Įkraunama...
Įkraunama...

***Spaliukai***

oj, Lolka, prajuokinai biggrin.gif

tai kaip susitikimo ideja, a? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolka @ 2012 09 14, 07:48)
Labas rytas

reikia ir man iš po apkasu išlįsti smile.gif

Renren, kokią mokyklą psirinkot? Drevinuką?

Benas eina i Sakalėlį. Labai su mokytoja mums pasisekė. bent kol kas ir vaikams, ir tėvams ji labai patinka.
Skaityti - veblena, skaičiuoti - moka. Bet kaip mokytoja pasakė - nė vienas neišeis nemokantis... Jau gaunam namų darbų - tai močiutė paima po pamokų ir dar valandėlę vaikas pasėdi. Labai lėtų apsukų  doh.gif  Ir savarankiškumo dar trūksta. Bet įsivazžiuosim.
Iš būrelių pasirinko keramiką ir sportą. Daugiau neleidau. Jau antri metai eis i baseiną - labai stiepiasi, kaip ir Jutare, norime nugaros-stygos. Ir jau 3-ti metai keliaus į anglų.
Nors gyvename mažame mieste, bet aš į visus vežiojimus pajungiau ir senelius. Tėtis kasdien važinėja į darbą Kaune, tai tik ryte priduodu vaikus, o po pamokų surenka mano mama, i baseiną veža senelis. Vienu žodžiu, pusė giminės dirba tuo klausimu.
Tai tiek naujienų iš mūsų fronto.

Taip, Drevinuka pasirinkom, nors daugelis po darzelio iskeliavo i Sakaleli.
Su skaitymu pas mus panasiai- veblena, o skaiciuoti megsta biggrin.gif

Ir atidareme ligu sezona- ketvirtadieni nakti laringitas, sianakt kosuliai- vel seram doh.gif Noriu amzinos vasaros protest.gif
Atsakyti
Labas rytas suraitytas,

temų apie ką pakalbėt atsirado lotuliukas.gif Aš pati esu pakylėta, kad mano vyresnioji jaueinaį mokyklą. Kol kas į jokį būrelį neinam, tik prailgintą grupę, nes norėjau, kad pirmą mėnesį leist įsivažiuot į mokyklos ritmą. O dabar iš palengo galima užsiimti malonumais. Su mokytoja mums pasisekė nerealiai. Mokytoja išdidžiosios raidės. Rugilė labai laiminga, jau ir pristatymus pradėjo ruošt, kuom aš buvau pati labai nustebus, o mokytoja išgyrė. Namuos visko pasitaiko, vasarą mergina mano pasikeitėgerokai, todėl bandom kažkaip susiderint smile.gif .
Tai merginos nevyniojam įvatą skelbiu meet'ą

PVZ. ar tiktų spalio 4 arba 5 d. ????? Po darbų?
Atsakyti
jei kurios mergaite pradejo "Ugnele" lankyt- sakykit, galiu sijonuka sokiu perleist smile.gif

Lelyte, as uz drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos. Ar dar kas ne iš vilniečių atsibels į meetą? svarstau, labai noriu ir pasiilgau, tik nžn kaip gausis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2012 09 26, 12:30)
Sveikos.  Ar dar kas ne iš vilniečių atsibels į meetą? svarstau, labai noriu ir pasiilgau, tik nžn kaip gausis tongue.gif

Siracusa, ATVARYYYYYYK! Nors ir viena butum is ne vilnieciu smile.gif atvaryk, ka???? smile.gif nu atvaryk....davai atvaryk! butinai butinai, imk ir atvaryk! wink.gif
Atsakyti
raige gi dar zadejo g.gif
raige, a raige, kuku, atvaryk ir tu bigsmile.gif
Atsakyti
Butu ne ketvirtadienis, o penktadienis, tai gal ir daugiau ne vilnieciu (norejau rasyti kaimieciu, ale pabijojau, kad mano jumoras liks nesuprastas biggrin.gif atvarytu smile.gif o dabar tai biski sudetinga jauciu visoms unsure.gif
Atsakyti
O aš nežinau ar man pavyks sudalyvauti ax.gif
Kitą trečiadienį pradedu vėl eiti darban smile.gif Iš viso tokia nelengva savaitė man bus, ir du vakarai jau suplanuoti.
Tad kai jau bus aiškus laikas, bandysiu derintis, bet su dideliu klaustuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmukas @ 2012 09 26, 16:29)
Butu ne ketvirtadienis, o penktadienis, tai gal ir daugiau ne vilnieciu (norejau rasyti kaimieciu, ale pabijojau, kad mano jumoras liks nesuprastas biggrin.gif atvarytu smile.gif o dabar tai biski sudetinga jauciu visoms  unsure.gif

aha, kaimietem biskiuka sunkoka atvaryt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renren: 27 rugsėjo 2012 - 07:55
o jeigu perkeltumem i penktadieni? g.gif Renren su Lolka, ar atvarytumet? Raige? Jutare? g.gif bigsmile.gif
Gal padarom sarasiuka, kas ateina, jei ketvirtadieni ir kas jei penktadieni? ir matysim tadum smile.gif
Atsakyti
aga, merginos, is nevilniaus- atsiliepkit ar yra noro ir galimybiu.
cia vietoj daug lengviau prisitaikyti ax.gif
Atsakyti