Įkraunama...
Įkraunama...

***Spaliukai***

Willkommen Vilmuk smile.gif Džiugu girdėt kad kelionė smagi buvo. O Ema va taip neskausmingai ir kalba pramoks, nugi liuks.
Dantis Ru lyg po biski įeidinėja į tą vietą, ale kad dantis už tarpą didesnis, tai varo šonu kažkaip. Kaip gyd aiškino, kad ir tas dantis eidamas vieton plečia kažkiek žandikaulį, tai gali dar būt viskas gerai. Pasakojo, kad būna tie nuolatiniai sudygsta vos ne armonika, bet paskui viskas išsitiesina savaime.. taip kad belieka laukt, ir dėl visako litą kitą kabėms atidėti biggrin.gif

Mumi pabuvom keletą dienų pas save kaimuky. Vaikams gerai, išleidžiu ryte, ir sukasi ten. Aišku ilgiau pabūtumėm, tai Ru jau tikrai pradėtų nuobodžiaut, bet dabar visiems patiko smile.gif

Vasarėja, šeštadienį žadam į Kauną važiuot, jei ką reik, sakyk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Taigi @ 2011 06 16, 13:58)
Mumi pabuvom keletą dienų pas save kaimuky. Vaikams gerai, išleidžiu ryte, ir sukasi ten. Aišku ilgiau pabūtumėm, tai Ru jau tikrai pradėtų nuobodžiaut, bet dabar visiems patiko smile.gif

O kodėl pradėtų nuobodžiauti? Ko trūktų? g.gif
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif

Retai bepasivaidenu ax.gif Buvome Kaune užstrigę. Pas močiutę taip gera. Nors važiavau tik 3 dienom, bet gavosi visos 11 biggrin.gif Išleidau ten Kristupą į baseiną. Tokia dienos stovykla skaitosi, kur treniruotė kiekvieną dieną ir taip tris savaites iš eilės. Nu žinokit smagu, maniškis jau ant nugaros be lentutės plaukia. Dar pora užsiėmimų beliko. Ant pilvuko turbūt nespės išmokti, bet pažangą matau didelę. Toliau treniruosimės prie ežerų smile.gif

O aš antradienį vėl Kaunan, Vasarėja, jeigu reikia dar, sakyk mirksiukas.gif

Ridar, būtinai kadu pasikviesiu, kai ilgesniam namo sugrįšiu ir dar truputį apsitvarkysiu, nes dabar per lakstymus nėra kada. Vasara nesisėdi namuose tongue.gif

Ai ir sveikinimai nėštukėms dideliausi wub.gif Smagios žinios.
Atsakyti
QUOTE(Vilmukas @ 2011 06 13, 12:12)
hallo hallo, mes tik vakar is Vokietijos parskridom smile.gif aplankem seneli, pasibuvom, pasishopinom smile.gif man kartais ausys is nuostabos linksta, kaip ema vokiskai varo  blink.gif svarbiausia, kad neturi kompleksu jokiu - sako kaip sugeba, klausia, kaip pasakyt, del nieko nesiparina (ne taip kaip as  blush2.gif pagyventumem koki pusmeti vokietijoj, tai sprechintu be problemu smile.gif

Vilmukas ir pusmecio nereiketu wink.gif Maniskiai trecias menuo angliakalbeje aplinkoje ir jau pradeda kalbeti. ir ne tik angliskai. Vaikams - kitaip. Imlesni jie ir neturi suaugusiems trukdancio bereikalingo gedos jausmo.
Maniske dantu dar nemeto (velai prisidaigyno, tai matyt ir velai ismetys). Uztat mano nuostabai ismoko skaityti - kol kas lietuviskai.. Taip nejucia..
Atsakyti
QUOTE(lineika @ 2011 06 19, 18:02)
Sveikutės
sveikinimai nėštukėms dideliausi wub.gif Smagios žinios.

QUOTE(Taigi @ 2011 06 07, 10:32)
Sveikinimai abiem 
Rusnei nuolatinis apačioj išdygo dar neiškritus pieniniams, tai teko raut, bet sėkmingai praėjo ta procedūra - be ašarėlės. Laukiam kaip čia toliau digs dantys, tikiuosi kad ir šitas nukeliaus ten kur ir jam priklauso būti 

QUOTE(ad23 @ 2011 05 30, 21:58)
sveikos gyvos, vis ilendu paskaitinet ir taip keista, akd laikas taip greit prabega...
neringa sveikinimai tau su laukiamu dziaugsmeliu, lengvo nesiojimo wink.gif

QUOTE(Vyneta @ 2011 05 31, 09:32)
Labas,
sveikinu labai labai ir Ner-ingą, ir Ad23, abi taip seniai matytos ax.gif Ner-ingai lengvo nešiojimo, o Ad23 jau lieka tik gražaus susitikimo palinkėti, kaip toli jie pažengę 4u.gif

QUOTE(vasarėja @ 2011 06 06, 21:17)
sveikinimai Ner-ingai, ir Ad23  zaidimu maziau, daugiau pamokeliu, sitam vaikui oj kaip toli iki pamokeliu...   ai, dar intensyviai keicia dantis mano bernas- apatiniai kandziai pasikeite, jau ner ir abieju virsutiniu, vienas dygsta, tai tokis graziai baisus bedantis  biggrin.gif 

aciu uz sveikinimus wub.gif Panašu, kad turėsim sesę wub.gif

maniskei dar nei 1 dantis neiskrites pieninis g.gif ar yra dar tokiu ? biggrin.gif

QUOTE(Vilmukas @ 2011 06 13, 13:12)
hallo hallo, mes tik vakar is Vokietijos parskridom smile.gif aplankem seneli, pasibuvom, pasishopinom smile.gif man kartais ausys is nuostabos linksta, kaip ema vokiskai varo  blink.gif svarbiausia, kad neturi kompleksu jokiu - sako kaip sugeba, klausia, kaip pasakyt, del nieko nesiparina (ne taip kaip as  blush2.gif pagyventumem koki pusmeti vokietijoj, tai sprechintu be problemu smile.gif

kaip faina thumbup.gif

Mes jau Guste pries menesi pradejom isleisdineti viena i lauka... (P.S. gyvenam bute ne didmiestyje) Tai neimanoma vakarais vaiko namo parsikviest doh.gif draugu pilnas kiemas... diena pas senelius buna - vasara nevedam i darzeli... tai vaikas darzus ravi, laisto, zemuogiauja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ner-inga: 20 birželio 2011 - 15:21
QUOTE(Ner-inga @ 2011 06 20, 15:17)
maniskei dar nei 1 dantis neiskrites  pieninis g.gif ar yra dar tokiu ?  biggrin.gif
kaip faina  thumbup.gif

Yra, yra. Ir be 6+ nemanau, kad kris... Brolis nuo 6.5 pradejo metyti, veikiausiai ir ji panasiai
Atsakyti
Ievalota, šimtas metų bigsmile.gif sapnavau tave čia kurią naktį, kad tavo vaikai jau kinietiškai laisvai kalba biggrin.gif galvoju kaip čia su tavim sukontaktuot, ateinu, o tu čia bigsmile.gif nu argi ne stebuklai smile.gif papasakok kaip jums ten sekas, ką veikiat, kada į LT grįšit?

Maniškė kaip ir Ru - jai viskas greitai atsibosta, reikia keisti aplinką, dekoracijas biggrin.gif tai labai suprantu tave Taigi mirksiukas.gif

Maniškė irgi eina viena į kiemą. Susirado chebros ten (ale vien berniukai doh.gif nors ko stebėtis, kai aš pati tik su berniukais draugavau biggrin.gif tai pradžioje kas minutę į domofoną skambindavo ko nors paklaust, atrakcija mat biggrin.gif bet kadangi jokios aikštelės nėr, ant asfalto jie ten trinas, tai nesu baisiai patenkinta doh.gif ale bent jau nereikia kartu eiti blush2.gif nes man ėjimas su vaiku į lauką kaip bausmė kokia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmukas: 21 birželio 2011 - 08:56
QUOTE(Ner-inga @ 2011 06 20, 15:17)
maniskei dar nei 1 dantis neiskrites  pieninis g.gif ar yra dar tokiu ?  biggrin.gif
kaip faina  thumbup.gif

Manajam irgi dar nė krust, nekliba nei vienas schmoll.gif

Į lauką vienas irgi jau pradėjo eiti. Pas senelius tai nuo pernai jau įsidrąsino, nes jie 1am aukšte gyvena ir aikštelė po langais, o mūsų kieme va tik prieš pora sav, bet liftu dar palydžiu, bijo dar pats, nors neaukštai kilti. Laiptinės laiptai atskiroj laiptinėj, tai painiau jais lipti.

Neringa, džiugu, sesė sesei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmukas @ 2011 06 21, 08:44)
Ievalota, šimtas metų  bigsmile.gif sapnavau tave čia kurią naktį, kad tavo vaikai jau kinietiškai laisvai kalba biggrin.gif galvoju kaip čia su tavim sukontaktuot, ateinu, o tu čia  bigsmile.gif nu argi ne stebuklai smile.gif papasakok kaip jums ten sekas, ką veikiat, kada į LT grįšit?

Maniškė kaip ir Ru - jai viskas greitai atsibosta, reikia keisti aplinką, dekoracijas biggrin.gif tai labai suprantu tave Taigi  mirksiukas.gif

Maniškė irgi eina viena į kiemą. Susirado chebros ten (ale vien berniukai  doh.gif nors ko stebėtis, kai aš pati tik su berniukais draugavau biggrin.gif tai pradžioje kas minutę į domofoną skambindavo ko nors paklaust, atrakcija mat biggrin.gif bet kadangi jokios aikštelės nėr, ant asfalto jie ten trinas, tai nesu baisiai patenkinta  doh.gif ale bent jau nereikia kartu eiti  blush2.gif nes man ėjimas su vaiku į lauką kaip bausmė kokia  blush2.gif

Kad tu laume - tuo niekuomet neabejojau wink.gif Vaikai i mokykla, as siek tiek kalba mokausi. Mazoji siandien darzeli pabaige (anksciau cia metais). Kiniskai dar nelabai, bet angliskai (pagrindine kalba mokykloje) jau siek tiek kalba ir daug ka supranta. Liepa parvaziuosim i Lietuva keliom savaitem - labai jau karsta cia vasara ant asfalto tarp dangoraiziu.. Va dabar +37.. man per daug smile.gif nepasivaiksciosi cia su sitais atstumais, gerai namie, kur kondicionieriai aplinka atsaldo iki normalios temperaturos. Va cia dar ispudziu palieku: http://kinijalaiskai.wordpress.com
Atsakyti
Sveikos,
maniškei pirmas dantukas prieš dvi savaites iškrito, tiksliau ji pati jį išklibino ir išsirovė ax.gif , šalia kitas irgi kliba, bet labai nestipriai dar.
Aš saviškes į kiemą leidžiu vienas nuo tada, kai mažoji vaikščioti išmoko biggrin.gif Aišku, kiemas pas mus uždaras. Bet dabar jau leidžiu vienoms ir už tvoros išeiti, bet tik vienon pusėn, kur mašinos retai pravažiuoja. Mieste esu tikra, kad tikrai neleisčiau vienų, nebent didžiąją, bet jos viena be kitos niekur, taip kad neitų abi biggrin.gif . Vakar buvo abi už tvoros, išgirdau mašiną važiuojant, aišku, kaimynai ten - ir tuos vaikus mato, ir greičių didelių nevysto, bet išgirdau, kaip didžiukė dirigavo - dabar sese, stovėk, dabar nejudėk, dabar nevažiuok, aš pasakysiu kada gali. Žodžiu, saugo. Va draugės mergaitės vos nepartrenkė gyvenamųjų namų kvartale kažkoks erelis, tai kažkaip man rodos tą mašinų pavojų reikia gerai vaikams įsisąmoninti rolleyes.gif
Maniškės vargsta darželyje - vaikų daug, pavargsta tie vaikai, kostinčių baisiai daug, tai va vakar vėl didžioji kosėti pradėjo doh.gif Nu bet kelios dienos ir atostogai, paskui truputį padirbėsim ir dideji atostogai thumbup.gif
Atsakyti
mes liepos 1 irgi i pajuri traukiam smile.gif Kipras jau labai laukia atostogu.
Atsakyti
QUOTE(lineika @ 2011 06 19, 18:02)

Ridar, būtinai kadu pasikviesiu, kai ilgesniam namo sugrįšiu ir dar truputį apsitvarkysiu, nes dabar per lakstymus nėra kada. Vasara nesisėdi namuose tongue.gif

Va matai tik Ridar pasikveisiu biggrin.gif

QUOTE(ievalota @ 2011 06 20, 10:06)
Vilmukas ir pusmecio nereiketu wink.gif Maniskiai trecias menuo angliakalbeje aplinkoje ir jau pradeda kalbeti. ir ne tik angliskai. Vaikams - kitaip. Imlesni jie ir neturi suaugusiems trukdancio bereikalingo gedos jausmo.
Maniske dantu dar nemeto (velai prisidaigyno, tai matyt ir velai ismetys). Uztat mano nuostabai ismoko skaityti - kol kas lietuviskai.. Taip nejucia..

Kur jūs čia leidžiat laiką?

Mane ir šaukia jau antrą mėnesį kad atskrisčiau, sako galėsi metus laiko tupėt lotuliukas.gif Jo sakau, po to vaikus teks lietuviškai mokint vėl. Bet mėnesį mana reiktų, ir ten ir prie jūros ir šiaip vienai be vaikų, 10 metų o tokių tikrų gerų atostogų ir neturėjus, tai vaikai, tai paskolos, tai darbas neleidžia, tai vėl kas nors doh.gif
Atsakyti