labai patinka, negrauzia akiu, svelnus. Estee lauder take it away gentle eye and lip long wear make up remover
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 09, 05:16)
Mano mylimukai yra sie:
Clinique Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips
Gerai nuvalo makiaza ir negrauzia mano jautriu akiu
Clinique Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips
Gerai nuvalo makiaza ir negrauzia mano jautriu akiu
As anksciau visada siuo naudojausi, bet paskui atradau tris kartus pigesni varijanta. Neutrogena oil-free eye makeup remover
QUOTE(maya @ 2011 03 14, 03:36)
As anksciau visada siuo naudojausi, bet paskui atradau tris kartus pigesni varijanta. Neutrogena oil-free eye makeup remover http://lookgood.me/w...ena_remover.jpg
Bet sitas ne dvifazis ir ko gero nenuvalytu vandeniui atsparaus tuso...
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 14, 09:01)
ant buteliuko rašo, kad nuvalo net waterproof tušą
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 14, 11:01)
ant buteliuko rašo, kad nuvalo net waterproof tušą
Rimts, nedazlibinau O kiek jis kainuoja?
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 14, 00:01)
Nuvalo.
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 14, 02:14)
Rimts, nedazlibinau O kiek jis kainuoja?
Kainuoja $5-7, priklauso kur perku. Kai tingiu toliau vaziuoti nusiperku uz $7 targete. Kiek jis kainuoja LT nezinau.
QUOTE(maya @ 2011 03 15, 02:45)
Nuvalo.
Kainuoja $5-7, priklauso kur perku. Kai tingiu toliau vaziuoti nusiperku uz $7 targete. Kiek jis kainuoja LT nezinau.
Na reiks ir ji man isbandyti
Kaina USA daug daugiau pasako, negu LT
Papildyta:
As siuo metu naudoju Bare Escentuals id Bare Eyes Eye Makeup Remover
Nuvalo tikrai neblogai, bet kartais pagrauzia akis, o be to ir buteliukas nepatvarus, nes ir dabar suplakant abu sluoksnius ima per dangteli begti Tai man tas didziu lis minusas, nes bus neimanoma i kelione veztis Tikrai daugiau nepirksiu
O aš, kadangi naudoju lumene bluebrry tušą su waterproof'u, tai jo su niekuo nenuimsi to tušo, nebent draskyt blakstienas reiktu, tai specialus valiklis nuvalo tobulai ;]]
jojobų aliejus Gerai ir švelniai nuvalo, o dar natūralus
Šiuo metu naudoju Rival de loop. Valo gerai ir gražiai, tik palieka riebalo ant paakių
Bioderma sensibio vandenukas
Jau antra pakuote nusipirkau,labai geras, puikiai nuvalo, visiskai neriebina, nepalieka poreikio nusiprausti po to vandeniu.