QUOTE(lapuaite @ 2011 07 31, 11:15)
man tai maxfactor lash extension effect, kazkada is eiles 3 tokius sunaudojau, man asmeniskai jis buvo nerealus, labai graziai sudeliodavo mano blakstienas, be jokiu gumuleliu ar sulipinimu, atskirdavo, pailgindavo, tik tankinimo pritruko gal... tai butu buves mano favoritas jei ne suprastejusi blakstienu bukle nuo mf tusu
QUOTE(koko_sa @ 2011 07 31, 15:46)
mf nesu turėjus,bet telescopic labai patinka. Ilgina ziauriai gerai,tik daugiau "pavarius" sulimpa blakstienos. Bet šeip labai patenkinta juo aš.
Taigi , Aciu uz pasidalinumus patirtimi, po ilgo apmastymu laikotarpio (praktiskai iki vakar dienos bandziau tusa issirikti
), vis tik nusipirkau MaxFactor lash extension. Nors labai gunde telescopikas , bet gerokai pamasciusi prisiminiau ,kad man Lorealio tusai gana greit nubyra, o maxfactor laikosi kiek ilgiau .(nors man dauguma tusu nubyra del priemoniu paakiams , kurie pas mane gana problematiski).
Ir siandien ji isbandziau , kolkas esu labai patenkinta , nors stebuklo nepadre , bet tikrai blakstienas gerai atskyre ir nesulipino , ir sepeteliu esu labai patenkinta, smagai su juo dazesi .Tankinimo tikrai truksta, bet kitavertus jis ir skirtas tik ilginti .Taip pat dar kolkas trupejo l.mazai , o daziausi juo ryte.
O Telescopika vis tiek sakiau kada nors prie progos isbandysiu , labai jau jis mane trauke
.
Taigi dar karta aciu uz patarimus.