Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

balalaika, super gražu. Bet šiuo atveju bet koks tušas, manau, gražiai padažytų tokias blakstienas wub.gif O akys dar plius padažytos kažkuo? Apačia matosi lb gražiai pajuodusi, čia pieštukas? 4u.gif
Atsakyti
Pabandžiau YSL Singulier tušą. Labai patenkinta:ir pariečia ir patankina ir pailgina smile.gif Netrupa, nepalieka gumuliukų, žodžiu patariu tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 08 07, 14:55)
balalaika, super gražu. Bet šiuo atveju bet koks tušas, manau, gražiai padažytų tokias blakstienas  wub.gif O akys dar plius padažytos kažkuo? Apačia matosi lb gražiai pajuodusi, čia pieštukas?  4u.gif

Ačiū ačiū sako blakstienos bigsmile.gif O tušai tikrai ne visi gražiai padažo, daugelis man būna, kad lipina, nes per daug košės ant šepetuko pasiema, kiti guumulėliais dažo, va ko niekada nebūna, tai nėra man trupėjęs tušas, bet gal neužtaikiau ant trupančio, o šiaip aš nesu linkus labai eksperimentuoti su tušais, randu gerą ir ilgam apsistoju ties juo.
Akys daugiau niekuo nedažytos, pieštuko nesu turėjus, esu paėmus iš sesės pabandyt tai man pieštukai netinka, negražiai įrėmina akis, per ryškiai atrodo, tas pats ir su šėšėliais. Ten tiesiog blakstienų augimo linija. Ne pirmą kart girdžiu, kad atrodo lyg švelniai su pieštuku perbraukta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 07 rugpjūčio 2011 - 15:32
Sveikos, gal patartumet koki gera vandeniui atsparu? Atsibodo kaskart paziurejus i veidrodi nuo veido rankiot tuso trupinius doh.gif
Atsakyti
Noriu paklaust ar didžiulis skirtumas tarp Maybelline Volum'Express The Falsies
user posted image

ir

Maybelline - Volum' Express One by One

user posted image
Ir kuris geresnis Jūsų nuomone? g.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2011 08 08, 00:07)
Ir kuris geresnis Jūsų nuomone?  g.gif

Falsies man kokį mėnesį patiko, o vėliau kažkaip pradėjo kraut košę ir nebepatinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2011 08 08, 01:07)
ir

skiriasi .. antrasi jau su guminiu sepetėliu. man one by one geresnis 4u.gif
Atsakyti
Dedu savo blakstienas su MaxFactor 2000 calorie curved brush su lenktu šepetėliu.

user posted image

Kadangi šis eina į pabaigą, bandysiu Balalaikos išgirtą tušą
Atsakyti
Muscade irgi super blakstienos atrodo cool.gif O pas tave naturalios blakstienos tookios riestos ar cia tuso nuopelnas ar rietiklio? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 08 08, 11:33)
Muscade irgi super blakstienos atrodo cool.gif O pas tave naturalios blakstienos tookios riestos ar cia tuso nuopelnas ar rietiklio? bigsmile.gif

Čia tušo nuopelnas, ne su visais išeina taip smile.gif rietiklio nendaudoju niekad, bijau, kad blakstienu nenukapočiau biggrin.gif
Atsakyti
Nu ***** mergos, susibalamutinau cia visai per jus.. blink.gif Nebezinau db kuri pirkt , Loreal million lashes extra black ar sita MF ? Ot problema.. lotuliukas.gif

O MUSCADE, tau nesuprastejo blakstes nuo MF, kaip cia daug kas raso?
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 08 08, 12:17)
Nu ***** mergos, susibalamutinau cia visai per jus.. blink.gif Nebezinau db kuri pirkt , Loreal million lashes extra black ar sita MF ? Ot problema.. lotuliukas.gif

O MUSCADE, tau nesuprastejo blakstes nuo MF, kaip cia daug kas raso?

Kiek naudoju, tai negalėčiau pasakyt, kad suprastėjo..nuolat tepu ricinos aliejų, šis man labai blakstienoms geras.. smile.gif
Atsakyti