Laba, klausyk nu smagu kad miklini kojytes Čia tas tipo norvegiškas ėjimas ?
Aišku kelias susidaro, bet per parkelį, keimukais ir jau darbe. O dar kai oras toks nuostabus
Su ligom ir pas mus buvo, bet taip įdomiai - aną sav. didžioji 2 dienas su 38, praėjo ir nieko, o šią sav. mažiukė irgi 38,8 dvi dienas praėjo irgi nieko. Aišku, džiaugiuos, kad bent ne taip sunkiai su komplikacijom, ir dar kuom nors.
Lelyte, aga, cia tas siaurietiskas vaiksciojimas, ale nemanyk kad as i darba taip einu pasportuoju, tada namo, ir su masina i darba
Ačiū už pagyras mano dukriukui
O mus ligos sekmadienį aplankė Kristupui gerklė su visais kosuliais išlindo. Rugilei sloga. Tikiuosi niekas daugiau neišlys Man jau irgi gerklę kabina
O mus ligos sekmadienį aplankė Kristupui gerklė su visais kosuliais išlindo. Rugilei sloga. Tikiuosi niekas daugiau neišlys Man jau irgi gerklę kabina
nu labukai mamukai, o štai ir aššššš sirgom abi su Ema man tai gripas tikrai buvo, nes pirmas dienas tempa 39 - gulėjau negyva, dvi paras nieko neėdžiau, du kilus svorio numečiau (lyg per daug turėčiau paskui jau tempa pakrito, ir staiga sloga ne iš niekur, vėl tempa 38, ir dar 3 paras galvojau nusišausiu Emai kosulys, tempa, galiausiai ausies uždegimas ir sloga tai po sirgimų reabilitavomės savaitę Druskininkuose jau grįžtam į ritmą - pailsėjusi, atsigavusi, pavasaris širdy žodžiu norisi gyventi
Lineika, nugi matosi, kad vaikai tų pačių tėvų panašūs jie su Kristupu, o ir Rugilė tavo grožis, rožinė princesė
Ale gi Vasarėja aktyvistė vienok man rytinės veiklos - peilis va ir per atostogas "vargau", nes keltis reikėjo net 8,30h, kad į pusryčius suspėt - nu katorga kokia tais aš totali pelėda. Vakare galiu veikt, tvarkytis, dirbt, dalyvaut, nu ryte kapec - duokit pamiegot, galiu ir nevalgiusi būti
o dėl tų pienų tai aš mintį supratau. Kai serga tai atskira kalba, bet vat kadangi maniškė pieninė, ir tą kakavą be saiko geria, tai ar negali būti tai jos dažnų sirgimų priežastis? na jeigu jau sakot, kad jeigu ryte pienas su dribsniais, tai lengvas virusiukas ir koks ir kapec? nu logiška gi nu
aj tiesa, pas mus namie nelaimė - mūsų žiurkėnas koją susilaužė nu kai pamačiau žaizdą, tai vo nenugriuvau...atvira žaizda, skylė toka ties koja dabar skylė užsitraukė, bet šluba taip gaila gyvūno...bet paeina, guvi, bet šluba... kažkaip ema taip paprastai į tai sureagavo, o aš tai kažkaip labai jautriai, vis ėjau žiūrėt, ar gyva dar...
Lineika, nugi matosi, kad vaikai tų pačių tėvų panašūs jie su Kristupu, o ir Rugilė tavo grožis, rožinė princesė
Ale gi Vasarėja aktyvistė vienok man rytinės veiklos - peilis va ir per atostogas "vargau", nes keltis reikėjo net 8,30h, kad į pusryčius suspėt - nu katorga kokia tais aš totali pelėda. Vakare galiu veikt, tvarkytis, dirbt, dalyvaut, nu ryte kapec - duokit pamiegot, galiu ir nevalgiusi būti
o dėl tų pienų tai aš mintį supratau. Kai serga tai atskira kalba, bet vat kadangi maniškė pieninė, ir tą kakavą be saiko geria, tai ar negali būti tai jos dažnų sirgimų priežastis? na jeigu jau sakot, kad jeigu ryte pienas su dribsniais, tai lengvas virusiukas ir koks ir kapec? nu logiška gi nu
aj tiesa, pas mus namie nelaimė - mūsų žiurkėnas koją susilaužė nu kai pamačiau žaizdą, tai vo nenugriuvau...atvira žaizda, skylė toka ties koja dabar skylė užsitraukė, bet šluba taip gaila gyvūno...bet paeina, guvi, bet šluba... kažkaip ema taip paprastai į tai sureagavo, o aš tai kažkaip labai jautriai, vis ėjau žiūrėt, ar gyva dar...
labas rytas, nu ka, ziemos sulaukem?
gerai, kad tik siandiena tokia sinoptikai zada.
Vilmuk, nugi smagu tave matyt, bo jau pasigedau
gerai, kad pavasaris sirdy
o ziurkeno veterinarui nerodei? kur cia ta jusu ziurke sugebejo koja ikist?
siaip tie mazi gyvuneliai nelabai gyvena su ssulauzytom galunem
gerai, kad tik siandiena tokia sinoptikai zada.
Vilmuk, nugi smagu tave matyt, bo jau pasigedau
gerai, kad pavasaris sirdy
o ziurkeno veterinarui nerodei? kur cia ta jusu ziurke sugebejo koja ikist?
siaip tie mazi gyvuneliai nelabai gyvena su ssulauzytom galunem
Nu mergai, kur pasislėpę kada darom šampės mytą?
o dėl žiurkėno - kažkaip tikrai maniau, kad žiurkėnų nieks negyvo ir gipsų nededa, tai ir nevežiau aš jos niekur. O kadangi žaizda užsitraukė ir jaučiasi ji gerai, tai žiūrėsim kaip čia bus...
o dėl žiurkėno - kažkaip tikrai maniau, kad žiurkėnų nieks negyvo ir gipsų nededa, tai ir nevežiau aš jos niekur. O kadangi žaizda užsitraukė ir jaučiasi ji gerai, tai žiūrėsim kaip čia bus...
nekalbat, tai aš pati su savim pasikalbėsiu siūlau šį šeštadienį vakarop, op op Ridar karaoke atsiveš Vasarėja šampės mano plotas cepelinų nepažadu, ale ką ten gali žinot - trenks pavasaris galvon ir privirsiu Buke, atvaryk, pažadu nepasiųsti tavęs nei toli, nei arti Lolka mergai nemiegam nemiegam, registruojamės alio alio kak slyšno?
sampo meetas pas Vilmuka
1. Vilmukas (su cepelinais- prisikarksejai... )
2. Vasareja ( su sampe- ano meeto likuciai, nu ir procentai uzaugo... )
3.
4.
5.
6.
1. Vilmukas (su cepelinais- prisikarksejai... )
2. Vasareja ( su sampe- ano meeto likuciai, nu ir procentai uzaugo... )
3.
4.
5.
6.
Ne nu mergai mielai prisijungčiau ale negaliuuuu, išvažiuojuuuuu
O taip norėčiau šampės beigi cepelinų, aaaa
Vilmuk, sveikinu prisikėlus iš ligos patalo
QUOTE(Taigi @ 2011 03 21, 14:52)
Ne nu mergai mielai prisijungčiau ale negaliuuuu, išvažiuojuuuuu
Taigi, nebliauk, paliksiu tau du cepelinus ir šampės stiklinę ir lauksim sugrįžtant. Tikiuosi ilgai neužtruksi nes rasi cepelinus ne su mėsa, o su pelėsiu
Taigi, tai gal raktus paliksi? paprižiūrėsim tavo butą
Vilmuk tu tikras draugas papelėję cipakai ir išsiduksavusi šampė - nu kas gali but maloniau po ilgos kelionės Aš tave irgi myliu
O raktus tai žinoma žinoma, bet prie jų dar ir pin kodai nuo mano banko kortelių prisegti - bet gal netrukdys a?
O šiaip tai tikiuosi bent į 2 ar 3 dublį suspėt grįžt
O raktus tai žinoma žinoma, bet prie jų dar ir pin kodai nuo mano banko kortelių prisegti - bet gal netrukdys a?
O šiaip tai tikiuosi bent į 2 ar 3 dublį suspėt grįžt
Nu blyn, kodėl būtent šį šeštadienį
Atvažiuoja vyro pusbrolio šeima lankynoms
Anytos gimtadienis
Kritupas taip pat pakviestas į puskės vaiko gimtadienį
Jau ir taip neįsivaizduoju ko atsisakyti
O prie viso to dar Rugilė karščiuoja. Kristupas dar irgi kosti taip, kad į daržą lesti negaliu.
O čia dar erzinasi Nu žinokite pavydėsiu Jums juodai
Atvažiuoja vyro pusbrolio šeima lankynoms
Anytos gimtadienis
Kritupas taip pat pakviestas į puskės vaiko gimtadienį
Jau ir taip neįsivaizduoju ko atsisakyti
O prie viso to dar Rugilė karščiuoja. Kristupas dar irgi kosti taip, kad į daržą lesti negaliu.
O čia dar erzinasi Nu žinokite pavydėsiu Jums juodai