Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

QUOTE(style18 @ 2011 03 27, 22:01)
Papildyta:
Gal kas esate pirkę tusus iš parfum express internetu? ar ten patikima?

Esu pirkusi, tikrai patikima 4u.gif Tik pvz tų 'brangiųjų' tušų man atrodo kituose psl galima rasti pigiau smile.gif O pvz MF tušų kainos labai geros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloe05 @ 2011 03 20, 21:50)
Kiek esu naudojus tai labiausiai esu patenkinta L'Oreal "Million Lashes" smile.gif Db nusipirkau tą naująjį su 4-D efektu... Košmaras! Blakstienos iškart sulimpa :/

As irgi buciau juo patenkinta,nes padaro ryskias blakstienas,pastorina ir ilginimo uztenka,bet vakare byra nuo apatiniu blakstienu,vien del to daugiau nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 03 26, 19:23)
Gal parekomenduotumėt kažką panašaus į Max Factor False lash effect? Šiaip, šiuo esu baisiai patenkinta, bet norisi kažką kito pabandyt  smile.gif

user posted image

prisidedu prie prasymo, sis man buvo ilga laika idealus, bet turiu itarima kad alino blakstienas. kuris tusas duoda toki efekta?
Atsakyti
QUOTE(Gabrieele @ 2011 03 20, 13:17)
Pas mane tai problema, kiek perku tusu visi man per diena nutrupa..  Ir vaikstau su juodais paakiais kaip nemiegojus tris paras. Baisu vel kazka pirkt, kad neprasalut, gal kas nors su panasia problema susidure?

Ir as tokia problema turiu,bet galvoju,kad tusai per seni,kad taip darosi,buvau ir is KRISTIANOS pirkusi,viskas tas pats,juodi paakiai,tiesiog baisu,bet pora kartu pataikiau nusipirkti gera ,sviezia tusa,tai ta problema is kart dingo.
Dabar naudoju COLLISTAR tusa su dvieju ilgiu sepeteliu,viena puse tankina,kita ilgina,esu labai patenkinta
Atsakyti
nusipirkau si max factor false lashes tusa. is pradziu dziaugiausi, nes nors ir trupa kazkiek, bet blakstienos graziai atrodydavo. supermamu forume buvau skaiciusi, kad nuo max factor tusu byra blakstienos, bet, galvojau, nuo vienos tubeles tikrai nieko neatsitiks. bet panaudojau vos pora savaiciu ir tikrai baisu ziuret kaip byra mano blakstienos verysad.gif

user posted image

todel noriu paklaust, gal zinot kokiu blakstienas puoselejanciu (ekologisku, be kenksmingu priedu) tusu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anille: 30 kovo 2011 - 21:39
QUOTE(anille @ 2011 03 30, 22:37)
gal zinot kokiu blakstienas puoselejanciu (ekologisku, be kenksmingu priedu) tusu?  unsure.gif

as naudoju Beneca. Blakstienos akivaizdziai atsigavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo revenage: 30 kovo 2011 - 21:43
QUOTE(anille @ 2011 03 30, 21:37)

todel noriu paklaust, gal zinot kokiu blakstienas puoselejanciu (ekologisku, be kenksmingu priedu) tusu?  unsure.gif

Dr.hauschka volume tusas. Kalbu butent apie volume, nes yra ir paprastas, tai to kito nebendziau. Volume man jis visiskai nerealus, kai pabaigsiu savaji MF, vel pirksiu hauschka. Daro viska, ka ir sintetiniai tusai, puikiai tankina, riecia, ilgina, nemaniau isvis, kad ekologiskas gali bent kazka tokio biggrin.gif uzteko man jo mazdaug pusei metu, naudojau apie 3-4 k./sav. Vienintelis minusas, kad pabuvus su juo kokias 7 val.,vos vos tepa paakius, bet nuvalau su servetele ir vel grazu.
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 03 29, 18:04)
prisidedu prie prasymo, sis man buvo ilga laika idealus, bet turiu itarima kad alino blakstienas. kuris tusas duoda toki efekta?

Ir as sutinku, kad tusas Max Factor False lash effect tikrai graziai dazydavo. Taciau deka jo, mano blakstienos pradejo kraicioti. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darela: 31 kovo 2011 - 09:31
Bourjois Elastic
user posted image

labai domintu atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Kokį tušą pasiūlytumėt, kuris super gerai ilgintų ir riestų blakstienas, nebyrėtų. Jei dar šiek tiek tankintų - būtų idealu. Iki 40, max 50 lt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia.: 31 kovo 2011 - 20:38
QUOTE(Olivia. @ 2011 03 31, 19:36)
Kokį tušą pasiūlytumėt, kuris super gerai ilgintų ir riestų blakstienas, nebyrėtų. Jei dar šiek tiek tankintų - būtų idealu. Iki 40, max 50 lt.  4u.gif

Man ilgina ir riecia Rimmel sexy curves, bet kiti raso kad visai neriecia unsure.gif gal nuo blakstienu priklauso smile.gif Man tai uzriecia labai labai, tokios ilgos ir riestos. Na man patinka 4u.gif Ir kainuoja nedaug rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 03 31, 21:36)
Kokį tušą pasiūlytumėt, kuris super gerai ilgintų ir riestų blakstienas, nebyrėtų. Jei dar šiek tiek tankintų - būtų idealu. Iki 40, max 50 lt.  4u.gif

Man asmeniškai šitas labai geras
Max Factor 2000 calorie curved brush
user posted image
Atsakyti