Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

sveikos, siandiena gavau CLINIQUE hight impact mascara tusa, ir nustebau, kadangi jo uzsukamos dalies spalva sidabrine, o pats juodas.. kiek begooglinau neradau tokios tuso versijos, visur jie juodi tai negi gavau padielke.. pirkau is vienos lt elektronines pardos(kiek zinau ji patikima)
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 03 17, 15:26)
bandziau klaisikini hypnose ir Lancome Hypnose Precious Cells Mascara,tai sis man geresnis uz klasiki hypnose..

Jūs siunčiatės ar perkate Lietuvoj?

Aš didelį minusą dedu MUFE Smoky lash tušui - jis man šiek tiek patrupa. Sunervino iki negaliu verysad.gif Taip gražiai, ryškiai dažo. Pailgina, patankina..Bet va, grįžtu namo, pažiūriu į veidrodį, vis patrupėjęs. doh.gif Tiek to, sunaudosiu, bet antrą kartą nepirksiu, vien dėl šio minuso, kuris man bene didžiausias. Nekenčiu kai byra arba tepa paakius.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 03 17, 16:32)
gal galetumet pakomentuoti kuom geresnis? ir koki ispudi dave blakstienoms? nes manosios neilgos, gan retos...

Lancome Hypnose Precious Cells Mascara labiau tankino,todel man labiau patiko uz klasiki hypnose
Papildyta:
QUOTE(agnite @ 2011 03 17, 19:22)
Jūs siunčiatės ar perkate Lietuvoj?

klasikini pirkau LT ,kita is uzsienio..kodel klausiate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(De_Ja_Voo @ 2011 03 12, 20:37)
O dar nebandete HR Lash Queen Sexy Blacks? Lietuvoje tikriausiai dar jo nera, bet gal siuntetes kuri nors  unsure.gif
Nu labai jis mane vilioja, bet sepetelis didelis ir matomai daug koses tepa, tai vis dar abejoju. Nu kaip sunku issirinkti ta tusa  rolleyes.gif

As siuo metu dazausi HR Lash Queen klasikiniu (auksiniame idekliuke). Pirkau Frankfurto Duty free -labai jau isgyre konsultantes, o perkant prie kasos kasininke dar pasake, kad perku pati geriausia tusa, tai atseit, tai "bestseleris". Po tokios reklamos tikejausi kazko ypatingo savo retokoms ir trumpokoms blakstienoms, taciau stebuklas neivyko:). As ilga laika pirkdavau Lancome Hypnose arba kartais Maxfactor 2000 calories, tai man jie visi panasu efekta duoda....
Papildyta:
QUOTE(Laimučiukas @ 2011 03 17, 18:54)
As siuo metu dazausi HR Lash Queen klasikiniu (auksiniame idekliuke). Pirkau Frankfurto Duty free -labai jau isgyre konsultantes, o perkant prie kasos kasininke dar pasake, kad perku pati geriausia tusa, tai atseit, tai "bestseleris". Po tokios reklamos tikejausi kazko ypatingo savo retokoms ir trumpokoms blakstienoms, taciau stebuklas neivyko:). As ilga laika pirkdavau Lancome Hypnose arba kartais Maxfactor 2000 calories, tai man jie visi panasu efekta duoda....

Tarp kitko, mano nuomone apie L'oreal tusus prasta -nepalyginsi su mano auksciau paminetais.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 17, 12:17)
Ką jis daro? šepetėlis fainas atrodo  smile.gif

Pasižiūrėjau - Estee Lauder projectionist. Kažkiek pailgina, kažkiek pariečia... Nors aišku dirbtinių blakstienų neužaugina mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitta @ 2011 03 17, 19:05)
Pasižiūrėjau - Estee Lauder projectionist. Kažkiek pailgina, kažkiek pariečia... Nors aišku dirbtinių blakstienų neužaugina  mirksiukas.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Ar gerai jis laikosi ir ar lengvai nusiplauna/nusivalo?
Atsakyti
QUOTE(pakalnute22 @ 2011 03 17, 17:02)
sveikos, siandiena gavau CLINIQUE hight impact mascara tusa, ir nustebau, kadangi jo uzsukamos dalies spalva sidabrine, o pats juodas.. kiek begooglinau neradau tokios tuso versijos, visur jie juodi  tai negi gavau padielke..  pirkau is vienos lt elektronines pardos(kiek zinau ji patikima)

As neseniai pirkau Kristianoje si tusa, jis atrodo taip
user posted image
tamsiai zalios spalvos su smulkiais blizguciais. Tokio kaip Jus apraset nesu macius, is aprasymo labiau primena CLINIQUE Lash Power Mascara Long-Wearing Formula...

Apie pati tusa.. tikriausiai duociau jam 8/10. Turetu buti storinantis, bet tos apimties mazokai suteikia, nelabai graziai issukuoja, reikia labai pasistengti, kad nesulipintu blakstienu tepant antra sluoksni. Tik ilgina neblogai, ir uzriecia/pakelia blakstienas. Nors susilaukiau komplimentu ir klausimu, ar blakstienos ne dirbtines, bet antra karta nekartociau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 17, 18:44)
Ačiū 4u.gif
Ar gerai jis laikosi ir ar lengvai nusiplauna/nusivalo?

Nusivalo tikrai gerai (visad naudoju dvifazius akių makiažo valiklius) ax.gif Kabinetinio darbo sąlygom laikosi visą dieną gražiai ax.gif O į darbą/ iš darbo vykstu su mašiniuku, tai tikrai negaliu objektyviai pasakyt ar gerai laikosi lyjant/ sningant t.t. ir pan. 4u.gif O iš esmės aš su nubyrėjimu ar paakių tepimu nesusidūriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 17, 17:22)
Aš didelį minusą dedu MUFE Smoky lash tušui - jis man šiek tiek patrupa. Sunervino iki negaliu  verysad.gif  Taip gražiai, ryškiai dažo. Pailgina, patankina..Bet va, grįžtu namo, pažiūriu į veidrodį, vis patrupėjęs.  doh.gif  Tiek to, sunaudosiu, bet antrą kartą nepirksiu, vien dėl šio minuso, kuris man bene didžiausias. Nekenčiu kai byra arba tepa paakius.

Va va, man iškart nelabai patiko, kad kai dažai ir daugiau gumuliuojas ant blakstienų ir tie rutuliukai trupa. Aš tai irgi nebekartosiu turbūt to tušo. g.gif per daug košės drebia, sulimpa. nors blakstienas puikiai ilgina ir patankina, ir ryškios kokios.
Atsakyti
Vakar isbandziau Maxfactor lash extension effect tusa, nezinau kaip vertinti, g.gif blakstienas gal ir pailgina, nuors tikejausi geresnio rezultato be to susidaro gumileliai, ir uztepus daugiau tuso sulipina jas, schmoll.gif nuors sepetelis labai patiko, mazas ir patogus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2011 03 15, 22:44)
Na gal mano panasios  g.gif okios truputi pariestos ir nelabai tankios  smile.gif  Kai noriu dideliu graziu blakstienu - dazau MF False Lash effekt - rezultatas :ilgos siek tiek pariestos, tankios, juodos blakstutes  smile.gif O siaip kasdien megstu Rimmel Sexy Curves - rezultatas: paryskintos ilgos ir labai riestos blakstutes  mirksiukas.gif

Reiškia, mąstau teisinga kryptim, nes būtent apie šiuos du ir svarsčiau šiom dienom labiausiai rolleyes.gif

QUOTE(Almost @ 2011 03 16, 12:33)
Kiekvieno gi poreikiai skiriasi. Konkrečiai šiuo atveju Belamy paminėjo, kad tankumo jai pakanka ir norėtų riestų ir pailgintų  smile.gif Tai nematau čia problemos dėl tankumo ir ryškumo.

Aaaha, aš nelabai mėgstu tokių 'sunkių', perkrautų tušu blakstienų. Man blakstienos toks dalykas - vaizdas turi būti 'lengvas', na, bent mano toks požiūris. Labiausiai ko norisi sau - pailginimo ir parietimo stipresnio smile.gif

QUOTE(chérie @ 2011 03 16, 13:37)
Labai būtų įdomu išgirsti atsiliepimų 4u.gif

Volume Million Lashes išbandytas. Nepatiko, trupėjo per dieną, dar kai aš aktyviau gyvenu, tai išvis kažkaip.. Na, aš jo nepirkčiau.
Atsakyti
laikas pirkti tusa. paskutinis turetas buvo maybelline colossal volum, bet man nuolat asaroja akys nuo vejo, ar saules, o nuo to vis paakiai juodi. atsparaus vandeniui nenoriu. gal kas rado toki kuris butu patvarus ir nebutinai atsparus vandeniui. 4u.gif ar taip nebuna? g.gif
Atsakyti