Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

QUOTE(Darela @ 2011 03 23, 14:50)
Ir as girdejau,kad jis nuostabus. Bet lyg jo nebera prekyboje.

Rimtai?
neteko girdet, sakiau vel ji pirksiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 03 20, 14:11)
juokus megstat biggrin.gif kaip galima kasdien dazytis,puse metu ir dar but tusas neisdziuves,kai tikrai zinau,kad jis yra greit dziustantis...na nebent bruksteledavot vos vos..as kai megstu issiilginti dvigubai blakstienas,nei  jos yra ,tai man max atlaiko 2-3men tas hypnose ir visi kiti tusai,ir tai i gala nebe toks efektas buna..

Na nezinau, bet man Lancome taip pat puse metu gerai dazo g.gif jau koki 4 karta perku lancome ir gera pusmeti tikrai gerai dazo. O dazausi irgi kasdien ir ne vos vos, o normaliai isdazau g.gif ir niekaip nesuprantu kai sako, kad telaiko 2-3 men 4u.gif o kad truputi "pastovejes" dar graziau dazo nei naujas tai sutinku 100 procentu drinks_cheers.gif nes maziau uztepa ant blakstienu, taciau lb graziai isukuoja, atskiria kiekviena blakstiena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvačiuke @ 2011 03 24, 09:51)
Na nezinau, bet man Lancome taip pat puse metu gerai dazo g.gif jau koki 4 karta perku lancome ir gera pusmeti tikrai gerai dazo. O dazausi irgi kasdien ir ne vos vos, o normaliai isdazau g.gif ir niekaip nesuprantu kai sako, kad telaiko 2-3 men 4u.gif o kad truputi "pastovejes" dar graziau dazo nei naujas tai sutinku 100 procentu drinks_cheers.gif nes maziau uztepa ant blakstienu, taciau lb graziai isukuoja, atskiria kiekviena blakstiena wub.gif

ir man geri tusai laiko ilgai, neisdziusta tikrai po 1-2menesiu. Pvz Lancome Fatale turejau ir mylejau 5menesius, Lancome Hypnose 4menesius, o kad per menesi isdziutu- neteko tokio turet. schmoll.gif Nebent, merginos, sena, prasukta pakuote nusiperkat, kad taip nelaiko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 24 kovo 2011 - 10:34
radau visai nebloga video :
http://www.youtube.c...h?v=6DgWJaITyg0
Atsakyti
user posted image

maybelline wolum express curves.
nusipirkau sekmadieni uz 20lt sarmoj ax.gif na ka .. gražiai ilgina , nesulipina blakstienu .. kažkiek pariečia , tokios naturalios blakstienos .. tepant du sluoksnius jau tokios ryškesnes pasidaro ir nesulipina tepant antra sluoksni.. kaip už tokia kaina tai laaabai patenkinta likau bigsmile.gif geriau negu MF masterpiece max kuri pirkau pries mėnesi ax.gif
Atsakyti
Gal parekomenduotumėt kažką panašaus į Max Factor False lash effect? Šiaip, šiuo esu baisiai patenkinta, bet norisi kažką kito pabandyt smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šian Aistruolėj jau mokant mama sako "gi sakei,kad tau tušo reikia" Tai ta proga ir griebiau pirmą pasitaikiusį biggrin.gif Ir kainuojantį net 7 litus biggrin.gif
Manhattan long&swing
user posted image

Ir likau žiauriai patenkinta wub.gif Man tankinimo nereikia,tik rietimo ir ilginimo,tai šitas puikiai savo darbą atlieka.Vis praeidama pro veidrodį pasigrožiu blakstienom biggrin.gif
Tiesa,karviškų/barbiškų blakstienų mėgėjoms jis netiks-dažo pakankamai natūraliai
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 03 26, 18:23)
Gal parekomenduotumėt kažką panašaus į Max Factor False lash effect? Šiaip, šiuo esu baisiai patenkinta, bet norisi kažką kito pabandyt  smile.gif

user posted image

nebandykit nieko naujo, jei jums sis tusas puikiai tinka, nes gali tekti pasiulytu tusu smarkiai nusivilti biggrin.gif
Atsakyti
sakykit ar yra toks lancome tusas
LANCOME AMPLICILS MASCARA FULL DIMENSION VOLUME MASCARA
nes lancome puslapi nerandu, ar busiu fake nusipirkus g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 21, 00:44)
Kreipiuosi į Lancome tušų gerbėjas - kuris iš Lancome tušų man tiktų labiausiai jeigu noriu, kad iššukuotų gerai blakstienas ir vidutiniškai tankintų ir/ar ilgintų?  4u.gif

Papildyta:
Gal kas esate pirkę tusus iš parfum express internetu? ar ten patikima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 27 kovo 2011 - 21:00
QUOTE(style18 @ 2011 03 27, 22:01)
Papildyta:
Gal kas esate pirkę tusus iš parfum express internetu? ar ten patikima?

patikima
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 03 27, 21:31)
sakykit ar yra toks lancome tusas
LANCOME AMPLICILS MASCARA FULL DIMENSION VOLUME MASCARA
nes lancome puslapi nerandu, ar busiu fake nusipirkus  g.gif

O kur pirktas?

Tokio Lancome puslapyje ir as nerandu, bet siaip CIA tokiu pavadinimu randa, o parduotuve patikima, tai gal tiesiog nebegaminami jau tie tusai ir tik tokiose internetinese uzsilike....

Na ir aisku i Lancome galit parasyt ir uzklaust ar toki turi/turejo tusa. 4u.gif

Dar pagooglinau, tai va CIA apie ji atsiliepimu yra - tai manau toks buvo kazkada tik jau nebegaminamas, todel ir oficialiam puslapyje nera (reiketu paziuret ar Lancome puslapyje yra nebegaminamu produktu sarasas). Atsiliepimai 2 ir daugiau metu senumo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 28 kovo 2011 - 04:28