Įkraunama...
Įkraunama...

***Spaliukai***

Laba, klausyk nu smagu kad miklini kojytes tongue.gif Čia tas tipo norvegiškas ėjimas cool.gif ?
Aišku kelias susidaro, bet per parkelį, keimukais ir jau darbe. O dar kai oras toks nuostabus ax.gif
Su ligom ir pas mus buvo, bet taip įdomiai - aną sav. didžioji 2 dienas su 38, praėjo ir nieko, o šią sav. mažiukė irgi 38,8 dvi dienas praėjo irgi nieko. Aišku, džiaugiuos, kad bent ne taip sunkiai su komplikacijom, ir dar kuom nors.
Atsakyti
Lelyte, aga, cia tas siaurietiskas vaiksciojimas, ale nemanyk kad as i darba taip einu lotuliukas.gif pasportuoju, tada namo, ir su masina i darba biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras mano dukriukui 4u.gif

O mus ligos sekmadienį aplankė doh.gif Kristupui gerklė su visais kosuliais išlindo. Rugilei sloga. Tikiuosi niekas daugiau neišlys ax.gif Man jau irgi gerklę kabina doh.gif
Atsakyti
nu labukai mamukai, o štai ir aššššš sokiai.gif sirgom abi su Ema doh.gif man tai gripas tikrai buvo, nes pirmas dienas tempa 39 - gulėjau negyva, dvi paras nieko neėdžiau, du kilus svorio numečiau (lyg per daug turėčiau biggrin.gif paskui jau tempa pakrito, ir staiga sloga ne iš niekur, vėl tempa 38, ir dar 3 paras doh.gif galvojau nusišausiu doh.gif Emai kosulys, tempa, galiausiai ausies uždegimas ir sloga doh.gif tai po sirgimų reabilitavomės savaitę Druskininkuose ax.gif jau grįžtam į ritmą - pailsėjusi, atsigavusi, pavasaris širdy biggrin.gif žodžiu norisi gyventi lotuliukas.gif

Lineika, nugi matosi, kad vaikai tų pačių tėvų biggrin.gif panašūs jie su Kristupu, o ir Rugilė tavo grožis, rožinė princesė wub.gif

Ale gi Vasarėja aktyvistė vienok thumbup.gif man rytinės veiklos - peilis doh.gif va ir per atostogas "vargau", nes keltis reikėjo net 8,30h, kad į pusryčius suspėt - nu katorga kokia tais biggrin.gif aš totali pelėda. Vakare galiu veikt, tvarkytis, dirbt, dalyvaut, nu ryte kapec - duokit pamiegot, galiu ir nevalgiusi būti biggrin.gif

o dėl tų pienų tai aš mintį supratau. Kai serga tai atskira kalba, bet vat kadangi maniškė pieninė, ir tą kakavą be saiko geria, tai ar negali būti tai jos dažnų sirgimų priežastis? na jeigu jau sakot, kad jeigu ryte pienas su dribsniais, tai lengvas virusiukas ir koks ir kapec? nu logiška gi nu g.gif

aj tiesa, pas mus namie nelaimė - mūsų žiurkėnas koją susilaužė doh.gif nu kai pamačiau žaizdą, tai vo nenugriuvau...atvira žaizda, skylė toka ties koja doh.gif dabar skylė užsitraukė, bet šluba verysad.gif taip gaila gyvūno...bet paeina, guvi, bet šluba... verysad.gif kažkaip ema taip paprastai į tai sureagavo, o aš tai kažkaip labai jautriai, vis ėjau žiūrėt, ar gyva dar...
Atsakyti
labas rytas, nu ka, ziemos sulaukem? biggrin.gif
gerai, kad tik siandiena tokia sinoptikai zada.

Vilmuk, nugi smagu tave matyt, bo jau pasigedau 4u.gif
gerai, kad pavasaris sirdy mirksiukas.gif

o ziurkeno veterinarui nerodei? g.gif kur cia ta jusu ziurke sugebejo koja ikist? g.gif
siaip tie mazi gyvuneliai nelabai gyvena su ssulauzytom galunem unsure.gif
Atsakyti
Nu mergai, kur pasislėpę bigsmile.gif kada darom šampės mytą? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

o dėl žiurkėno - kažkaip tikrai maniau, kad žiurkėnų nieks negyvo ir gipsų nededa, tai ir nevežiau aš jos niekur. O kadangi žaizda užsitraukė ir jaučiasi ji gerai, tai žiūrėsim kaip čia bus... doh.gif
Atsakyti
nekalbat, tai aš pati su savim pasikalbėsiu lotuliukas.gif siūlau šį šeštadienį vakarop, op op bigsmile.gif Ridar karaoke atsiveš bigsmile.gif Vasarėja šampės biggrin.gif mano plotas biggrin.gif cepelinų nepažadu, ale ką ten gali žinot - trenks pavasaris galvon ir privirsiu lotuliukas.gif Buke, atvaryk, pažadu nepasiųsti tavęs nei toli, nei arti lotuliukas.gif Lolka bigsmile.gif mergai bigsmile.gif nemiegam nemiegam, registruojamės biggrin.gif alio alio kak slyšno? help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmukas: 21 kovo 2011 - 14:10
sampo meetas pas Vilmuka
1. Vilmukas (su cepelinais- prisikarksejai... biggrin.gif )
2. Vasareja ( su sampe- ano meeto likuciai, nu ir procentai uzaugo... biggrin.gif )
3.
4.
5.
6.
Atsakyti
Ne nu mergai cray.gif mielai prisijungčiau ale negaliuuuu, išvažiuojuuuuu sad.gif
O taip norėčiau šampės beigi cepelinų, aaaa

Vilmuk, sveikinu prisikėlus iš ligos patalo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taigi @ 2011 03 21, 14:52)
Ne nu mergai  cray.gif mielai prisijungčiau ale negaliuuuu, išvažiuojuuuuu sad.gif
O taip norėčiau šampės beigi cepelinų, aaaa

Vilmuk, sveikinu prisikėlus iš ligos patalo bigsmile.gif

Taigi, nebliauk, paliksiu tau du cepelinus ir šampės stiklinę ir lauksim sugrįžtant. Tikiuosi ilgai neužtruksi biggrin.gif nes rasi cepelinus ne su mėsa, o su pelėsiu lotuliukas.gif

Taigi, tai gal raktus paliksi? g.gif paprižiūrėsim tavo butą bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmukas: 21 kovo 2011 - 15:16
Vilmuk tu tikras draugas bigsmile.gif papelėję cipakai ir išsiduksavusi šampė - nu kas gali but maloniau po ilgos kelionės biggrin.gif Aš tave irgi myliu wub.gif lotuliukas.gif

O raktus tai žinoma žinoma, bet prie jų dar ir pin kodai nuo mano banko kortelių prisegti - bet gal netrukdys a? lotuliukas.gif

O šiaip tai tikiuosi bent į 2 ar 3 dublį suspėt grįžt wub.gif
Atsakyti
Nu blyn, kodėl būtent šį šeštadienį doh.gif
Atvažiuoja vyro pusbrolio šeima lankynoms
Anytos gimtadienis
Kritupas taip pat pakviestas į puskės vaiko gimtadienį
Jau ir taip neįsivaizduoju ko atsisakyti g.gif
O prie viso to dar Rugilė karščiuoja. Kristupas dar irgi kosti taip, kad į daržą lesti negaliu.
O čia dar erzinasi tongue.gif Nu žinokite pavydėsiu Jums juodai blush2.gif
Atsakyti