Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2011 07 12, 21:23)
g.gif
as naudoju MF false lash efect.. tai geresnio tuso nesu turejus  thumbup.gif
sis jau eina i pabaiga, tai planuoju isbandyt fushion.. bet po jusu komentaru net nzn ar verta  g.gif  o jus pries tai buvot bandziu paprasta false lash efect? jei taip -  ar pajutot tarp ju skirtuma?
p.s. man tai netrupa false lash  schmoll.gif

As turejau pries tai paprasta, kai tik pirma nusipirkau--buvo labai fainas, ilgai daze, zodziu superinis tusas. Kai pasibaige--nusipirkau kita.....daze apie menesi, paskui uzdziuvo. Nusipirkau kita, na, galvoju...pirkau ne Sarmoj o Eurokose, tai gal kokybe prastesne del to taip greit sudziuvo...ir vel nepataikiau kad ir Sarmoj pirkau ir vel man jis kazkur po menesio dziuvo. Sitas naujasis lygiai taip pat--uzdziuvo po menesio. Uztat nusprendziau MaxFactoriaus daugiau nebepirkti, nes gaila pinigu.
Ar juos senus atveza ar kas as nebezinau, bet ne man vienai taip yra 4u.gif
Nors kaip tusai man visada MaxFactorius patiko, as visad juos pirkau ir buvau patenkinta, bet dabar kazkaip man nesiseka su jais.
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 13, 14:01)

labai graziai! siuntrigavot, uzsinorejau si tusa isbandyt smile.gif essence tusus senai buvau nurasius kaip didziausius nesusipratimus, kiek turejau, nei vienas nepatiko(na turejau tik du)
o kaip nusivalo?netrupa?
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 07 13, 14:16)
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 13, 14:01)

labai graziai! siuntrigavot, uzsinorejau si tusa isbandyt smile.gif essence tusus senai buvau nurasius kaip didziausius nesusipratimus, kiek turejau, nei vienas nepatiko(na turejau tik du)
o kaip nusivalo?netrupa?

siandien pirma karta daziausi, tad kaip nusivalymu nezinau g.gif susigundziau nusipirkt paskaicius puikius atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 07 12, 16:44)
sutinku,per naturalus biggrin.gif beje jusu veido oda labai grazi bigsmile.gif kokia pudra naudojate? ax.gif

Žinokit ne mano veidelis, o iš interneto... Nežinau net ką naudojo, gal reikia pasiskaityti nuorodoje kurią esu įdėjusi smile.gif

SaiMita, blakstienos tikrai gražios išėjo smile.gif super. Aš turiu žalią Catrice tušą, tai esu nusivylusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _sala_: 13 liepos 2011 - 13:53
QUOTE(_sala_ @ 2011 07 13, 14:52)
Aš turiu žalią Catrice tušą, tai esu nusivylusi...

mergaitės essence temoj rašė, kad žaliasis - visiškas niekalas 4u.gif
Atsakyti
jūsų nuomone geresni ysl ar chanel tušai?
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 07 13, 23:09)

cia jau labai individualu,tiesiog pabandykit
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 07 13, 23:09)

aš tai sakyčiau, kad dažo gal ir panašiai pigūs ir brangūs, bet poveikis blakstienom visai kitoks pigių ir brangių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 07 14, 21:02)
aš tai sakyčiau, kad dažo gal ir panašiai pigūs ir brangūs, bet poveikis blakstienom visai kitoks pigių ir brangių  rolleyes.gif

Koks? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 07 14, 20:07)

man naudojant essence, prestige, maxfactor blakstienos prastėjo - šviesėjo, plonėjo, trupėjo. naudojant kažką geriau (ar tiesiog mano blakstienoms tinkamiau) rezultatas geresnis, bo blakstienos gražios, tankios, stiprios.
Atsakyti
Na , šiuo metu esu sužavėta "Prestige My Longest Lashes " tušu .
user posted image

Šepetėlis labai patogus , netepa . Blakstienos tikrai prailgėja , užsiriečia ( mano blakstienos yra labai tiesios , todėl svarbu užrietimas ) . Puikiai išsilaiko visą dieną , net vakare nenutrupa . O ir kaina prieinama kiekvienai ( pirkau Eurokos už 17 litų ) Prieš tai naudojau " Faberlic You Nova " tušą , tai Prestige yra neapsakomai geresnis thumbup.gif wub.gif

Va čia My Longest Lashes . Manau rezultatas tikrai stulbinantis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gina Justina: 16 liepos 2011 - 10:36
Ateinu su pirmais atsiliepimais apie Lancome Precious Cells. Na, po Diorshow Iconic ilgiausiu barbiskiausiu klapsinciu blakstienu, pirma diena su Preciuos Cells jauciaus beveik nepasidazius biggrin.gif
Patinka - kad lengvai nusiplauna, netepa koses, tinkamas naudot is karto atsidarius. Gerai ilgina.
Nepatinka - kol kas dar neismokau pasidaryt storesniu blakstienu - labai isilgina, bet tankinimo noretusi daugiau. Trupa ant paakiu dienos begy blink.gif O tai niekada nera gerai ir tikrai nepageres, tusui einant i pabaiga. Tepa labai plonu sluoksneliu, todel norint ryskesniu blakstienu, reikia bruzinti kokius 4 kartus, o kol kas mano rezuktatas iiiiilgos bet sulipusios i musiu kojas blakstienos. Daziausi juo dar tik pora dienu, tai visai galimas daiktas, kad nuomone keisis, ipratus naudotis

Panasu, kad Lancome traukiasi is mano favoritu saraso virsunes, nors jau nezinau, kiek Hypnose sunaudojau... bet dabar nebepatinka. Norisi daugiau rietimo, daugiau tankumo ir jau tikrai nepriimtinas trupejimas. Va jei Diorshow Iconic nusiplautu kaip Lancome ir dazytu normaliai nuo pirmos dienos, tai butu idealus tusas.

Sekantis pirkinys tikriausiai vel bus kuris nors is YSL tusu arba Diorshow Iconic.
Atsakyti