Įkraunama...
Įkraunama...

***Spaliukai***

Vilmuk, gerai ad23 sako- jau galima pradėt kažka daryt. K kadangi blogas sakandis, liepe ateit kai isdygs ir virsuj ir apacioj nuolatiniai priekiniai, tai kadangi sudygo, eisim ziuret ar labai blogai ar vidutiniskai. bet ir dygsta nelabai lygiai, tai manau bus ka veikt smile.gif
( vakar sako, spėk ka nusipirkau iš š raidės, nu, sakau, gal šokolada? ne, sako, neatspejai, Šipsus lotuliukas.gif lotuliukas.gif ). nu žodžiu, šveplas tas mano bernas juoduoliškai ) lotuliukas.gif
Atsakyti
Ad, sveikinimai Jūsų šeimynai biggrin.gif Ar tu dar būni kada skype?

Mūsų mergina dar su visais dantimis. Pasiruošus dėžutę laukia, kada pirmas iškris. Arba nors klibėt pradės cool.gif
Atsakyti
Gvidas vakar jau neteko 5 dantuko. Buvo ligonineje su mano mama aplankyti mano mociutes ir atejo gydytojas. Gydytojas sako- kas tau ten burnoje juda( Gvidas liezuviu klibino danti)? Gyd sako: parodyk. Gvidas issiziojo, o tas gydytojas tik ras ir istrauke biggrin.gif Tai jau koks nusiminimas mano vaiko buvo, labai uzpyko biggrin.gif Tai tas gydytojas dave sokolada, kad izeide vaika doh.gif

O jau isdaigintus dantis dengsime silantais, tik laukiame kol gris stomotologe is atostogu ax.gif

Atsakyti
Kipras 5-a danti irgi isrove, bet dantiste, tai dave tokai dezutedantuko formos jam isidet, tai nesioja va savaite jau ant kaklo, tai teko man jam piniga duot, bo sake pelei neatiduos sito danties biggrin.gif
ale uztat uzsidejo zalios spalvos plomba doh.gif jau galetu tiek naujoviu ir nebuti vaikams doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 08 22, 16:17-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 08 22, 16:17)
Ad, sveikinimai Jūsų šeimynai biggrin.gif Ar tu dar būni kada skype?

Mūsų mergina dar su visais dantimis. Pasiruošus dėžutę laukia, kada pirmas iškris. Arba nors klibėt pradės cool.gif

dekui uz sveikinimus, bunu kartais smile.gif Tik as taves nepazistu, itariu nika pasikeitus o as praziopsojau blush2.gif bet itariu kas nes skypa tik viena is musiskiu turiu atrodo smile.gif

QUOTE(renren @ 2011 08 23, 10:39)
Gvidas vakar jau neteko 5 dantuko. Buvo ligonineje su mano mama aplankyti mano mociutes ir atejo gydytojas. Gydytojas sako- kas tau ten burnoje juda( Gvidas liezuviu klibino danti)? Gyd sako: parodyk. Gvidas issiziojo, o tas gydytojas tik ras ir istrauke biggrin.gif  Tai jau koks nusiminimas mano vaiko buvo, labai uzpyko biggrin.gif  Tai tas gydytojas dave sokolada, kad izeide vaika doh.gif

O jau isdaigintus dantis dengsime silantais, tik laukiame kol gris stomotologe is atostogu ax.gif

ot gydytojas..
o tai dengia visus ir priekinius?

QUOTE(vasarėja @ 2011 08 24, 11:20)
ale uztat uzsidejo zalios spalvos plomba  doh.gif  jau galetu tiek naujoviu ir nebuti vaikams  doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif geras, o kai suauga ka keicia ar ir zalias vaikstai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ad23: 24 rugpjūčio 2011 - 19:12
QUOTE(vasarėja @ 2011 08 24, 10:20)
Kipras 5-a danti irgi isrove, bet dantiste, tai dave tokai dezutedantuko formos jam isidet, tai nesioja va savaite jau ant kaklo, tai teko man jam piniga duot, bo sake pelei neatiduos sito danties  biggrin.gif
ale uztat uzsidejo zalios spalvos plomba  doh.gif  jau galetu tiek naujoviu ir nebuti vaikams  doh.gif

jo tos spalvotos plombos ir man nelabai schmoll.gif maniske turi geltona, raudona ir violetine - labai didziuojasi ir sake dar nori melynos ir zalios doh.gif lotuliukas.gif

viena danti maniske irgi pasiliko, ta kur stomatologe isrove ir i tokia pacia dezute idejo - atminimui tsakant biggrin.gif toks galingas, su nenutipusia saknim, tai pasiliko eksponata.
Atsakyti
Pas mus nekalbadieniai? tongue.gif ph34r.gif

Reikia patarimo- ka galima padovanoti mergyte (4m.) gimtadienio+krikstynu proga. Turi vyresniaja seseri, tai visus vezimelius+virtuveles ir kitus svarbiausius atributus turi ax.gif
Kaip jums sis kilimelis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(renren @ 2011 09 05, 13:49)
Pas mus nekalbadieniai? tongue.gif  ph34r.gif

Reikia patarimo- ka galima padovanoti mergyte (4m.) gimtadienio+krikstynu proga. Turi vyresniaja seseri, tai visus vezimelius+virtuveles ir kitus svarbiausius atributus turi ax.gif 
Kaip jums sis kilimelis:
user posted image

Labas,

manau visad gerai kokia knyga ar zurnaliuko preenumerata, tokiu graziu lavinanciu yra wink.gif
Atsakyti
renren, as dovanociau kokia troll beads apyranke ir viena karoliuka, koki angeliuka kad krikstynas primintu. smile.gif
ir tures kur rinkti mergaite gyvenimo ivykius mirksiukas.gif

kaip vaikai i darzelius grizo? ar kas isvedet i mokyklu nulinukus? is musu grupes gal 6 vaikai isejo i mokyklas i nuline klase, o viena mergaite- i pirma klase iskeliavo.
Atsakyti
Labas rytas,
maniškė lanko priešmokyklinę darželyje, nes mums taip patogiau... blush2.gif Šiaip ji tikrai galėtų eiti į pirmą klasę, susikaupti sugeba, išsėdėti sugeba, užduotis atlikti sugeba, yra savarankiška ir nemėgsta darželio biggrin.gif . Manau to pakanka pirmokui.
Bet sutarėm, kad eis kitąmet, galvoju, kad galbūt pabus namuose ji pusdienį, grįžus iš pamokų rolleyes.gif Arba lankys popamokinę.
Mažoji perėjo iš lopšelio į darželį ir pakliuvo pas didžiosios auklėtoją. Bet mažajai tai viskas super, viskas gerai, darželis jokio streso nesukelia tačiau mielai į jį neina, kai tik būna galimybėbiggrin.gif Didžioji irgi šiek tiek lengviau pasilieka, būna ir nesusigraudina jau atsisveikinant. Tokie mūsų pusantrų metų darželio lankymo pasiekimai mirksiukas.gif

Renren, dovana mano galva tinkama. Kai "matuoju" šią dovaną savo mergaitėms, tai didžiajai būtų labai tikusi 4-ų metų proga, mažajai kolkas anksti (3,5 metų), nes dar piešimas toks...savotiškas taip pavadinkim.

Aš pirkčiau vaikišką stalo žaidimą gal kokį, bent maniškės juos mėgsta. Ir prisiminimui kažką apie krikštynas, būtų laiko, gal užsakyčiau veltinio papuošaliukus kokius, ar segtukus į plaukus, ar dar kažką su krikštynų atributika, bala žino g.gif
Papildyta:
Vilmuk, iki pasimatymo šiandien arenoje. Gi turėtume susitikti, ten visai nedaug tų žmonių lotuliukas.gif
Atsakyti
Vyneta, ne šiandien, rytoj bigsmile.gif aš būsiu žaliais plaukais, raudona maike ir geltonais batais, tai gal pamatysi mane kažkaip lotuliukas.gif

Maniškė labai laukė tos priešmokyklinės grupės. Tokia visa išdidi ir visa euforijoj ėjo rugsėjo pirmąją. Kad tik tas noras, išdidumas ir euforija jai greit neišblėstų (kaip kad viskas greit nusibosta doh.gif
ale kol kas tai nelabai ir supratau, ar ten kuom skirias ta priešmokyklinė nuo darželio g.gif nu turi jie pratybų sąsiuvinius, bet nepasakojo man vaikas, kad vyktų pamokėlės ar kažką g.gif labai tikiuosi, kad dar viskas tiesiog neįsivažiavo smile.gif

Vyneta, o mokyklą kokią lankys taviškės? gal irgi karoliniškėse?
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2011 09 07, 20:04)
renren, as dovanociau kokia troll beads apyranke ir viena karoliuka, koki angeliuka kad krikstynas primintu.  smile.gif
ir tures kur rinkti mergaite  gyvenimo ivykius  mirksiukas.gif

kaip vaikai i darzelius grizo? ar kas isvedet i mokyklu nulinukus? is musu grupes gal 6 vaikai isejo i mokyklas i nuline klase, o viena mergaite- i pirma klase iskeliavo.

Pas mus grupej kadangi labai nedaug vaiku, tai Augustas ten priesmpkyklinius uzsiemimus turi. Kazkaip keista, nes pirmakarta nesiau sasiuviniu, dar vsokiu priemoniu ir namu darbu gaus vaikas. Reikia pratintis po truputi... Zinokit man taip keista, kad atejo tas laikas, na ne tas zodis...
Atsakyti