Įkraunama...
Įkraunama...

***Spaliukai***

QUOTE(vasarėja @ 2012 08 21, 19:20)
bet va kate i namus mielai isileidau  biggrin.gif

wub.gif
Atsakyti
Ir sveikatos, ir nervų atsiranda... Kažkaip smile.gif
Atsakyti
zaja, tau bepigu kalbet kai vienu kvepavimu gavosi biggrin.gif
Atsakyti

Valioo atgimimui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sveikinimai naujoms mamytems biggrin.gif

Teks dabar uzklysti i cia dazniau smile.gif

Idomus tas musu bendravimo laikotarpis - 7 metai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ridar, cia tu apie tai, kad krizes seimoj buna kas 7 metus? biggrin.gif

labas rytas visoms 4u.gif
da papasakosiu, kad gi visa liepa pajury su vaikais vyras tupejo, o as kaip dirbantis zmogus, paskui vazinejau savaitgaliais. viena savaitgali nevaziavau, tai gavos taip, kad 2 savaites nemaciau vaiku. Tai zinokit atvaziavus nepazinau vaiko savo doh.gif einu link namu- privaziuoja su dviraciu toks sokoladines spalvos bachuriuks, plaukai ilgiausi (o buvau palikus tvarkingai nukirpta) kepure tokia stiliova uzmaukslinsta ir sako- "labas". nu zinokit nemeluojant praejo kokios 2-3 sekundes, kol suvedziau kad cia K. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu dar gyvenime nebuvo taip, kad vaiko nepazinciau doh.gif spalva bico- tarp pienisko ir juodo sokolado
Atsakyti
Ridar, daugiau nei 7 metai- dar nestukes bendravom smile.gif

Sveikos mergytes 4u.gif
Atsakyti
raige, kokia kate turit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2012 08 25, 13:41)
raige, kokia kate turit?  g.gif

Sfinksą, Vasarėja smile.gif

Mergos, mano bernas dar neturi kuprinės sad.gif Šiandien buvau Kaune, iškilnojau n+k ir vis tiek nenupirkau. Kokias pirkot savo pirmokėliams? Tas kietas? Paprotinkit mane. Nu man arba sunkios, arba atrodo nepatogios, arba kaina virš proto ribų - mačiau šian neblogą, ale 550. Nu jau NE! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raige: 25 rugpjūčio 2012 - 22:38
QUOTE(raige @ 2012 08 25, 23:33)
Sfinksą, Vasarėja smile.gif

Mergos, mano bernas dar neturi kuprinės sad.gif Šiandien buvau Kaune, iškilnojau n+k ir vis tiek nenupirkau. Kokias pirkot savo pirmokėliams? Tas kietas? Paprotinkit mane. Nu man arba sunkios, arba atrodo nepatogios, arba kaina virš proto ribų - mačiau šian neblogą, ale 550. Nu jau NE! biggrin.gif

As pirkau ir kieta, ir plastikiniu dugnu, Herlitz. Gal ir sunkoka, bet jauciu kad minkstoj visos knygos ir sasiuviniai per savaite susitrins i skudurus g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaja @ 2012 08 27, 10:37)
As pirkau ir kieta, ir plastikiniu dugnu, Herlitz. Gal ir sunkoka, bet jauciu kad minkstoj visos knygos ir sasiuviniai per savaite susitrins i skudurus  g.gif

as irgi tokia nupirkau, bet truputi neramu kaip patemps ja g.gif
Atsakyti
Laba diena, ciocės, tylėjot tylėjot, susikaupėt, dabar jau viską pasakysit, ania?

O tai maniškė irgi turės eiti į pirmą klasę? Nu šakės...biggrin.gif

Kuprinę irgi pirkau tą pradinukišką, nepasakyčiau, kad baisiai ji sunki, berods svoris iki 1 kg g.gif Brangi bjaurybė, bet sako gerai valosi, gerai nešiojasi, tai dabar tikiuosi stebuklų visokių aš iš tos kuprinės.

Aš labai džiaugiuosi, kad maniškė pagaliau eis į mokyklą. Nes darželio ji taip ir nepamilo, nekenčia jo visa siela, visu kūnu, visa dūšia. Man irgi taip buvo, ir mokykla po daržo buvo tikra atgaiva. Tai va to paties ir savo dideliam vaikui linkiu 4u.gif O mažė kaip buvo dzinbudistė, taip ir liko - reikia į darželį - gerai, nereikia - dar geriau bigsmile.gif .

Sportbačių nerandu su lipukais. Šiaip viską jau turim, ai nu smulkmenėlė tokia- uniformų siuvykla nukėlus ragelį, uniformos nėra, bet čia man atrodo įprasta praktika tokia tų siuvyklų. Bet maniškė turi labai panašų į uniforminį sijonuką ir švarkelį, žodžiu, neprapulsim drinks_cheers.gif

Gyvenam gerai, iš atlyginimo, gaila tik kad vasaros nebuvo. Gal dar bus? lotuliukas.gif

Vakar 7 trilitriakus agurkų užraugiau. Turėsim ką valgyti, jeigu po trilitriaką dienai, tai visai savaitei prigaminau lotuliukas.gif
Atsakyti
nu Vyneta kaip visada savam stiliuj biggrin.gif i kuria mokykla eis taviske?

aš saviškei irgi ta kietą, ergonominę pirkau. Su Taigi parsisiuntėm iš ebay, Lego firmos. Šiaip viskas labai gerai, viskas apgalvota, komplekte ir penalas, ir sumuštinių dėžutė, ir atskiras krepšys sportinei aprangai, nu zodziu polnyj kampliekt, bet biškį irgi neramu, kad didoka doh.gif o svoris tai jų visų (tų kietųjų) apie 1 kg. Zodziu matysim. Kiek ji pati ja nesios kai pagalvoji biggrin.gif

Uniformą turim, bo užsisekėm birželio pradžioj. Gavau sms, kad pasiuta. Vyneta, gali tiesiog nuvažiuot, jei ragelio nekelia. Maciau, kad jie ir sestadieni dirba iki 14h (matyt dabar, kai zavalas zmoniu).

O kodel sportbaciu su lipukais reikia? g.gif maniske jau pora metu, kaip moka uzsirist raistelius (labai norejo vienu sportbaciu, kad nupirkciau, tai dar parduotuveje sededama ismoko uzsirist biggrin.gif o su lipukais kedus pirkom Batu kalne jei ka wink.gif

Mes ziurkena laikem, ale pasimire nabagas, buvo asaru (as irgi blioviau blush2.gif tai dabar ant gimtadienio kita teks dovanot, bo labai nori g.gif Alia kai pamastau, kad ir vel kokiems dviems metams, ir vel stresas, kai pasimirs doh.gif nezinau nezinau...o suniui kazkaip nesiryztu cool.gif
Atsakyti