Įkraunama...
Įkraunama...

***Spaliukai***

Sveikos,

nusprendžiau ir aš pasisakyti smile.gif

kaip ir daugelio jūsų vaikai Adomas eina į mokyklą noriai. Pirmą savaitę bandžiau vedžioti pirmyn ir atgal, tačiau maniškis pareiškė, kad jis nori PATS, na ir ką leidau.

Lanko krepšinį jau antrus metus iš eilės Marčiulionio krepšinio akademijoje. Irgi pats nukeliauja ir grįžta, didžiausia atrakcija - troleibusu važiuoti smile.gif))

Buvo kiek baisoka jį paleist, tai nupirkau EŽĮ, taigi paskambinu ir žinau kur jis yra.

Labai jis pas mus savarankiškas smile.gif

Dėl meeto nežinau, nes su mano darbais tenka dirbti vakare - diegiam sistemas tsakant, o kaip tik išpuola diegimas.

Be to keičiu darbą ir kaip tik darysiu išleistuves.

Gero vakaro
Atsakyti
QUOTE(renren @ 2012 09 27, 07:55)
aha, kaimietem biskiuka sunkoka atvaryt ax.gif

Renren, kooperuojames? mirksiukas.gif Aš galėčiau vairuoti.
Atsakyti
QUOTE(Vilmukas @ 2012 09 26, 14:04)
Siracusa, ATVARYYYYYYK! Nors ir viena butum is ne vilnieciu smile.gif atvaryk, ka???? smile.gif nu atvaryk....davai atvaryk! butinai butinai, imk ir atvaryk! wink.gif

dar svarstau, ratai vakare reikalingi vyrui, o pažiūrėjau, kad paskutinis traukinys iš vln 20:40 huh.gif

QUOTE(Vilmukas @ 2012 09 27, 09:49)
o jeigu perkeltumem i penktadieni?  g.gif Renren su Lolka, ar atvarytumet? Raige? Jutare?  g.gif  bigsmile.gif
Gal padarom sarasiuka, kas ateina, jei ketvirtadieni ir kas jei penktadieni? ir matysim tadum smile.gif

aš kitą 5-nį tai niekaip tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolka @ 2012 09 27, 18:19)
Renren, kooperuojames?  mirksiukas.gif  Aš galėčiau vairuoti.

o as alkoholi vartoti? lotuliukas.gif
nezinau..neplanavau.. man iki 17h darbas..
Atsakyti
tai paliekam ketvirtadieni? g.gif
man penktadienis daug patrauklesnis atrodo, nes 20.30 mano mokiniai gula i lovas, pasakos ir 21 gesinu sviesas. tai realiai valandai.... g.gif
Atsakyti
Aš žinokit, mergai, jaučiu atvaryčiau penktadienį. Bo labai labai pasiilgau. Ketvirtadienį anei kaip.

Mes su vasarėja ne tik vaikus vienodos lyties ir amžiaus turim, dargi sfinksus, ale lygiai tuo pačiu laiku lovas klojam biggrin.gif Dvasios seserys, ne kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Galim kelt i penktadieni ir dar galim ankstint laika valanda kokia? g.gif

gal visdelto susirasom sarasa, kas uz ketvirtadieni, kas uz penktadieni, o tada jau matysim? g.gif man is esmes tinka tiek ketvirtadienis, tiek penktadienis, tik as siulyciau ankstinti laika, tai jeigu nuo 18h, tai ir ketvirtadieni butu normaliai smile.gif bet jeigu Raige tikrai atvarytu, tai as uz tai, kad keliam i penktadieni - gal ir daugiau kaimieciu atvarytu??? bigsmile.gif Maciau ir Jutare skaite ilindusi, bet ne mur mur wink.gif Alytus gal irgi pasiryztu ir atvarytu ax.gif

Spalio 4 diena 18h
1. Vilmukas

Spalio 5 diena 18 h
1. Vilmukas
Atsakyti
Spalio 4 diena 18h
1. Vilmukas

Spalio 5 diena 18 h
1. Vilmukas
2.Raige
Atsakyti
Spalio 4 diena 18h
1. Vilmukas
2.Vasarėja

Spalio 5 diena 18 h
1. Vilmukas
2.Raige
3.vasarėja
Atsakyti
nukopinu ka kitam skyrely rasiau.

merginos, istorija is vakar/snd- rasau tiesiog kad butumet budrios.
vakar fb gavau zinute is vienos drauges is sm (ne musu skyrelio) su prasymu apmoketi uz ja tarpininkei uz rubelius, o jin man kita savaite grazintu. kadangi mes su ja esam ne karta kartu pirke ir pan. - man nekilo ne maziausios abejones. dabar kai skaitau susirasinejima tai keisti kai kurie sakiniai atrodo, bet vakar kad ir matau kad keisti, bet nekreipiau daug demesio, nugi zinot su moterimis visko buna...zodziu, pazadejau vakare pervesti tarpininkei uz ja tuos pinigus. snd ryte fb randu pakankamai nemandagia jos zinute, tipo vesk greiciau... nieko nesureagavau. po valandos ziuriu - jin man nebe drauguose. nu va, galvoju, uzpyko... parasiau sms, kad nestresuotu, gi pasakiau kad pervesiu iki vakaro. ir ka- skambina man ta drauge strese visa apsiverkus, sako, kad isibrove i jos gmaila ir fb, pakeite slaptazodzius, kad ji pati negaletu prisijungti, ir praso is draugiu pinigu... paziuri daugmaz apie ka bendrauta. as jau 4 tokia.
matyt koks tai 20 jausmas isijunge kad nevedziau jai pinigu iskart, nors generatoriu turiu ir kitus pavedimus dariau...tai turiu ir tos sukciuvienes duomenis i kokia saskaita prase pervest, visoms buvo ta pati saskaita nurodyta.
o moralas toks- kad jeigu kas praso pinigu turi prasyti gyvai arba bent tefefonu kad is balso atpazintum.
nes zinokit buciau vedus ir ne nemirktelejus unsure.gif nugi draugei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarėja: 30 rugsėjo 2012 - 14:32
nu jo Vasarėja, čia tai bent blink.gif
Atsakyti
EMA,
user posted image
Atsakyti