Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makiažo valikliai

QUOTE(Pink Pepper @ 2016 11 15, 10:32)
Reiks nusipirkt. O jį dar parduoda?

Kažkoks košmaras, vakar vos atkrapščiau Maybelline Lash Sensational Waterproof tušą nuo blakstienų. Bet tai užtruko vos ne pusvalandį. Šiandien skauda vokus prie blakstienų. Baisu, kad neškristų blakstienos biggrin.gif Nu aš suprantu, kad tušas atsparus vandeniui, bet kodėl atsparus makiažo valikliui? biggrin.gif

Pabandykit Logona akių makiažo valiklį - man nuvalo ir vandeniui atsparius tušus.
Atsakyti
QUOTE(Sensai7 @ 2016 11 15, 14:53)
Pabandykit Logona akių makiažo valiklį - man nuvalo ir vandeniui atsparius tušus.

Ačiū 4u.gif Jau nusipirkau Lumene.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 11 15, 11:32)
Reiks nusipirkt. O jį dar parduoda?

Kažkoks košmaras, vakar vos atkrapščiau Maybelline Lash Sensational Waterproof tušą nuo blakstienų. Bet tai užtruko vos ne pusvalandį. Šiandien skauda vokus prie blakstienų. Baisu, kad neškristų blakstienos biggrin.gif Nu aš suprantu, kad tušas atsparus vandeniui, bet kodėl atsparus makiažo valikliui? biggrin.gif

Nu kam taip kankint blakstienas?? Su vatyte į virtuvę.. truputį belekokio aliejaus ir psio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 11 15, 20:14)
Nu kam taip kankint blakstienas?? Su vatyte į virtuvę.. truputį belekokio aliejaus ir psio smile.gif

Tai va, kad nežinojau, jog aliejus nuvalo. Dabar jau žinosiu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 15 lapkričio 2016 - 20:45
QUOTE(Caridian @ 2013 01 02, 00:19)
Tikrai rizikinga valyt su aliejum ir but su linzem (praktinis patarimas). Niekam nerekomenduoju!!!

kai naudojau dvifazi Dior Instant Eye Makeup Remover neretai o tiklsiau dazniausiai valydavau budama su lindzem ir nieko. ir siaip tai buvo pats geriauias dvifazis bandytas ar naudotas nes negaledavau pakest tu aliejiniu bet sitas visikai neriebus valo tikrai kad instant net storiausia sluoksni tuso pravodkiu seseliu akimirksniu ir taupiai naudojosi abiem akim vos poros diskeliu uiztekdavo bent man
lancome bifacil irgi neblogas, clinique take the day off, hortus fraris geri abu, nivea dvifazis dar toks su pusiau puse velnio biggrin.gif bet siaip dazniausiai vistik valau akis su biodermos miceliniu nes buna po ranka tai irgi super reikalas
dabar noriu isbandyt yves rocher dvifazi (nes baigineju ne dvifazi tai visai patiko kaip uz tokia kaina vokietijoj yves rocher pardej 2eur su kapeikom su akcija) bet mus kainos kazkokios neadekvacios biggrin.gif

nepatiko - nes sunkiai vale ar dirgino akis ir etc :
Rasa dvifazis (sunkiai vale), loreal dvifazis (grauze dirgino akis), ziaja dvifazis (ivis nesusipratimas), lumene dvifazis (labai riebalingas, nebent pakeite sudeti nuo mano naudojimo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 16 lapkričio 2016 - 10:31
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 11 15, 20:40)
Tai va, kad nežinojau, jog aliejus nuvalo. Dabar jau žinosiu 4u.gif biggrin.gif

asmeniškai, iš aliejų, akių makiažo valymui labiausiai patinka jojoba smile.gif tik svarbu šiek tiek vatos pagalvėlę sudrėkinti ir tik tada aliejaus užlašinti - greičiau nuima viską smile.gif
Atsakyti

Aliejumi bandžiau, nuvalo kaip ir gerai, bet man labai nepatinka tas riebumas, kuris ilgai nesusigeria ir lieka.
Jau kelinti metai naudoju natūralius 100% Pure veido valiklius/putas, jie puikiai nuvalo akis, net ir vandeniui atspalų tušą nuvalo thumbup.gif Tokios švelnios putos. Jo sudėtyje irgi yra aliejų, bet jie nesijaučia ant odos nusipausus.
Mano sausai odai labiausiai tinka Jazminų ir žalios arbatos arba Agurkinis: http://www.100pure.l...kiazo-valikliai
Atsakyti
QUOTE(shipsenyte @ 2016 12 06, 16:27)
Aliejumi bandžiau, nuvalo kaip ir gerai, bet man labai nepatinka tas riebumas, kuris ilgai nesusigeria ir lieka.
Jau kelinti metai naudoju natūralius 100% Pure veido valiklius/putas, jie puikiai nuvalo akis, net ir vandeniui atspalų tušą nuvalo  thumbup.gif Tokios švelnios putos. Jo sudėtyje irgi yra aliejų, bet jie nesijaučia ant odos nusipausus.
Mano sausai odai labiausiai tinka Jazminų ir žalios arbatos arba Agurkinis: http://www.100pure.l...kiazo-valikliai

o jum veido prausiklis iskarto pasalina ir tusa? nes nu man tai joks ir niekaip is pirmo nepasalina - tikrai bandzius daug ir visokiu..ir dar atrodo specialiai patrini ten tas kis , blakstienas stipriau tuo prauikliu..bet as tai megstu daaug ir storai tuso tepti, tai jei be jokio valiklio pries tai prausiu su prausikliu tai vistiek pabaigt su valikliu ar miceliniu reikia..
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2016 12 07, 10:19)
o jum veido prausiklis iskarto pasalina ir tusa? nes nu man tai joks ir niekaip is pirmo nepasalina - tikrai bandzius daug ir visokiu..ir dar atrodo specialiai patrini ten tas kis , blakstienas stipriau tuo prauikliu..bet as tai megstu daaug ir storai tuso tepti, tai jei be jokio valiklio pries tai prausiu su prausikliu tai vistiek pabaigt su valikliu ar miceliniu reikia..

as darau taip: jei storiau tušu pasidažau tai pirma su vandeniu nuimu pirstais tusa kiek nusima (dviem pirstais tarsi suimant blakstienas - taip neissiterlioji veido tuo tusu), o paskui kas lieka su prausikliu, uždedu putų ant vatos skrytuliuko - tai puikiai nuvalo viska lengvai mirksiukas.gif Čia paprasta tušą naudojant.

Jei tušas atsparus vandeniui tada uždedu šiektiek prausiklio putų ant blakstienų, minutę kokią palaikau ir tada nusivalo. As esu naudojus ir naturalu tusa ir chemini, ir chemini atsparu vandeniui, tai man visus gerai nuvalo.
Dar ir nuo tuso sudeties manau priklauso.. gali but kad kaikurie tusai/firmos del sudeties sunkiau nusivalo.. kaip jums unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shipsenyte: 11 gruodžio 2016 - 19:41
O man pats pats pačiausias yra veido valiklis iš ambroozija, nu superinis - viską gerai nuvalo, nelieka nemalonaus pojūčio, ir veidas toks švelnus. Išbandžius kelių rūšių, tai visi tikrai super! Dabar naudoju Brėkšta - vėl kartosiu kai baigsis smile.gif
Atsakyti

Senokai baigiau Vichy dvifazį akių makiažo valiklį. Pirkau internete, vaistinėje, nuotraukos nebuvo, galvojau perku paprastą, o gavau dvifazį. Nenorėjau, todėl netaupiau visai, pirkau rugpjūtį, baigiau gruodį. Kaip akių makiažo valiklis, tai, mano galva, greit baigės. Valo gerai, jokių priekaištų, ta aliejinė konsistencija tiesiog nepatiko, bet čia mano asmeninės antipatijos. Galbūt sutapimas, bet vienos akies vokas iš vidaus skaudėt pradėjo  :hmm: 

Dabar turiu Cien iš Lidl'o, kurio kaina 1,39 eur :D Puikiai valo, akis tik pirmą kartą pagraužė, dabar nebe kažkaip. Žiūrėsim, ar blakstės nesuprastės 

Atsakyti