Siuo metu naudoju Clinique makiazo valikli, super dalykelis, nei grauzia akiu ,nei asaroja akytes, dazus gerai nuvalo, vienzo esu patenkinta as juo
Ir dar turiu Douglas akims skirta valikli, tai vat su juo papersti akys..
Merginos,kokie atsiliepimai apie garnier essentials valikli? kaip nuvalo vandelniui atsparu tusa?
QUOTE(Mej @ 2011 11 07, 23:03)
Merginos,kokie atsiliepimai apie garnier essentials valikli? kaip nuvalo vandelniui atsparu tusa?
Naudoju ir atsparų ir neatsparų tušą, tai bent jau man tas žalias nuvalo visai gerai
Aš dabar užsisakiau pabandymui Payot Demaquillant Pours. Parašysiu atsiliepimus vėliau, kai panaudosiu .
Dabar dar naudoju iš Mary Kay, tai skundų kaip ir neturiu - neblogas
Dabar dar naudoju iš Mary Kay, tai skundų kaip ir neturiu - neblogas
As irgi vargdavau su akiu asarojimu ir atsparaus vandeniui tuso nenuvalymu. dabar atradau ir jau antra buteliuka Rasa valikli naudoju. nei grauzia, nei akys asaroja man jis super Ir atsparu vandeniui puikiai nuvalo
QUOTE(koko_sa @ 2011 10 06, 14:16)
L'oreal gentle eye make up remover
akis turiu jautrias labai, su belekokiu nusivalius makiažą ašaros bėga 10min mažiausiai šitas Lorealio jautrioms akims man super, gerai nuvalo akių makiažą, negraužia, nedirgina
akis turiu jautrias labai, su belekokiu nusivalius makiažą ašaros bėga 10min mažiausiai šitas Lorealio jautrioms akims man super, gerai nuvalo akių makiažą, negraužia, nedirgina
O man nuo sito labai akis grauzia, ir paprasta tusa labai prastai nuvalo
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 19, 12:17)
Aš jau kokius metus akių makiažą nuvalau su alyvuogių aliejumi Puikiai nusivalo, dėl to net nežadu jokių valiklių pirkti
aš irgi! o gal bandėt vandeniui atsparų tušą valyt?
as valau su Logonos akiu makiazo valikliu, suslapinu vatos diskeli, uzpilu ta aliejuka, palaikau minute prie blakstienu ir puikiausiai nusivalo, nereikia bruzinti