuomet veluosiu.
tai vieta nesikeicia- VAPIANO? Europa?
Atsakyti
Tai šiandien, spalio 4 dieną, 18h tinkamės Vapiano, p/c Europa 4u.gif
iki pasimatymo bigsmile.gif
Atsakyti
tai sakot pasimeetinom ir uztenka cia tu bazaru? .. biggrin.gif
mano pirmokas vakar grizus vetoj to kad miegotu ar bent jau lovoj guletu- su tevu po Panorama tusinosi leisdamas gimtadieniui gautus pinigelius... doh.gif
na, bet nepaisant velyvo gulimosi, 6.30 atsikele biggrin.gif
Atsakyti
Tai zinai, ant stalu prisisokus, ka cia ir bekalbesi... biggrin.gif

Maniske nors ir eina anksti (apie 21h) miegot, ryte ziauriai sunkiai keliasi - zadintuvas isskamba ir nutyla, o ji ne krust doh.gif arba isjungia, ant kito sono ir miega toliau biggrin.gif zodziu peleda kaip ir mama blush2.gif man irgi vakare cakros atsiveria, galiu spintas tvarkyt ir pan, o ryte kapec - mirtis alyvose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmukas @ 2012 10 05, 22:25)
Tai zinai, ant stalu prisisokus, ka cia ir bekalbesi... biggrin.gif

Maniske nors ir eina anksti (apie 21h) miegot, ryte ziauriai sunkiai keliasi - zadintuvas isskamba ir nutyla, o ji ne krust  doh.gif arba isjungia, ant kito sono ir miega toliau  biggrin.gif zodziu peleda kaip ir mama  blush2.gif man irgi vakare cakros atsiveria, galiu spintas tvarkyt ir pan, o ryte kapec - mirtis alyvose  doh.gif

Kaip kam, o aš kaip tik ryte kai užsuku variklį, o vakare jau einu ir nugarą bandau išties, nes amžiais per daug darbų prisiplanuoju lotuliukas.gif O vaikai keista, pažadinu su tėčiu apsirengia, aš į tą laiką jau pusryčių ką nors paorganizuoju. Rugilė savaitgaliais iki kokių 9-10 pamiega, Liepa tai ankstokai iki 8 max biggrin.gif
Nieko nieko, jau rezgu mintį kur ir kada kitą kart merginas užkviest. Teks vieną penktadienį paaukot visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
einam boulingan bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2012 10 09, 19:55)
einam boulingan  bigsmile.gif

Nagų laužyti? biggrin.gif
Laba diena.

Va ir išsikvėpiau - nebeturiu ką pasakyti.
Pavargau truputį. Arba ne truputį.
Atsakyti
Vyneta, kazkaip netikiu, kad pas tave nagai tokie ilgi wink.gif
kas gi nutiko? gal pasipasakosi, a? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmukas @ 2012 10 11, 10:48)
Vyneta, kazkaip netikiu, kad pas tave nagai tokie ilgi wink.gif
kas gi nutiko? gal pasipasakosi, a?  4u.gif

Na labai ilgų neturiu, žinoma, kompu dirbti trukdytų. Bet manikiūras po boulingo šaibom nueina ax.gif
Ką čia pasipasakosi žmogus. Žinai, yra tokia patarlė "gimęs šliaužioti, paukščiu neskraidysi". Tai pas mane kažkas panašaus - "gimus tingėti, o tenka dirbti"
biggrin.gif
O dar tas ruduo, šiandien tai bent šviesiau. Žiema dar laukia. Savaitgaliai visi užimti, tai tas, tai anas. O aš taip noriu namuose pabūti ir patinginiauti doh.gif
Atsakyti
Vyneta, leliuko reik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2012 10 11, 14:28)
Vyneta, leliuko reik  rolleyes.gif

Gal net dviejų? g.gif
Atsakyti