Įkraunama...
Įkraunama...

***Spaliukai***

QUOTE(Vilmukas @ 2011 10 24, 22:19)
Lėlyte, tema uždaryta pasiekus minimalų žinučių skaičių  lotuliukas.gif

blink.gif verysad.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
Visai smagus sumanymas smile.gif
Mielu noru prisijungčiau ax.gif
Atsakyti
Sveikinam visus ir visas su gimtadieniais smile.gif Musu menuo beveik baigtas, tai svenciu buvo daug smile.gif
Mes sventem krikstynas mazosios ir Augusto gimtadieni. Tai buvo smagu, buvom sodyboj su visa gimine. buvo super.

As irgi kai pagalvoju, kad jau ktiamet i mokyklas trauksim ir siaip kiek laiko jau raejo nuo tu senu dienu kai visos sedejom ir plepejom :)ech kazkokia nostalgiska nuotaika uzejo uzsukus biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

tai tikrai, banass uzdetas musu temai biggrin.gif

kur ten tie zadeti mytai biggrin.gif Lineika, kaip ten tie tavo namuciai smile.gif

isejau i darbelius, tai sventimu pasiilgau biggrin.gif

Sveikinimai visiem spaliukams ir lapkritinukams gimtadieniu proga ir visu kitu svenciu proga! 4u.gif

Ir greit organizuojames susibegima. drinks_cheers.gif

Atsakyti
Jei kudikiai turetu savo foruma - Jiems butu apie ka pasitrati... [] [] *Devintą vakaro guldo miegoti. Ir jums taip būna? Kaip su tuo kovojate? *Naujos sauskelnės mane storina. Rekomenduokite patikimą modelį. *Kokia poza miegoti, kad namiškiai nefotografuotų? Tos blykstės taip trukdo... *Tik dvi dienas nebuvau “ant puoduko”, o jau klizma, poliklinika...Kaip išsigelbėti? *Apžiūrinėdama mano pil...ną naktipuodį, mama be galo džiaugiasi. Gal žinote jai patikimą psichoterapeutą? *Katę maitina skaniau. Bandau atimti jos maistą, bet nuolat pagauna ir skanų maistą slepia. Kodėl? *Kur nosytė? Kur akytė? Ką, jie patys nežino? Ar visų tėvai tokie neišmanėliai? *Sesuo nuolat man kažką vapa ir rodo visokias grimasas. Žemas kultūros lygis ar protinis atsilikimas? *Vykdau apklausą. Kas ragavo kambarinių augalų? Kokie skaniausi? *Neleidžia žaisti su katės smėliuku. Kaip kovoti? *Man – morkų piurė, sau – šokoladą. Kam pranešti apie lygių galimybių pažeidimą? *Neleidžia draskyti tapetų, nors katė tai daro nuolat. Diskriminacija? *Bando maitinti trintais žiediniais kopūstais! Kaip reaguoti? *Reikalinga materialinė parama: namuose nėra nei druskos, nei cukraus, todėl nuo košės pykina. *Kodėl drėgnų servetėlių užtenka tik pusei kambario? Ir kaip sužinoti, kur tėvai slepia likusias? *Zuikuti, Katinėli, Aukseli, Pupuli...Kaip sužinoti savo vardą? Dalinamės patirtimi. *Aš jau prisivalgiau. Kaip tai išaiškinti tėvams? *Paslaugos: meniškai išterlioju veidą ir rūbus bet kokia koše. *Tėtės plikė niekaip neišnyksta. Tai rachitas? *Rekomenduokite gerą logopedą. Turiu pasirūpinti močiute. *Nuolat bučiuoja padus ir minkštą vietą. Ką tai galėtų reikšti? *Kasdien maudo. Visi tokie purvini, ar mano mamai paranoja? *Kiek telefonų jau apkramtėte? *Mama miega visą naktį! *Mane fotografuoja nuogą ir nuotraukas platina internete. Kam pasiskųsti? *Ladu ladu ladutes...Virė virė košę... O koks jūsų tėvų kūrybinis potencialas? *Maitinamiems krūtimi. Kokio maisto palinkėtumėte savo mamai? *Ar teko susidurti su tokia problema: mama sėdi prie lovos, kažką “pro šalį” dainuoja ir trukdo užmigti?

biggrin.gif
Atsakyti
Vasarėja thumbup.gif Šitas labiausiai patiko: Tėtės plikė niekaip neišnyksta. Tai rachitas? biggrin.gif

O dėl susitikimo - kada ir kur? smile.gif))

Ridar, oo šaunuolė, jau dirbi bigsmile.gif
Atsakyti
ridar, ane? bigsmile.gif
malacius 4u.gif
Atsakyti
Laba.

Aš namuose- G. ranką susilaužė, tai kukuojam abi tongue.gif

Šiaip auga didelės, visos trys jau.
Ir kai visos kartu tai naglos, o viešumoj tai kartais apsimeta nedrąsiom (ypač kai reik bent su kokia gydytoja pasisveikint ir pan).

G. ir D. mums labai skriasi, bet daugumai aplinkinių taip neatrodo tongue.gif
Rengiam, šukuojam kaip kiekviena nori, tad dažniausiai labai skirtingai. Bet būna joms dienų, kai specialiai visiškai vienodai išsirenka ir dar gudrius veidukus nutaiso prie to, "O aš ne ta, mano kitoks vardas cool.gif "
Atsakyti
laba diena smile.gif
ieškojau mygtuko "patinka" prie Double Latte posto lotuliukas.gif štai ką daro šiuolaikinės komunikavimo priemonės tongue.gif
DL, klausyk bet jau ne pirmą kartą taviškės susilaužo ranką ania g.gif čia kaži ta pati ar kita jau? pamenu kažkuri net du kartus gipsą ant rankos jau turėjo.
Maniškė anksčiau tokia drąsi buvo, nebuvo jai jokių palauk ar stop. O dabar tai dažnai būna nedrąsumai kuklumai ir pan. Tai vis mąstau kodėl taip? g.gif
ar jau galvojat apie mokyklas? g.gif as tai jau suku galva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Double Latte @ 2011 11 18, 13:13)
Aš namuose- G. ranką susilaužė, tai kukuojam abi tongue.gif

Kolegos bigsmile.gif Guliu su susiųsta koja, prisiskraidžiau mažumėlę cool.gif

Vilmuk, aš ir suku galvą dėl m-klos. Greit tas laikas atėjo.
Atsakyti
o as nesuku, nes brolis eisi i seses mokykla pas seses mokytoja biggrin.gif viskas zinoma, patikrinta ir tinkama smile.gif
tik vat noro mokytis- nulis doh.gif jauciu jau laikas man pradet mokytis giliai kvepuot kad nesinervuociau ateinancius kokius dvejus metus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarėja: 24 lapkričio 2011 - 18:15
QUOTE(Siracusa @ 2011 11 20, 18:27)
Kolegos  bigsmile.gif Guliu su susiųsta koja, prisiskraidžiau mažumėlę  cool.gif 

Vilmuk, aš ir suku galvą dėl m-klos. Greit tas laikas atėjo.

Ir suku ir nelabai, nes kuo daugiau suki tuo daugiau galvos skausmo ir neaiškumo. Manau, kad daug kas priklauso ir nuo pačio vaiko, vest tu jį į auksines mokyklas, nenorės... Tai žiūrim, kad nebūtų visai kokia "apsileidus" mokykla ir patogu būtų vežiot.
Atsakyti