Šiuo metu naudoju Maybelline One by one:
Nieko blogo negaliu pasakyti, esu labai šiuo tušu patenkinta. Gražiai padažo be gumulėlių, nesulipina blakstienų, jos atrodo natūralios.
Prieš šį naudojau tokį pat tik geltoną. Iš tikrųjų, nedaug jie skiriasi. Tik to raudonojo šepetėlis guminis.
Dar anksčiau naudojau Maybelline Lash Stiletto:
Taip pat - vien geri atsiliepimai. Puikus, tiesiog iškeičiau į "one by one", nes jis tankina, o šis ilgino. Kadangi mano blakstienos yra pakankamai ilgos, tad norėjau tankinančio. Bet šiaip - super!
QUOTE(Malena @ 2011 08 03, 00:35)
aha, radai, ko prašyt aš pati perku naujienas na ura arba kaip dabar padariau, pamačiau pigiai ir nusipirkau. Nei atsiliepimų skaičiau nei ką.
Man atsiliepimai apie tušus nelabai reikalingi. Nes visoms labai skirtingai, blakstienos skirtingos.
aš aišku dabar norėčiau išbandyt Lancome tą naująjį doll ....
QUOTE(Mochera @ 2011 08 03, 18:29)
labiausiai noreciau tankinancio normalus tusas manau turetu kainuoti daugiau nei 10-20lt
net neisivaizduoju kaip issirinkti kol nepabandysiu,tol nesuzinosiu kuris tinka man
net neisivaizduoju kaip issirinkti kol nepabandysiu,tol nesuzinosiu kuris tinka man
bandykit dabar visų giriamą Essence oranžinį Smoky eyes, 10 lt dabar Eurokose
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 03, 21:47)
mano sesuo turi essence rozini,jai labai patinka na reikes ryt nueiti i parduotuve sito paziureti,bus proga ir kitus tusus apziureti
kaip zinoti kada tusas nebetinkamas naudoti?
aš tai eurokose mačiau tą esence, bet kai šepetuką ištraukiau, tai iškart padėjau atgal į lentyną, visas aplipęs, košės krūva ant to šepetuko, neįsivaizduoju kaip eitų gražiai pasidažyt. Ne daug kainuoja, bet kažkaip net bandyt nesinorėjo. Man patinka tušai, kurie gražiai atskiria blakstienas, padažo jas nesulipinant, neužkrauna masės tušo, kitaip tariant nepadaro musės kojų. Todėl labai patinka tušai guminiais šepetukais, ant jų nepasiema tiek daug košės, kaip ant šerelių.
Šiuo metu nepakartojamas ir nuostabus Loreal Million Lashes extra black, taip pat labai patiko max factor lash extension bei masterpiece max, tačiau man nuo šio brando tušų kenčia blakstienos. Taigi perėjau prie Loreal, ir tikrai esu patenkinta. Bandžiau ir Lancome, ir Chanel, ir CD, tačiau mano blakstienų jie nepadažo gražiau nei loreal ar max factor, tai nematau prasmės mokėti tris kartus daugiau.
Šiuo metu nepakartojamas ir nuostabus Loreal Million Lashes extra black, taip pat labai patiko max factor lash extension bei masterpiece max, tačiau man nuo šio brando tušų kenčia blakstienos. Taigi perėjau prie Loreal, ir tikrai esu patenkinta. Bandžiau ir Lancome, ir Chanel, ir CD, tačiau mano blakstienų jie nepadažo gražiau nei loreal ar max factor, tai nematau prasmės mokėti tris kartus daugiau.
gavau ir aš šiandien, Loreal Million lashes extra black užskaitau labai gražiai dažo neapkrauna koše, bet pailgina, apimties priduoda
QUOTE(Mochera @ 2011 08 03, 22:04)
tada kai efektas jūsų nebetenkina.
Papildyta:
QUOTE(žvarba @ 2011 08 03, 22:47)
gavau ir aš šiandien, Loreal Million lashes extra black užskaitau labai gražiai dažo neapkrauna koše, bet pailgina, apimties priduoda
va, man taip pat patankina, labai gražiai paryškina, tikrai jis labai puikus.
QUOTE(Mochera @ 2011 08 03, 22:04)
mano sesuo turi essence rozini,jai labai patinka na reikes ryt nueiti i parduotuve sito paziureti,bus proga ir kitus tusus apziureti
ružavas geresnis už Essence žalią, bet už ružavą dar geresnis oranžinis
kai sudžiūna bent jau man jis greičiau sudžiūna/baigias, nei galiojimas baigias. O galioja tiek, kiek parašyta ant tušo (nupieštas indelis ir parašyta kiek ilgai galima naudot, pvz. 6M, 12M ir t.t.)
QUOTE(Balalaika. @ 2011 08 03, 22:46)
Todėl labai patinka tušai guminiais šepetukais, ant jų nepasiema tiek daug košės, kaip ant šerelių.
Šiuo metu nepakartojamas ir nuostabus Loreal Million Lashes extra black,
http://modaeconomica...lion-lashes.jpg
Šiuo metu nepakartojamas ir nuostabus Loreal Million Lashes extra black,
http://modaeconomica...lion-lashes.jpg
Maybelline One by One su guminiu, šepetėlis panašus į L'oreal Million lashes.
Man irgi šitas L'oreal'io labai patiko. Barbiškos blakstienos, ypač ne kartą dažant.
Gal kuri jau bandėt ir turit atsiliepimų apie naują maybelline tušą? Nzn tiksliai pavadinimo toks geltonam buteliuke,reklama su tigriuku per tv
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 04, 00:58)
Gal kuri jau bandėt ir turit atsiliepimų apie naują maybelline tušą? Nzn tiksliai pavadinimo toks geltonam buteliuke,reklama su tigriuku per tv
Maybeline collosal cat eyes Maciau droge jau praeita savaite . Sepetelis riestas , kaip false lashes, bet toks tankesnis kaip colosal geltonas
Loreal milion man irgi labai superinis . o ne bandet nei viena tu sus spalvomis . As ziurinejau rudos akims ,pasibraukiau tuso ant rankos tai toks ne visiskai juodas , kaip duminis ir su auksiniais blizguciais , kurie pries saule keiciasi i tamsiai zalius , melynus. idomu kaip ant blakstienu realiai atrodo
QUOTE(Elija* @ 2011 08 04, 07:45)
Loreal milion man irgi labai superinis . o ne bandet nei viena tu sus spalvomis . As ziurinejau rudos akims ,pasibraukiau tuso ant rankos tai toks ne visiskai juodas , kaip duminis ir su auksiniais blizguciais , kurie pries saule keiciasi i tamsiai zalius , melynus. idomu kaip ant blakstienu realiai atrodo
manęs kažkaip negundo tie spalvoti, man blakstienos turi būti ryškios, o su spalvotais jos tampa blankesnės, na kokiai ypatingai progai gal, bet šiaip tai negundo
išbandytas Artdeco Ultra Volume. Nebereikalo nieko gero nesitikėjau tik ištraukus šepetėlį, tušas skystas palyginus, kol nesutirštėjo. Taip ir galvojau, kad bus, su daugeliu tušu taip. Bet gražiai iššukuoja, nesulipina, atskiria.
Apimties, ilgio nepridėjo, padažė natūraliai, man patinka ryškios blakstienos, todėl dasibaigiau su Maybelline obe by one.
trumpai tariant nepatiko, ką mačiau. Laukiu, kol sutirštės.
Apimties, ilgio nepridėjo, padažė natūraliai, man patinka ryškios blakstienos, todėl dasibaigiau su Maybelline obe by one.
trumpai tariant nepatiko, ką mačiau. Laukiu, kol sutirštės.
QUOTE(@Kamilchen@ @ 2011 04 04, 13:38)
Merginos pasiulykit Tusa kad ilgintu blakstienas bet svarbiausiai kad netrupetu nes mano akis labai alergiskos, ir jai tik bunu pasidazius blakstienas siabo filmas kaip jauciuosi. Kiek bandziau labai nepatiko bourgua tusai, tas kur skirtas alergiskoms akims isvis kazkokia katastrofa , siaip visad naudojau max factor bet paskutini karta kazkaip nevikusiai isirinkau.aciu
borgua ir man nepatiko visiskai... jokio efekto...
QUOTE(Gisana @ 2011 05 05, 12:14)
Kaip tas lorealio 4D? verta mokėt 50lt?
QUOTE(Remigute @ 2011 05 30, 12:56)
Gal kas bandet ir zinot kiek kainuoja naujas L'Oreal Lash Architect 4D tusas?
uzisakiau internetu, mokejau 7.99 GBP, tai 32 lt grubiai gaunas (is feelunique.com)... ziuresiu ka gausiu
PArde patikima, tikiuos ne padelka bus, o ir kaina 18 LT skirtumas...