Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

Aš nieko baisesnio nesu turėjusi už Loreal 4D. Neįsivaizduočiau, kad išvis tokių tušų siaubingų būna. Lipina juodai, šepetuko šerelių nuo košės net nesimato, vienu žodžiu trūksta žodžių
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 08 05, 00:48)
Aš nieko baisesnio nesu turėjusi už Loreal 4D. Neįsivaizduočiau, kad išvis tokių tušų siaubingų būna. Lipina juodai, šepetuko šerelių nuo košės net nesimato, vienu žodžiu trūksta žodžių

o as norejau isbandyti... nes kas buvo isgirti cia - netiko. O kuriuos peikia - man tinka doh.gif gaaaal ir su siuo taip. jei ka, ne 50 lt mokejau, o 7.99 gbp, tai tiek tooo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 04, 21:30)
išbandytas Artdeco Ultra Volume. Nebereikalo nieko gero nesitikėjau tik ištraukus šepetėlį, tušas skystas palyginus, kol nesutirštėjo. Taip ir galvojau, kad bus, su daugeliu tušu taip. Bet gražiai iššukuoja, nesulipina, atskiria.
Apimties, ilgio nepridėjo, padažė natūraliai, man patinka ryškios blakstienos, todėl dasibaigiau su Maybelline obe by one.
trumpai tariant nepatiko, ką mačiau. Laukiu, kol sutirštės.
user posted imageuser posted image

Cia dar neviskas, kai as turejau vieninteli gyvenime Artdeco tusa, jis dar ir trupedavo gabaliukais...
Atsakyti
nufotkinau, kaip atrodo blaktienos vienu sluoksniu padažytos su loreal million extra black, įmanoma išgauti gerokai ryškesnį rezultatą, bet aš nemėgstu itin ryškių ir apkrautų blakstienų, o dažnai dienai net nedažau išvis jų.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 08 05, 15:14)
nufotkinau, kaip atrodo blaktienos vienu sluoksniu padažytos su loreal million extra black, įmanoma išgauti gerokai ryškesnį rezultatą, bet aš nemėgstu itin ryškių ir apkrautų blakstienų, o dažnai dienai net nedažau išvis jų.
user posted image

thumbup.gif kaip tik siandien gavau ji, tai ryt kogero isbandysiu 4u.gif
o kokios pas tave naturalios jos? netrupa jis dienos eigoj ?
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 08 05, 16:14)

as net 3 sluoksnius dedant tokio efekto neisgaunu (ne sio tuso, o siaip kokio ilginancio kraunu kraunu ir viskos pšššš...) Grazios akys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 08 05, 15:28)
thumbup.gif  kaip tik siandien gavau ji, tai ryt kogero isbandysiu  4u.gif
o kokios pas tave naturalios jos? netrupa jis dienos eigoj ?

natūralios tai normalios, nei labai prastos, nei įspūdingos, tik labai tiesios. Buvo smarkiai nušiurusios vienu tarpu, neįmanoma buvo pasidažyt su tušu, tarpai didžiausi, į visus šonus styrojo, manau nuo max factor tušų. Daugiau nebuvo nuo ko.
O trupėt tai TIKRAI jis netrupa. thumb_yello.gif
Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2011 08 05, 15:55)
as net 3 sluoksnius dedant tokio efekto neisgaunu (ne sio tuso, o siaip kokio ilginancio kraunu kraunu ir viskos pšššš...) Grazios akys smile.gif

aš išvis sluoksniuot nemėgstu. Kai padažiau keliais sluoksniais pirmą kart su šiuo tušu, tai močiutė net pastebėjo, kad anūkės akys čigoniškos pasidarė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 08 04, 22:48)

Ziuriu, kad mums patinka/nepatinka tokie pat tusai drinks_cheers.gif Blogesnio uz si, 4D irgi neturejau schmoll.gif doh.gif doh.gif o Million lashes jau antra perku wub.gif Kai kiti tusai ispardziu buna skistoki, ir su jais reikia susidraugauti, palaukti kuri laika kol padzius, tai si tusa isimylejau nuo pirmo pasidazymo wub.gif patinka sepetelis ir tuso dozavimo, neapkarauna blakstienu, graziai atskiria, pailgina thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2011 08 05, 14:55)

jos blakstienos gražios ilgos ( pati mačiau ), todėl paryškintos jos taip gražiai ir atrodo wub.gif čia ne sluoksniuose esmė, matyt gi, kad nėra čia sluoksnių tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 05 rugpjūčio 2011 - 15:45
QUOTE(Balalaika. @ 2011 08 05, 17:33)
natūralios tai normalios, nei labai prastos, nei įspūdingos, tik labai tiesios. Buvo smarkiai nušiurusios vienu tarpu, neįmanoma buvo pasidažyt su tušu, tarpai didžiausi, į visus šonus styrojo, manau nuo max factor tušų. Daugiau nebuvo nuo ko.

ale jums sliuoksniuot ir nereikia smile.gif

QUOTE(Eljerny @ 2011 08 05, 17:38)
Ziuriu, kad mums patinka/nepatinka tokie pat tusai  drinks_cheers.gif Blogesnio uz si, 4D irgi neturejau  schmoll.gif  doh.gif  doh.gif o Million lashes jau antra perku  wub.gif Kai kiti tusai ispardziu buna skistoki, ir su jais reikia susidraugauti, palaukti kuri laika kol padzius, tai si tusa isimylejau nuo pirmo pasidazymo  wub.gif patinka sepetelis ir tuso dozavimo, neapkarauna blakstienu, graziai atskiria, pailgina  thumbup.gif  wub.gif

blyyyyyn, mergos..... biggrin.gif biggrin.gif as jo laukiu is anglu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2011 08 05, 16:15)
ale jums sliuoksniuot ir nereikia smile.gif
blyyyyyn, mergos..... biggrin.gif  biggrin.gif  as jo laukiu is anglu...  lotuliukas.gif

Juk Tau sakei dažniausiai tinka tai, kas kitoms- ne wink.gif Gal liksi patenkinta juo smile.gif
Atsakyti
Laba,

Ruošiuos pirkti tušą, tai užbėgau pasiteirauti. Kuris iš tušų storiną blakstienas, duoda joms svorio ir nėra skystas. Kaip ir dauguma sako, kad tušas geriausias, kai pastovi ir padžiūsta, taip ir aš tik tada išgaunu norimą efektą. Ar galit patarti, pageidautina , kad nebūtų guminis šepetėlis.
Atsakyti