Įkraunama...
Įkraunama...

***Spaliukai***

Ievalota, esu gavusi atviruka iš Beijing'o, tai maniau kad ir tu kuriam nors vienam iš tokių namukų gyveni, o ne dangoraižyje smile.gif
user posted image

As tai labai noreciau va taip kaip tu, paskui vyra i kokia egzotine sali ax.gif atrodo taip romantiska blush2.gif ir ypac gerai, kai norisi pokyciu, o baisu kazka keisti gyvenime...jus turbut ten labai graziai ziurites tokie blondinai toj visoj aplinkoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmukas @ 2011 06 30, 11:02)
Ievalota,  esu gavusi atviruka iš Beijing'o, tai maniau kad ir tu kuriam nors vienam iš tokių namukų gyveni, o ne dangoraižyje smile.gif

As tai labai noreciau va taip kaip tu, paskui vyra i kokia egzotine sali  ax.gif atrodo taip romantiska  blush2.gif  ir ypac gerai, kai norisi pokyciu, o baisu kazka keisti gyvenime...jus turbut ten labai graziai ziurites tokie blondinai toj visoj aplinkoj smile.gif

na mes ne paciame auksciausiame name ir viso labo 23 aukste smile.gif Atrodo romantiskai, bet isties daug buities smile.gif Ir seimos patogumui esu ta, kuri mokosi vietines kalbos. Bet taip - labai idomu gyventi, vos ne kasdien kas nors naujo. Ir daug pozityvo aplink - Kinija eina i prieki gyvenimas gereja, zmones tiki sviesia ateitimi. Visi sypsosi ir snekina. kartasi, tiesa, vargina, bet LT jauciu to pasiilgsiu smile.gif

p.s. tokie namukai - Pekino priemiestyje, kokios 3-5 val. nuo darbo vietos wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Lėlytė @ 2011 06 28, 13:20)
Mane ir šaukia jau antrą mėnesį kad atskrisčiau, sako galėsi metus laiko tupėt  lotuliukas.gif Jo sakau, po to vaikus teks lietuviškai mokint vėl. Bet mėnesį mana reiktų, ir ten ir prie jūros ir šiaip vienai be vaikų, 10 metų o tokių tikrų gerų atostogų ir neturėjus, tai vaikai, tai paskolos, tai darbas neleidžia, tai vėl kas nors  doh.gif

Nepamirsta vaikai taip greitai kalbos wink.gif ypac jei su tevais bendrauja biggrin.gif Tik tai, kad cia mes sulipe - nera nuo vaiku atostogu, nes nera kam palikt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievalota: 03 liepos 2011 - 16:41
nekalbekit taip garsiai, bo jau ausis skauda quiet.gif lotuliukas.gif

mirtis alyvose zodziu swoon.gif tyluma ramuma nuo birzelio 30 doh.gif
Atsakyti
nu manau kad kai i pirma klase eis, nuotraukas tikrai sudesim lotuliukas.gif verysad.gif
Atsakyti
sveikutes, na mes jau pagausejom, tai dabar megaujames didesne seimyna.

O siandien pamatem, kad Augustui kliba dantis, tai as net susigraudinau (matyt dar hormonai), toks didelis jau pasirode... Brangusis jau buvo pasisoves israut, o mane tik panika tokia lengva apeme. Tik vakare, kai buvo planuotas ivykis, pakilo tempa, tai teko atidet, bet itariu, kad greitu metu neteks to dantuko... O man vis per anksti atrode, tai ilindau cia, ziuriu, kad tie patys rupesciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2011 08 13, 21:59)
sveikutes, na mes jau pagausejom, tai dabar megaujames didesne seimyna.

O siandien pamatem, kad Augustui kliba dantis, tai as net susigraudinau (matyt dar hormonai), toks didelis jau pasirode... Brangusis jau buvo pasisoves israut, o mane tik panika tokia lengva apeme. Tik vakare, kai buvo planuotas ivykis, pakilo tempa, tai teko atidet, bet itariu, kad greitu metu neteks to dantuko... O man vis per anksti atrode, tai ilindau cia, ziuriu, kad tie patys rupesciai smile.gif

ad23, viskas cia laiku mirksiukas.gif Man irgi buvo stresas, kai pradejo Gvidui klibeti pirmas dantis, tikrai toks suauges jis patapo tada... I dabar jau neturi 3 dantuku, apatiniai abu jau nauji isdyge ir visi 4 nuolatiniai kruminiai jau islinde doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renren: 14 rugpjūčio 2011 - 09:56
QUOTE(renren @ 2011 08 14, 10:55)
ad23, viskas cia laiku mirksiukas.gif  Man irgi buvo stresas, kai pradejo Gvidui klibeti pirmas dantis, tikrai toks suauges jis patapo tada... I dabar jau neturi 3 dantuku, apatiniai abu jau nauji isdyge ir visi 4 nuolatiniai kruminiai jau islinde doh.gif

o jus denget ta danga tuos 6tukus?
Atsakyti
Ad23, su pagausejimu jusu seimyna ir su mergytes gimimu wub.gif sveikinu ir dziaugiuosi uz jus 4u.gif

Maniskei du dantys apatiniai iskrite ir jau dygsta, ir du kruminiai jau islinde. Musu gydytoja sake, kai isdygs krumai ateikit, taip suprantu reikes padengti tais silantais g.gif
Atsakyti
as kazkaip apie kruminius ir pamirsau doh.gif
eisim savaites pabaigoj pas dantiste, tegul paziuri. turi Kipras jau ir abu virsutinius isdygusius, tai keliausim pas ortodonta, bo matyt reiks plokstele det doh.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

AD, su pagausėjimu sveikinu 4u.gif wub.gif Kaip auga mažylė?

Mano G šnd irgi pirmas dančius iškrito, tai vaikui įvykis bigsmile.gif O man šnd pirma darbo diena buvo, irgi įvykis, tai va taip ir gyvenam ax.gif Permainos visiems, nes mažius nuo rudens į darželį keliaus ax.gif
Atsakyti
Vasarėja, o tokio amžiaus vaikams jau deda plokšteles? g.gif aš taip supratau, kad kol nesudygsta visi nuolatiniai tai nieko nedaro g.gif

Disima, nugi sveikinimai ir tau bigsmile.gif ir kaip gi ta pirmoji darbo diena? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmukas @ 2011 08 16, 11:09)
Ad23, su pagausejimu jusu seimyna ir su mergytes gimimu  wub.gif sveikinu ir dziaugiuosi uz jus  4u.gif

Maniskei du dantys apatiniai iskrite ir jau dygsta, ir du kruminiai jau islinde. Musu gydytoja sake, kai isdygs krumai ateikit, taip suprantu reikes padengti tais silantais  g.gif

dekui uz sveikinimus

o del dantu, tai idomu iek tas malonumas kainuoja...

QUOTE(vasarėja @ 2011 08 16, 14:54)
as kazkaip apie kruminius ir pamirsau  doh.gif
eisim savaites pabaigoj pas dantiste, tegul paziuri. turi Kipras jau ir abu virsutinius isdygusius, tai keliausim pas ortodonta, bo matyt reiks plokstele det  doh.gif

o del ko plokstele det?

QUOTE(Disima @ 2011 08 16, 20:04)
Laba smile.gif

AD, su pagausėjimu sveikinu 4u.gif  wub.gif Kaip auga mažylė?

Mano G šnd irgi pirmas dančius iškrito, tai vaikui įvykis  bigsmile.gif O man šnd pirma darbo diena buvo, irgi įvykis, tai va taip ir gyvenam  ax.gif Permainos visiems, nes mažius nuo rudens į darželį keliaus ax.gif

dekui uz sveikinimus, o mazyle auga gerai, na gime 4220, tai atrodo, kad jau visi 3 men rubeliai daros mazi doh.gif lotuliukas.gif dabar eisim apziurai rugseji, nes gyd atostogauja ir bus aisku, bet ziurint atrodo,kad gerai, zandai dideli, kaklo nesimato per visas raukslytes smile.gif

o tau kaip ir sveikinimai su pasikeitimais, idomu kaip sekas vaikams kai mama i darbuka eina... Nepyksta?

QUOTE(Vilmukas @ 2011 08 16, 22:01)
Vasarėja, o tokio amžiaus vaikams jau deda plokšteles?  g.gif aš taip supratau, kad kol nesudygsta visi nuolatiniai tai nieko nedaro  g.gif

Disima, nugi sveikinimai ir tau  bigsmile.gif ir kaip gi ta pirmoji darbo diena?  bigsmile.gif

ne manes klausi, bet daug ka daro tiem pieniniam dantukam, net specialus treineriai yra butent pieniniam, nes kai pieninius tvarkai nuolatiniai irgi taisyklingesni buna, juolab, ad blogas sukandimas stabdo kalbos raida ir vaikam sunkiau istart tas r raides ir kt...
Atsakyti