Įkraunama...
Įkraunama...

***Spaliukai***

QUOTE(Vilmukas @ 2012 06 27, 15:38)
Siracusa, o tu nieko papasakot nenori?  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

įtari bites? hihihi.gif Et, pas mus gyvenimas per daug neprognozuojamas, nuolat pasiruošę iššūkiams, tad nė neaišku ką čia pasakot cool.gif
--
kaip Latte gyvena kol kas penkiese, tai mes keturiese + sena fauna tongue.gif Mūsų mažoji Silvija po beveik dviejų metų pas mus grįžo į savo bio šeimą, tai turėjom sudėtingų išgyvenimų metą. Ru kaip ir mes labai skaudžiai išgyveno netektį, iš kitos pusės tas laikas mus labai sustiprino, davė neįkainojamą patirtį, išmokė nesisavinti, paleisti ir gyventi toliau. Tikiu, kad visi įvykiai mūsų gyvenime turi prasmę, tik juos išgyventi ne taip paprasta - vaikams ypač.

Šiandien Ru paskutinė diena darželyje, tai irgi tokia nostalgija suėmė - prisiminiau, kaip ją trimetę pirmą kart vežiau. O dantys pas ją visi vietoj, tvirtai įsikibę laikosi ir nepanašu, kad ruoštųsi kristi, kas ją labai erzina cool.gif

Zaja, kokį mažą kūdikėlį turit, sveikinimai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveiki visi smile.gif
Tikrai pavasaris pavėlavęs atskubėjo į spaliukus - atbudimas bigsmile.gif Smagu.

Pirmiausiai sveikinimai zajai - matau neseniai naują ryšulėlį parsivežėt wub.gif
Ir Neringos lėlytės gimimą man rods praleidau - 4u.gif

Nu ką, mes irgi gyvenam, apie mokyklą vis pagalvojam - bet didieji galvos sukimai buvo pavasarį, o po susitikimo su mokytoja kaip ir apsiraminau, Ru iš vis euforijoj. Uniforma jau užsakyta, kuprinė yra, dar visokiu smulkmenų ir ne tik reiks sužiūrėt.
Mergina mano irgi didelė užaugo, ir 4 naujus dantis jau išsidaigint spejo priekyje.
Prasidės rugsėjis, žiūrėsim kaip viskas susidėlios su ta mokykla - na bet juk į daržą leidom irgi širdis virpėjo - atrodė viskas taip greit, o dabar va jau vėl naujas etapas... Tikėkimės viskas sklandžiai smile.gif
Atsakyti
sveikos.

Jetau kokie prisiminimai ir mane uzpuole smile.gif Ir apie bendravimus ir susitikimus. Visiem buckiai ir daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mes gyvenam visai gerai. Kartais sunkiai kartais linksmai.
Va visai neseniai atsiemiau savo magistro diploma, tai dabar dar metelius busiu magistre mama smile.gif O po to teks ieskotis darbelio.

Siais metais irgi pries pora menesiuku isigijome soda, tad dabar ten vasarom ir gyvensim, tik sia savaitele oras ne koks ir pas gydytojus reikia apsilankyti tad pargrizom i miesta. Jei kas is kaunieciu ar ne tik uzsimanys mus aplankyti visad prasom smile.gif lotuliukas.gif Butu malonu pasimatyti.

Mes irgi ruosiames i mokykla, nerimo kazaip nejauciu, nes zinau, ad mano vaikiui ten bus gerai.Eisim i specialia mokykla. Tikriausiai ta nerima pakeicia kiti sunkumai ir dziaugsmai. Zinau, kad vaikinui ten tikrai bus gerai. Daznai kalta jauciuosi, kad jau laukiu jo mokyklos. Dar tik menesi nebeeina i darzeli, o as jau jauciu, kad prarandu kantrybe, atrodo net norisi saukt smile.gif
Labai visam sitam reikale padeda mazoji, nes kartu sudejus gaunas daug graziu akimirku, kurios viska atperka. Mazoji jau nuo 10 menesio pradejo vaiksciot ir daug visko daro. Kazkaip kai augustas buvo mazas daug as visiskai kitaip atrode.

Kazkaip man truksta laiko sau, pamastymams, knygos paskaitymam, bet turbut tokia jau tu mamu dalia.

zaja, sveikinimai pagausejus seimai. Kaip didzioji i leliuka reaguoja?

Siracusa, linkejimai jusu seimynai wink.gif Tikrai sunku meta teko isgyventi, bet man labai dziugu, kad jus ta ne tik isgyvenat, bet ir atrandat savy daug stiprybes wink.gif

Atsakyti
Pas mus dabar trys leliukai namie biggrin.gif Aisku tie du kur dideli tai nori ir dideliu vaiku pramogu ir visai noretu but papu pamaitinti doh.gif biggrin.gif O Jore pareiske kad teisinga is mano puses butu demesi dalinti po lygiai i tris dalis mastau.gif
Po truputi apsiprasim smile.gif
Atsakyti
Ir mes prisiduodame smile.gif

Gyvename kaip ir neblogai. Mokyklai nu dar nelabai ruošiamės, nors meluoju, verčiu Kristupą vis paskaityti ax.gif Dideliu noru į mokyklą nedega, bet nėra kad ir nelaukia. Aš nusprendžiau iš anksto nesinervinti, o vasarą dar ramiai paatostogauti. biggrin.gif Nes greičiausiai tokia nerūpestinga vasara paskutinė. O ir šis ruduo man jaučiu nelengvas nusimato, Kristupas į mokyklą, Rugilė į darželį, o aš darban.

Kad būtų smagiau, parodykite savo būsimus pirmokėlius mirksiukas.gif
Va mano bedantukas:)
user posted image

ir sesytė
user posted image
Atsakyti
Labas visoms smile.gif

Kokia smaguma, kad išlindo dauguma iš po apkasų, nes nuo Kalėdų tylėjom smile.gif

Pirmiausia sveikinimai Neringai (irgi praleidau šią žinią) ir Zajai, džiugu už jus 4u.gif wub.gif

Siracusa, labai džiaugiuosi už jus, pagaliau teisybė nugalėjo wub.gif Sėkmės jums ateity ir linkiu, kad tokia duobė daugiau gyvenime nepasitaikytų 4u.gif

Mes po atostogų, vakar grįžom iš pietietiškos vasaros į niūrią Lietuvėlę, tai šnd vos ne depresija, liūdesys dėl tokio oro doh.gif verysad.gif Noriu atgal, pjauna toks oras, fuoj ph34r.gif

O šiaip gyvenam 5-se, trečioji "atžala" jorkšyrė smile.gif Mano vyresnėlis atostogauja, laukia rugsėjo, nori į mokyklą, tik dar nelabai suvokia, kad ten daug darbuotis reikės, mažiau žaidimų bus, nei daržely. Jis linkęs vis dar žaisti, tai žiūrėsim kaip čia bus smile.gif Mažius irgi į daržą neina vasarą, yra galimybės nevesti, tai šį mėn dar tikrai ilsėsis. Labai išdykęs, dažnai brolį lupa, daro kas jam patinka, ir labai gerai moka papirkti savo meilumu, kai ką pridirba doh.gif Todėl vaikai padalinami močiutėms, kai įmanoma, kad mažiau riaušių būtų smile.gif

Lineika, faini tavo vaikučiai, mažoji kokia garbanė wub.gif Kiek pamenu ir Kristupas mažas buvo su grabanom, bet dabar jų nematyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Disima: 04 liepos 2012 - 13:24
Wow wow wow, nu ne kaldėdos bet koks sambrūzdis, truputį parūgojau, tai viena kita nosį bent jau įkišot lotuliukas.gif . Ir naujienų kiek pasižėrė, aš įsivaizduoju jei dauguma čia po postelį brūkšteltų, tai žagtelčiau. Kartais pasiilgstu to praėjusio meto, man visai smagu buvo smile.gif. Vasara kepina tai bandom namuos baseine gaivintis. Atskrido kaip tik į svečius sesuo, tai ir didesnėm šventėm tuoj pakvips, vasarą smagus metas drinks_cheers.gif
Siracusa, į darbus jau reik grįšt, tai kaip su vyresniąja skubėjau, taip dabar taip nenoriu, taip smagu namuos wub.gif
Atsakyti
Tai ko niekas savo grožių neparodote g.gif
Taip norėtųsi akis paganyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Disima @ 2012 07 04, 13:21)
Siracusa, labai džiaugiuosi už jus, pagaliau teisybė nugalėjo  wub.gif  Sėkmės jums ateity ir linkiu, kad tokia duobė daugiau gyvenime nepasitaikytų 4u.gif

Ačiū. Duobių, net neabejoju, bus dar ne viena. Svarbu išmokt per jas šokinėti tongue.gif
Atsakyti
ale, klausykites, kaip laiku uzejau bigsmile.gif bigsmile.gif
kaip smagu, kaip mazu lialiu yra 4u.gif Zaja, sveikinimai 4u.gif
apie Siracusa nieko nesupratau, bet tiek to...

as ryt paskutine diena atostogose, pirmadieni keliauju darba. ilsimes tradiciskai lietuviskam pajury.
dar keliom dienom skrisim i Londona su vyresnele- buvo pazadeta kelione uz istojima i Jezuitu gimnazija. tai sake nori raudonu autobusu vazinetis, tai ta ir darysim matyt tris dienas bigsmile.gif
na, busiu labai netradicine, bet mano bernui mokykla giliai dzin doh.gif klausiu cia kuria diena - ar tu nors biski apie mokykla pagalvoji? tai jis man sako - aisku kad galvoju, ir ziauriai daug doh.gif
tai tiek to pasiruosimo mokyklai. neskaito bernas, tik pirmoku matematikos uzdavinius jau baige, dalina ir daugina mintinai. zodziu, bus ne humanitaras ir knygu su manim neskaitys cool.gif
o pati esu pakankamai rami, nes nerimo etapas buvo su pirmaja, su situo - jau zinau, kad viskas bus gerai smile.gif
pas mus namie ziurkenu ir zuvu era baiges- viespatauja sfinksai cool.gif
o ir namai panasu kad keicias ne visai taip kaip planuota- turesiu ikurtuviu rupesciu visa rudeni
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarėja: 18 rugpjūčio 2012 - 20:01
Mergos!!! Atsidariau spaliukus su didžiu žinojimu jog nerasiu nieko naujo ir ŠE TAU! Kaip aš jūsų visų pasiilgau. Ir mūsų plepalų. Ir mažų ryšulėlių. Ir obuolinių muilų rūrose biggrin.gif Ir Siracusos bandelių ir t.t. ir t.t. Ech... Gerai, kad esat smile.gif

Vasarėja, tu žinok tuoj būsi populiari, nes mano Marčiui irgi mokykla dzin. Giliau nei giliai. Irgi bus matematikas, skaičiuoja labai neblogai, o skaito veblendamas... Eis į mano mokyklą, į muzikinę klasę ir, jei mano nervai paveš, mokysis grot gitara biggrin.gif

Mažo naujo ryšulėlio neturiu, bet užtat turiu katę biggrin.gif Ir noriu šuns. Marlio biggrin.gif Nors kažkur giliai širdy ir ryšulėlio norėčiau biggrin.gif Tik anei nervų, anei sveikatos jau biggrin.gif
Atsakyti
raige, boze boze, kaip tu mastai taip pat kaip as biggrin.gif wub.gif
pasirasau po kiekvienu tavo zodziu- nu ner nei nervu nei sveikatos ir man rysuleliui, bet va kate i namus mielai isileidau biggrin.gif
Atsakyti