sveikos,
kokiu tusu geriausia dazytis rudeni? juk lietingi orai,labai nesinori,kad einat i darba nubegtu tusas
QUOTE(Mochera @ 2011 08 02, 12:58)
sveikos,
kokiu tusu geriausia dazytis rudeni? juk lietingi orai,labai nesinori,kad einat i darba nubegtu tusas
manau pagelbėtų vandenui atsparus tušas (waterproof)
Man labiausiai patikę šie tušai:
1. Clinique Lash Doubling Mascara
2. Estee Lauder Projectionist High Definition Volume Mascara
3. Artdeco Deep Black Mascara
Ir iš pigesnių:
1. TBS Super Volume Mascara
2. Maybelline Lash Expansion Mascara. Gaila, kad nebėr parduotuvėse.
1. Clinique Lash Doubling Mascara
2. Estee Lauder Projectionist High Definition Volume Mascara
3. Artdeco Deep Black Mascara
Ir iš pigesnių:
1. TBS Super Volume Mascara
2. Maybelline Lash Expansion Mascara. Gaila, kad nebėr parduotuvėse.
QUOTE(Gina Justina @ 2011 08 02, 15:55)
manau pagelbėtų vandenui atsparus tušas (waterproof)
as irgi apie vandeniui atsparu galvoju bet ar ju buna tankinanciu,ilginaciu ir uzriecianciu?
QUOTE(Mochera @ 2011 08 02, 18:45)
as irgi apie vandeniui atsparu galvoju bet ar ju buna tankinanciu,ilginaciu ir uzriecianciu?
visokių jų būna, kaip ir paprastų
Sveikos,
kokia nuomonė apie Bourjois 1001 Cils Mascara (įdomu ir apie apskritai Bourjois kitus tušus)
kol kas labiausiai tinka ir patinka Lumene, Rimmel, kai kurie L'Oreal tušai:)
kokia nuomonė apie Bourjois 1001 Cils Mascara (įdomu ir apie apskritai Bourjois kitus tušus)
Sveikos besivaikydama kuo naturalesnio efekto isbandziau Loreal telescopic clean
tai visai neblogas kasdienai, neapkrauna blakstienu, truputi ilgina, labai naturaliai atrodo
ka pavyko isgauti:
tai visai neblogas kasdienai, neapkrauna blakstienu, truputi ilgina, labai naturaliai atrodo
ka pavyko isgauti:
QUOTE(Mochera @ 2011 08 02, 22:16)
taip
esu turejusi kelis paprastesnius,bet su jai pasidazydavau po kelis kartus per metus manau atejo laikas normaliam tusui ir makiazui
esu turejusi kelis paprastesnius,bet su jai pasidazydavau po kelis kartus per metus manau atejo laikas normaliam tusui ir makiazui
kažin ar jums reik waterproof. Niekad nesu pirkus tušų priklausomai nuo metų laiko. Tie patys tiek vasarą, tiek rudenį.
pirmiausia nuspręskit, ko norit iš tušo. Tada rinkitės. Kas yra normalus tušas?
QUOTE(Wiktoo @ 2011 08 02, 22:26)
na taip, jų būna po vieną rūšį
QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2011 08 02, 22:58)
Sveikos besivaikydama kuo naturalesnio efekto isbandziau Loreal telescopic clean
ka pavyko isgauti:
ka pavyko isgauti:
įdomu, kaip natūralios atrodo, nes dabar sakyčiau, kad natūralus ilgis/apimtis
blakstienos be tuso, kazkiek matosi, nera jos ilgos deje
bet ir nenoriu pasakyt kad tas tusas stebuklus krecia tiesiog man pavyksta graziai juo pasidazyt
bet ir nenoriu pasakyt kad tas tusas stebuklus krecia tiesiog man pavyksta graziai juo pasidazyt
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 03, 01:22)
kažin ar jums reik waterproof. Niekad nesu pirkus tušų priklausomai nuo metų laiko. Tie patys tiek vasarą, tiek rudenį.
labiausiai noreciau tankinancio normalus tusas manau turetu kainuoti daugiau nei 10-20lt
net neisivaizduoju kaip issirinkti kol nepabandysiu,tol nesuzinosiu kuris tinka man