Įkraunama...
Įkraunama...

***Spaliukai***

Aš kažkaip butiį stengiuosi susitvarkyti ketvirtadienį vakare, vėlokai, dažnai net nusnaudus su vaikais truputį. Tada lieka laisvas savaitgalis, kažkaip įpratau taip nuo tada, kai vaikų neturėjau:D Ir penktadienį jau ir neišsimiegojus galiu pakilti, kai žinau, kad greitai savaitgalis thumbup.gif
O vakare tai valgyti pasidaminam, bet tai aš greit moku ax.gif Pavalgom, ir stengiuosi pabūti su vaikais. Mes ir miegoti vėliau einam, nes mano didžioji sako - aš taip jus myliu, noriu ilgiau su jumis pabūti. Prieraišiukė mūsų wub.gif
Atsakyti
Niu tai kuom visos užsiėmę? ruošiatės puošiatės Kalėdoms? ax.gif
Mano brangenybė šnd man eilėraštį padeklamavo:

Nenoriu bezdžionės, lėlės taip pat ne
Ko trokštu seneli ir tau nežinia.
Sesutę man mažą padėk po egle,
Akytėm žydrom, žalia suknele.
Padėk ir lopšelį, kad supčiau jame.
Vienturtės dukrelės Kalėdų svaja.

Bliamba, net širdį suspaudė... doh.gif užpylė druskos ant žaizdos tsakant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmukas @ 2011 12 20, 11:41)
Niu tai kuom visos užsiėmę? ruošiatės puošiatės Kalėdoms?  ax.gif
Mano brangenybė šnd man eilėraštį padeklamavo:

Nenoriu bezdžionės, lėlės taip pat ne
Ko trokštu seneli ir tau nežinia.
Sesutę man mažą padėk po egle,
Akytėm žydrom, žalia suknele.
Padėk ir lopšelį, kad supčiau jame.
Vienturtės dukrelės Kalėdų svaja.

Bliamba, net širdį suspaudė...  doh.gif užpylė druskos ant žaizdos tsakant smile.gif

Sveikos, Vilmuk, kas čia ją pamokino tokių? g.gif Šiaip tai ir man suspaustų širdį, nu blyn blyn doh.gif

Aha, puošiamės kurgi ne. Dirbam gal? biggrin.gif
Atlaikėm darželio šventes - 2 vnt., labai gražiai suorganizavom, labai Kalėdų senelis liuksiškas papuolė, su pasižvengimais visokiais, nu žodžiu, labai patiko. Darželis irgi pasipuošė, atsinaujino, gražu žiūrėt. Kažkaip šiemet labai pasijautė tas darželinukų krepšelis, labai atsinaujino ir baldus, ir sienas, ir duris, o jau ekskursijų kiek priešmokyklinukams, tai ohoho, visur važiuoja, eina, ir pinigėlių nerenka - viskas iš to krepšelio - teatrai, tv bokštas, spaustuvė, sodybos visokios su duonos kepimu ir pan. thumbup.gif
Pasidžiaugiau ir einu toliau dirbti. Nedaug liko iki atostogų, reikia nuoširdžiai pavaryti dabar:) ax.gif
Atsakyti
Graziu svenciu visiems spaliukams ir ju seimoms 4u.gif
Atsakyti

As irgi noreciau palinketi, kad sventes sugrazintu vilti, jog ateinantys metai bus patys

patys geriausi, sviesiausi, laimingiausi ir turtingiausi.

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveiki ir sveikos super spaliukai wink.gif Kaip gyvuojate? Ar jau dziaugiates pavasariu?
Atsakyti
Sveikos, mamytes,

simtas metu neskaiciau, nerasiau doh.gif

susiradau jus, ir nustebau, kad ramuma dvelkia 2005 spaliuku kampelis unsure.gif

kaip busimi pirmokeliai gyvena? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveika Neringa, taip pas mus čia kaip kokioj nevados dykumoj hihihi.gif Kažkaip pabodo būt etatine rašytoja, kad kiti paskaitytų. Ir susitikę buvom laaaaabai seniai, nors žadėjom dažniau smile.gif Pirmokėlė mano jau ruošias, pagaliau išlindo viršuj dantukas priekinis, tai sakau gal į pirmą klasę neisim kiaurais vartais lotuliukas.gif Gavom sarašą priemonių, pasiruošimui, kitas mokykla duos. Buvau susitikus su mokytoja, labai atsakinga, griežtoka, bet man ji labai patiko ir mano dukrai taip pat. O mažoji mūsų papuolė į sesės darželį, tai abi mano merginos bus viena šalia kitos, per tvorą thumbup.gif . Dar iki liepos 2 d. ketinau leist į daržą, bet ai vis pagailėjau, tai jau visą sav. atostogauja namuos, buvo prie jūros, gal pas močiutę pabus dar, taip ir leisim vasarėlę. Liepą dvi didelės šventės laukia, tai turiu ką veikt. cool.gif
Šiaip vieną vakarą pagavau save mąstant, kaip greit laikas praėjo. Kaip tik kažkurią dieną važinėjom parke, man jau į pabaigą vaiko auginimo atostogos ir šalimais praėjom būrelį mamų su visai mažais, tai ilgu pasidarė. Prisiminiau pirmus savo susitikimus kai vyresnioji maža buvo...kartais pasiilgstu to laiko wub.gif
Atsakyti
Man irgi neįtikėtina, kad mūsų "kūdikėliai" jau į mklą žygiuos cool.gif Nepastebėsim, kaip ir pilnametystė ateis biggrin.gif
Lėlyte, jau į darbus nuo rudens grįžti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siracusa: 27 birželio 2012 - 09:28
Laba 4u.gif

Mes kol kas penkiese gyvenam tongue.gif
Kaip ir visi, pora į mokyklą išleisiu. Tik maniškės aukštos labai, ir kojos didelės tongue.gif
Chararkteriiai skirias, emocijos ir nuotaikos visada akivaizdžios tongue.gif
Kiekviena vis kitokia, pomėgiais, temperamentu, jautrumu ir pan. Buvo periodas kai labai norėjo skirtis - viena kirpčiuskus nešiojo, kita ne. Dabar vėl užėjo kitas periodas- susivienodino šukuosenas.
Leidžiu rengts kaip nori, tai dažniausiai skirtingai, bet kartais užplaukia visoms vienodas suknias išsirinkt.
Kasų neleidžia kirpti, augins dabar. Kaip Rapuncelės, kad iki pirmo aukšto būtų svajoja.

Darželio išleistuvės buvo. Graži šventė. Vasarą irgi dar lankys, nes tik tas kelais savaites per atostogas išsivešim, o šiaip - darbai-daržai rutina vis tiek bus.
Kiek nerimauju dėl mokyklos, pasiėmimo, prailgintos, logistikos, būrelių ir panašių dlaykų. bet gal kaip nors.

Aš dirbu jau pora metų. įstaiga ta pati, tik biškį funkcijas keičiau, tai naujovės kokios, tai programos.
Sugalvojau mokslo aukštumas štumuoti, žiūrėsiu, kiek seksis pasiekti.
Naminių gyvūnėlių neturim, nors mes visos labai kačiuko norėtume. bet.. vyras prieš tikrai, o ir šiaip bijau papildomų rūpesčių, ieškot kur palikti atostogoms ir pan.
Atsakyti
oj nu laba diena, simtas metu smile.gif kazkoks atbudimas cia pas mus, nors jau seniai ne pavasaris bigsmile.gif
mes irgi mokyklai ruosiames...moraliskai ir visaip kitaip smile.gif maniske priekyje keturiu dantu dabar neturi, tai nuotraukose net nesisypso biggrin.gif gal gi irgi iki mokyklas pradygs bent keli biggrin.gif
Maniske labai nori i mokykla, laukia nesulaukia. As tai kaip ir Latte, bijau tu visu nuvezimo pasiemimo bureliu ir pan reikalu, nu bet gi kaip nors susideliosim...
Is gyvunu turim zuvyte ir ziurkena smile.gif labai norim suniuko, bet as nedrystu - nesugebesiu anksciau atsikelt, kad dar suni pavedziot biggrin.gif
Laikas tai ziauriai greit prabego...tik ka rysuleli is gimdymo namu vezemes, o dabar va, mergina, i mokykla ruosiasi doh.gif raso skaito viska girdi - nieko nebenuslepsi - prieina prie kompo, pasiskaito ka su kuo susirasineju biggrin.gif viska girdi, acdie dar rusiskai nesupranta, tai jei ka, slapta kalba kalbet galima biggrin.gif nes vokiskai tai jau sprechina visai neblogai (senelio deka smile.gif
taip ir gyvenam 4u.gif
nu kas dar ka pasipasakos? bigsmile.gif

Latte, koks ugis merginu tavo ir koks batu dydis?

Siracusa, o tu nieko papasakot nenori? bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmukas: 27 birželio 2012 - 16:03
Laba diena,
nugi kišu savo trigrašį ir aš 4u.gif
Mano šitas kūdikėlis jau tapo vyriausia, protingiausia (bent to iš jos tikimasi biggrin.gif ) šeimos atžala. Kaip tik rusiškai mes prie jos vengiam kalbėti, nes graibosi neblogai (rajono įtaka smile.gif ) Teks tėvams naują užsienio kalbą mokytis doh.gif
Mokyklon jau kaip ir pasiruošusi, laukia. Vežiojimų šiemet dar nebijau, nes atostogausiu. Bus tik klapatos visą būrį aprengt išruošt doh.gif

Atsakyti