Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makiažo valikliai

Valau su DECLARE dvifaziu akiu makiazo valikliu, man visai patinka, ziema viso veido ir paakiu oda labai sujautrejus, veliau bandysiu ACADEMIE valikli, sako - irgi neblogas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 23 sausio 2012 - 14:42
QUOTE(Green tea* @ 2012 01 21, 16:16)
aš irgi! o gal bandėt vandeniui atsparų tušą valyt?  smile.gif

Nebandžiau, nes tokio nenaudoju. Manau, kad ne taip lengvai turėtų nusivalyti, bet nesu tikra rolleyes.gif Šitas alyvuogių aliejus man kaip stebuklas, visur tinka - į keptųvę, į salotas, ant plaukų, ant blakstienų bigsmile.gif
Atsakyti
kaip tik pabaigiau Lirene dvifazį akių makiažo valiklį, tai patiko - nepaliko riebalo ir gražiai nuvalydavo tušą.
user posted image
Atsakyti
As valau su alyvuogiu arba avokadu aliejuku,ir daug nereikia,pries tai vatyte sudrekinu,lasiukas aliejaus,ir palaikau priglaudus,kol tusas aptirpsta,tada legvai nusivalo smile.gif seniau plaudavau vandeniu ir dove muilu,nesausina,svarbu netrint smarkiai
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2011 11 09, 00:11)
Aš dabar užsisakiau pabandymui Payot Demaquillant Pours. Parašysiu atsiliepimus vėliau, kai panaudosiu smile.gif.

user posted image

Dabar dar naudoju iš Mary Kay, tai skundų kaip ir neturiu - neblogas smile.gif

user posted image

Vis dėlto nieko gero tas Payot, tikrai nevertas savo kainos, pasilieku prie MK...

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 19, 11:17)
Aš jau kokius metus akių makiažą nuvalau su alyvuogių aliejumi  rolleyes.gif Puikiai nusivalo, dėl to net nežadu jokių valiklių pirkti  thumbup.gif

O jei linzes nešioji ir nori nusivalyt makiažą, jų neišsiėmus - nieko tokio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 24 sausio 2012 - 12:52
QUOTE(priklausomybe @ 2012 01 24, 01:07)
O jei linzes nešioji ir nori nusivalyt makiažą, jų neišsiėmus - nieko tokio?]

O tai kaip jūs nusivalot makiažą su linzėm? blink.gif Aš kai nešiojau linzes, niekada nesu bandžius jų neišsiėmus valyt vokus, blakstienas, tai man atrodo, kad linzė turėtų pasislinkti nuo vyzdžio. Kadangi nesu bandžius, tai negaliu atsakyt į klausimą.
Atsakyti
Sitas auksciau paminetas MK labai geras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 24, 08:26)
O tai kaip jūs nusivalot makiažą su linzėm?  blink.gif Aš kai nešiojau linzes, niekada nesu bandžius jų neišsiėmus valyt vokus, blakstienas, tai man atrodo, kad linzė turėtų pasislinkti nuo vyzdžio. Kadangi nesu bandžius, tai negaliu atsakyt į klausimą.

aš valausi makiažą su linzėm, niekas nepasislenka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2012 01 24, 00:07)
Vis dėlto nieko gero tas Payot, tikrai nevertas savo kainos, pasilieku prie MK...
O jei linzes nešioji ir nori nusivalyt makiažą, jų neišsiėmus - nieko tokio?

Tikrai rizikinga valyt su aliejum ir but su linzem (praktinis patarimas). Niekam nerekomenduoju!!!
Atsakyti
as naudoju Biodermos vandenuka roziniame buteliuke, tinka tiek akims tiek veidui thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Becel @ 2013 01 02, 00:41)
aš valausi makiažą su linzėm, niekas nepasislenka ax.gif

as irgi visada su bet nenauodju aliejiniu valikliu.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 19, 11:17)
Aš jau kokius metus akių makiažą nuvalau su alyvuogių aliejumi  rolleyes.gif Puikiai nusivalo, dėl to net nežadu jokių valiklių pirkti  thumbup.gif

aš irgi naudojau alyvuogiu alieju akims valyti, puikiai nuvalo thumbup.gif

dabar turiu 100% Pure naturalu prausikli putas, tai jis kartu ir akiu tusa gerai nuvalo, (atsparu vandeniui taip pat tik reikia siek tiek palaikyti), tai kartu ir nusivalau.
http://www.100pure.l...prausiklis.html
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shantellute @ 2011 05 22, 12:24)
O aš, kadangi naudoju lumene bluebrry tušą su waterproof'u, tai jo su niekuo nenuimsi to tušo, nebent draskyt blakstienas reiktu, tai specialus valiklis nuvalo tobulai ;]]
:super vartotojo įkelta nuotrauka

Reiks nusipirkt. O jį dar parduoda?

Kažkoks košmaras, vakar vos atkrapščiau Maybelline Lash Sensational Waterproof tušą nuo blakstienų. Bet tai užtruko vos ne pusvalandį. Šiandien skauda vokus prie blakstienų. Baisu, kad neškristų blakstienos biggrin.gif Nu aš suprantu, kad tušas atsparus vandeniui, bet kodėl atsparus makiažo valikliui? biggrin.gif
Atsakyti