Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makiažo valikliai

Siuo metu naudoju Clinique makiazo valikli, super dalykelis, nei grauzia akiu ,nei asaroja akytes, dazus gerai nuvalo, vienzo esu patenkinta as juo smile.gif
Ir dar turiu Douglas akims skirta valikli, tai vat su juo papersti akys..
Atsakyti
Merginos,kokie atsiliepimai apie garnier essentials valikli? kaip nuvalo vandelniui atsparu tusa?
Atsakyti
QUOTE(Mej @ 2011 11 07, 23:03)
Merginos,kokie atsiliepimai apie garnier essentials valikli? kaip nuvalo vandelniui atsparu tusa?

Naudoju ir atsparų ir neatsparų tušą, tai bent jau man tas žalias nuvalo visai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dabar užsisakiau pabandymui Payot Demaquillant Pours. Parašysiu atsiliepimus vėliau, kai panaudosiu smile.gif.

user posted image

Dabar dar naudoju iš Mary Kay, tai skundų kaip ir neturiu - neblogas smile.gif

user posted image

Atsakyti
As irgi vargdavau su akiu asarojimu ir atsparaus vandeniui tuso nenuvalymu. dabar atradau ir jau antra buteliuka Rasa valikli naudoju. nei grauzia, nei akys asaroja man jis super thumbup.gif Ir atsparu vandeniui puikiai nuvalo smile.gif
Atsakyti
Garnier essentials
user posted image

Naudoju šį, nusiskundimų kaip ir nebuvo, bet dabar naudoju naują tušą ir prastai nuvalo, nors tušas ir nėra atsparus vandeniui ar pan. doh.gif Turbūt teks ieškotis naujos priemonės, kuri geriau valytų, nors džiaugiausi šituo verysad.gif
Atsakyti
naudoju margarita, smilitude ir garnier ;]
visi neblogi ;]
Atsakyti
Išbandžiau Lancome Bi-facil ir labai patenkinta thumbup.gif
user posted image

Prieš tai ilgai naudotas Nivea pastaruoju metu pradėjo labai akis graužti ir prastai valyti:
user posted image
Atsakyti
Aš jau kokius metus akių makiažą nuvalau su alyvuogių aliejumi rolleyes.gif Puikiai nusivalo, dėl to net nežadu jokių valiklių pirkti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 10 06, 14:16)
L'oreal gentle eye make up remover user posted image
akis turiu jautrias labai, su belekokiu nusivalius makiažą ašaros bėga 10min mažiausiai doh.gif  šitas Lorealio jautrioms akims man super, gerai nuvalo akių makiažą, negraužia, nedirgina bigsmile.gif

O man nuo sito labai akis grauzia, ir paprasta tusa labai prastai nuvalo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 19, 12:17)
Aš jau kokius metus akių makiažą nuvalau su alyvuogių aliejumi  rolleyes.gif Puikiai nusivalo, dėl to net nežadu jokių valiklių pirkti  thumbup.gif

aš irgi! o gal bandėt vandeniui atsparų tušą valyt? smile.gif
Atsakyti
as valau su Logonos akiu makiazo valikliu, suslapinu vatos diskeli, uzpilu ta aliejuka, palaikau minute prie blakstienu ir puikiausiai nusivalo, nereikia bruzinti thumbup.gif
Atsakyti