Įkraunama...
Įkraunama...

***Spaliukai***

Sveikos 4u.gif ,
Aš dėl lipukų tai čia gryn dėl patogumo, greičiau viskas ten gaunasi, o ir neatsiriša tada. Susirišti tai moka. Ale vakar Deichman nupirkau jau sportbačius su raištukais, nes gražesni buvo nei su lipukais biggrin.gif

Kuprinę irgi pirkau su viskuo - penalu, krepšiu, pieštukine. Nešėsi jau iš parduotuvės, nu nėra ji ten baisiai didelė, kai užsideda g.gif

Mūsų degu irgi pasimirė. Trejus metus išgyveno, nors turėjo apie 6-7 cool.gif . Aistei buvo dovanotas 4-o Gimtadienio proga. Tai va kai pasakėm, kad numirojo tas jos gyvūnėlis, tai supratau, kad tikrą moterį auginu, ašarų pakalnė, su frazėm kaip iš filmo..."Ir kodėl, kodėl, aš gi jį taip mylėjau?" O mažoji su savo dzinbudizmu guodžia: "Nu buvo, buvo, ir numirė, nu ką gaila, bet tai ką padarysi". Paskui su maže kalbam apie tai, kad sesė verkė visą vakarą, ir liūdna buvo gal tris dienas, tai mažė sako: "Aš galvojau - verkti man ar neverkti, bet paskui pagalvojau, kad jeigu verksiu būsiu ožiukas, tai ir neverkiau" doh.gif

Šiemet turėjom vienas tingias atostogas, o vienas intensyvias, keliavom. Tai žinokit po tų intensyvių atostogų padariau išvadą, kad su savo vaikais nors į pasaulio kraštą - eina, žiūri, ant kojų visą dieną, ir be jokio zirzimo, be jokių kaprizų, kartais suaugę daugiau problemų kelia negu mano vaikės bigsmile.gif Žodžiu, kitąmet gal bandysim po kokią Norvegiją ar Italiją pakeliauti. Aš čia mintimis apie atosotgas bandau rudenį iš galvos išvyti.

P.S. Maniškė eis į mokyklą šalia darželio - mums taip patogiau, nes sesę nuves į darželį, o pati nueis į mokyklą, nes pakeliui jokių gatvių, žodžiu, ramiau paleist. Paskui jau galvosim, bet įtariu apie kitą mokyklą galvosim arba kai mažajai reiks eiti (po poros metų), arba kai didžioji baigs čia 4 klases. Matot kaip toli planuoju? lotuliukas.gif Bet tai o kaip gyventi neplanavus - vakar pagalvojau, kad tų 7 trilitriakų agurkų mažoka, tai padariau dar 6 puslitrukus marinuotų.
Atsakyti
maniske irgi labai pergyveno doh.gif mat ji praktiskai mate, kai musu ziurkene pasimire, atsinese ja negyva rankytese...tai labai pergyveno, ivyniojo i nosinaite balta, tada idejo i dezute, vaziavom laidot i miskeli...o pakui vis kai prisimena, graudziu balsu sako: zinai kokia mano didziausia svajone? kad musu Miniukas vel gyvas butu... doh.gif nu kazkaip prisirise mes labai buvom, ir fotosesijoje gi su mumis dalyvavo smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmukas: 29 rugpjūčio 2012 - 10:59
Sveikos, mergos smile.gif Vakar šventėm Gustės gimtadienį, tai šiandien jaučiuosi kaip tris dienas gėrus biggrin.gif Taaaaaip pavargau, paskutinės svetės išėjo tik šiandien apie pietus biggrin.gif

Nupirkau Marčiui kuprinę pagaliau. Ne tą kietą, bet su kieta ergonomiška nugara, lengva, nelabai didelė, žodžiu visai liuks. Liko sportinė apranga biggrin.gif

Aš kartais kai pagalvoju, jog mano katė numirs, tai vos ne ašaros pradeda byrėt. Kai po sterilizavimo operacijos naktį labai blogai jautės ir maniau, kad jau amen - blioviau balsu verysad.gif
Atsakyti
as irgi sfinksa turiu bigsmile.gif
kuprine is ecco pirkom.
Atsakyti
merginos, jus daret mantu skiepa? g.gif
as su mergina tikrai nedariau, o su K- gavom siuntima privaloma tipo g.gif

Vilmuk, po pirmo ziurkeno mirties pas mus irgi gedulas ilgas buvo, bet kito gyvunelio atsiradimas ta labai palengvina. mes va 4 palaidoje tik nutarem daugiau neimti, bo katinas atsirado.
tikrai siulyciau isigyti kita mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarėja: 30 rugpjūčio 2012 - 13:10
QUOTE(vasarėja @ 2012 08 30, 14:07)
merginos, jus daret mantu skiepa?  g.gif
as su mergina tikrai nedariau, o su K- gavom siuntima privaloma tipo  g.gif

Vilmuk, po pirmo ziurkeno mirties pas mus irgi gedulas ilgas buvo, bet kito gyvunelio atsiradimas ta labai palengvina. mes va 4 palaidoje tik nutarem daugiau neimti, bo katinas atsirado.
tikrai siulyciau isigyti kita  mirksiukas.gif

Mes ir gavom nurodymą ateit, tai pasidarėm.
Aš kažkaip su gyvūnais atsargiai, nes jautri pas mane Rugilė, tai tokių trumpagyvenadienių neperku. O kačiuką ar šuniuką, jau rimtai pamąstom, nes auga, atsakomybės jausmas auga. smile.gif

Mokykloj viską susiruošę, liko sportinė apranga, bet žadėjo atsiųst krikšto mama. Gaila šiemet mes dar neturėsim mokyklinės aprangos, bet kitą met greičiausiai jau bus, nes dauguma tėvelių balsavo už. Tai merginos rugsėjįo vidury gal susibėgam ?
Atsakyti
su rugsejo 1-aja visus pirmokus ir mamas 4u.gif 4u.gif
kantrybes kantrybes ir dar karta kantrybes visoms biggrin.gif

smagu butu pamatyt ir man visas smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai visų pirmokėlių mamoms 4u.gif Ir aišku patiems mūsų pirmokėliams mirksiukas.gif

Aš tikrai už susibėgimą smile.gif
Atsakyti
Jei man tiktų laikas, gal ir aš atlėkčiau smile.gif

Kaip jūsų vaikiukams mokykloje? Martynas tai žygiuoja su daina biggrin.gif Kol kas biggrin.gif
Atsakyti
maniskis siandien 7.30 trepsejo prie duru su kuprine jau kad tik nepaveluotu, kai pamokos 8.40 prasideda lotuliukas.gif

is kokiu vadoveliu jusu vaikai mokysis? K gavo Pupa, Riesuta ir Gile.

ir dar- turiu barsuko tauku. labai gerai nuo visokiu kosuliu, bronchitu ir kitu plauciu "geriu". gal kuri norit? pasidalinciau. svogerio sumedziotas, tai ekoliogiskas, taip sakant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarėja: 04 rugsėjo 2012 - 14:25
Maniske irgi visa smagi, eina vos ne su daina biggrin.gif pasisokinedama ir laiminga. Nu kol kas euforijoj, tikiuosi taip ir toliau bus smile.gif

Vasareja, jums pamokos visada nuo 8.40 ar tik siandien?

Maniske parsinese Pupa ir Rakta. Bet kiba dar ne visas knygas dave g.gif

I burelius kokius leisit pirmokus? g.gif
Atsakyti
Vilmuk, visada tokiu laiku, tai biski maziau to rytinio streso smile.gif

dar gausit viena knyga. O Raktas - tai cia matematika?

del bureliu- mastom ir mes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarėja: 04 rugsėjo 2012 - 14:37