Įkraunama...
Įkraunama...

***Spaliukai***

Va jau atostogom kvepėt pradeda, vadinasi vasara jau visai netoli. Tai kaip sakant gal vėl kokį vakarą susibėgam, kol visos neišsilakstėm po kurortus biggrin.gif
Atsakyti
Aš UŽ susibėgimą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus wub.gif
Atsakyti
sveikos gyvos, vis ilendu paskaitinet ir taip keista, akd laikas taip greit prabega...
neringa sveikinimai tau su laukiamu dziaugsmeliu, lengvo nesiojimo wink.gif

o mes va gyvenam po truputi irgi laukiam pagausejimo, dar vaikino atostogos bus, tai jau pradejau mastyt kokia cia dienotvarke jam sudeliojus. Ka jusu vaikai veikia kai diena buna anmie?
Atsakyti
Labas,
sveikinu labai labai ir Ner-ingą, ir Ad23, abi taip seniai matytos ax.gif Ner-ingai lengvo nešiojimo, o Ad23 jau lieka tik gražaus susitikimo palinkėti, kaip toli jie pažengę 4u.gif

Mes kai patys atostgausim, tai ir vaikams atostogos bus - kartu visi būsim. O jeigu kokį laisvadienį pasiimu, tada nevedu į darželį, tai milijonas reikalų būna, važinėjam visur, varinėjam, tai tą, tai aną, taip diena ir prabėga. Kai būna namuose, tai lauke visą laiką, jeigu tik nelyja kaip iš kibiro. Nors ir per lietų maniškės mėgėjos su skėčiais pasivaikščioti biggrin.gif Ir be skėčių taip pat... bigsmile.gif
Vienintelis dalykas, kuo vasara skiriasi nuo rudens/žiemos, tai kad visiškai namuose nejungiamas televizorius thumbup.gif Nebent žinias pasižiūri vyras, kai valgom grįžę po darbų. Vakar mergaitės pas mamą buvo, tai didžiukė močiutei sako "nejunk tik televizoriaus, nereikia man jokių filmukų lotuliukas.gif" Žodžiu, grįžtam iš darželio, vaikus sunku prikalbinti užeiti namo bent persirengti doh.gif Išsiderėjom, kad atnešu rūbus prie durų, persirengia, persiauna, laiko negaišta mirksiukas.gif

Žodžiu, smėlio dėžė, medelių laistymas, šokinėjimas ant batuto, piešimas su kreidelėm ant trinkelių, muilo burbulai ir panaši laukinė veikla. Namuose - knygos, dažai, karoliukų vėrimas, lipdymas ir valgymas, daug daug valgymo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2011 05 30, 21:58)
sveikos gyvos, vis ilendu paskaitinet ir taip keista, akd laikas taip greit prabega...
neringa sveikinimai tau su laukiamu dziaugsmeliu, lengvo nesiojimo wink.gif

o mes va gyvenam po truputi irgi laukiam pagausejimo, dar vaikino atostogos bus, tai jau pradejau mastyt kokia cia dienotvarke jam sudeliojus. Ka jusu vaikai veikia kai diena buna anmie?

Laba laba, o tai žiūriu pagausėjo besilaukiančių thumbup.gif gal dar yra nepasisakiusių lotuliukas.gif

Vasara, laukas iki negalėjimo, kartais koks DVD multikas, piešiam, valgom, klojamės loveles, na laisviau nei darželyje, bet labai jau neatitrūkstam.

Tai kol kas norinčių kavinėj pagurkšnot vyno ir kavutės tik mes Su Disima g.gif
Atsakyti
Mano tai varguolės ir vasarą į darželį eis... doh.gif O chaosėlis ten koks įtariu bus, grupės apjungtos, sujungtos, vyresnėlė jau verkia kelinta diena, kad labai nenori, kad jos auklėtoja atostogautų. O nuo rudens dar vienas pasikeitimas - eis į priešmokyklinę, tai keisis ir auklėtoja doh.gif Gaila vaiko iki negalėjimo. Pas mažę irgi keisis, bet pasiprašiau, kad vyresnėlės buvusiai auklėtojai priskirtų - jos jau pažįstamos, ir auklėtoja nereali 4u.gif Tai dėl mažės rami esu, tankiukas ji pas mus wub.gif , o dėl didžiosios labai pergyvenu, jautruolė mano wub.gif ...

Atsakyti
sveikinimai Ner-ingai, ir Ad23 4u.gif

nusipirkau is TW toki inda su sniureliu- nu reikejo iki negalejimo, zinot kaip buna.. doh.gif lotuliukas.gif tai va, daba turiu, ir rami esu, naudoju good.gif
as darbe visa birzeli, Kiprui darzelis irgi visa birzeli, tai eina. ryt darzely susirinkimas- keiciasi is esmes viso darzelio profilis, koncepcija ir t.t. ziuresiu kas bus su musu aukletojom, jeigu matysiu kad baisiai dideli perversmai- svarstysiu atiduot ji i nulinukus mokykloje, o ne vesti i parengiama grupe darzely. vistiek jam pietu miegas darzelyje didziausia bausme. tik kad va lauko tokio gero nebus ir zaidimu maziau, daugiau pamokeliu, sitam vaikui oj kaip toli iki pamokeliu... doh.gif
ai, dar intensyviai keicia dantis mano bernas- apatiniai kandziai pasikeite, jau ner ir abieju virsutiniu, vienas dygsta, tai tokis graziai baisus bedantis biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai abiem nestuke.gif
Vasarėja, koks čia puodas su šniūreliu g.gif Dar tokio čiūdo nemačiau. Ale gi gal ir man reik bigsmile.gif
Maniškė šią savaitę pas senelius atostogauja, jau labai norėjo, nes darže grupės sujungtos, nepatinka jai. Bet birželį matyt dar eis daržiukan, o paskui žiūrėsim smile.gif
Savaitgalį jau mano vaikai atidarė maudymosi sezoną, sunku ir ištraukt buvo, vanduo jau palyginti normalus kaip Lietuvoj, o dar pora sav. 30 laipsnių pašildys, bus ir man galima lipti biggrin.gif
Rusnei nuolatinis apačioj išdygo dar neiškritus pieniniams, tai teko raut, bet sėkmingai praėjo ta procedūra - be ašarėlės. Laukiam kaip čia toliau digs dantys, tikiuosi kad ir šitas nukeliaus ten kur ir jam priklauso būti g.gif
Atsakyti
Taigi, K irgi vienas apatinis dygo kol kitas dar neiskrites buvo, rovem. bet va kiti kol ka stvarkingai byra, ale is kart ir dygsta. mergai va keiciasi irgi- tai ta po puse metu be dantu vaiksto biggrin.gif

o TW indelis su sniureliu - tai pjaustymui, smulkinimui, kapojimui, trynimui skirtas. va tokis
user posted image
user posted image

labiausiai patinka kaip svogunus smulkina, nereik asarot ir pjaustyt smile.gif
Atsakyti
hallo hallo, mes tik vakar is Vokietijos parskridom smile.gif aplankem seneli, pasibuvom, pasishopinom smile.gif man kartais ausys is nuostabos linksta, kaip ema vokiskai varo blink.gif svarbiausia, kad neturi kompleksu jokiu - sako kaip sugeba, klausia, kaip pasakyt, del nieko nesiparina (ne taip kaip as blush2.gif pagyventumem koki pusmeti vokietijoj, tai sprechintu be problemu smile.gif
buvom nuostabiam vaikams skirtam parke, kur buvo daug visokiu karstyniu ir veiklos. Ema issireiske taip: zinai, galeciau cia gyventi biggrin.gif tai suprask patiko biggrin.gif net ir man veiklos bei adrenalino atsirado biggrin.gif
beje, pries pat kelione irgi danti isrovem, nes maciau, kad jau naujas nori lyst, o senasis ne krust. Tai nulekem ir issirovem - kazkaip be dideliu emociju ir streso - ijunge telika su hello kitty, dantis uzkalbejo, paskui dave spec dezute dantukui, kuria galima ant kaklo uzsikabint, dar lipduka - nu tai kuuuuuur tauuuuuu biggrin.gif isejo visa isdidi ir svepla biggrin.gif tai sito danties fejai neatidave, sake pasiliks prisiminimui biggrin.gif nes labai ispudinga saknis jo thumbup.gif
bet kas mane neramina, kad tie dantys kreivai auga ir ne ten kur jiems vieta g.gif tikiuosi jie kazkaip bandys i jiems skirtas vietas numigruot doh.gif ar jau pradet kabems taupyt? g.gif lotuliukas.gif
tai tiek ziniu 4u.gif
p.s. aj dar emos perliukas, kuri net uzsirasiau, kad nepamirsciau: "kai buvau baznycioj, tai maciau dieva prie kryziaus prituksenta" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmukas: 13 birželio 2011 - 12:13
merginos, gal kas artimiausiu metu planuojat is vilniaus iki kauno vaziuot? ax.gif
Atsakyti