Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

Gal kas naudojote tusus is MAC ? atsiliepimai internete tokie dviprasmiski g.gif
svarbiausias kriterijus, kad nesulipintu blakstienu smile.gif
Atsakyti
Na grįžtu su atsiliepimais apie Max Factor False Lash Effect Fusion ax.gif Naudoju geras 3 savaites. Labai nepatiko, jog po kokios savaitės naudojimo pradėjo byrėti, visi paakiai apibyrėję būna schmoll.gif Šiaip šepetėlis didelis patiko, o blakstienos kadangi eilinės, tai jokio False Lash efekto neišgaunu. Daugiau nepirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2011 07 10, 20:35)
Na grįžtu su atsiliepimais apie Max Factor False Lash Effect Fusion ax.gif  Naudoju geras 3 savaites. Labai nepatiko, jog po kokios savaitės naudojimo pradėjo byrėti, visi paakiai apibyrėję būna  schmoll.gif  Šiaip šepetėlis didelis patiko, o blakstienos kadangi eilinės, tai jokio False Lash efekto neišgaunu. Daugiau nepirksiu smile.gif

Aš irgi jį turėjau tai atiliepimai tokie patys :}
Atsakyti
superiausias Lancome Definicils preciuos cells
user posted image
Papildyta:
ankščiau Loreal Lash Architect naudojau, po to žiūr supratėjo jis, bandžiau Double Extension, Volume Shocking 2-Step, teleskopic, nepatiko nei vienas.
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2011 07 10, 20:35)
Na grįžtu su atsiliepimais apie Max Factor False Lash Effect Fusion ax.gif  Naudoju geras 3 savaites. Labai nepatiko, jog po kokios savaitės naudojimo pradėjo byrėti, visi paakiai apibyrėję būna  schmoll.gif  Šiaip šepetėlis didelis patiko, o blakstienos kadangi eilinės, tai jokio False Lash efekto neišgaunu. Daugiau nepirksiu smile.gif

Man kaip tusas jis patiko, bet tas trupejimas ir uzdziuvimas po triju savaiciu--uzveike ir nebeperku as jo daugiau.
Atsakyti
Kasdienai naudoju Oriflame wonder lash ,ištikrųjų jau 3 ,nes labai patinka.wink.gif Dar turiu L'oreal volume million lashes ,tačiau už tokia kaina tikėjausi kažko geriau. :-/
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 07 12, 15:16)

Aha, kažkur pradingo. Dedu nuorodą, gal nebedings:
Tušas
Atsakyti
As turiu ta rozini TBS tusa . Tai labai nesunkiai galima isgauti ir ryskesnes blakstienas ( barbiskas kaip sakau) . Labai puikiai tankina , issilaiko irgi. Tad jis labai universalus tinka ir dienai ir vakarui . Tik minusas laaabai sunkiai nusivalo ,net su prasikliu ar pieneliu skirtu makiazui valytu ( naudoju is TBS agurkini).
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2011 07 10, 19:35)

g.gif
as naudoju MF false lash efect.. tai geresnio tuso nesu turejus thumbup.gif
sis jau eina i pabaiga, tai planuoju isbandyt fushion.. bet po jusu komentaru net nzn ar verta g.gif o jus pries tai buvot bandziu paprasta false lash efect? jei taip - ar pajutot tarp ju skirtuma?
p.s. man tai netrupa false lash schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2011 07 12, 21:23)
g.gif
as naudoju MF false lash efect.. tai geresnio tuso nesu turejus  thumbup.gif
sis jau eina i pabaiga, tai planuoju isbandyt fushion.. bet po jusu komentaru net nzn ar verta  g.gif  o jus pries tai buvot bandziu paprasta false lash efect? jei taip -  ar pajutot tarp ju skirtuma?
p.s. man tai netrupa false lash  schmoll.gif

Ne, nesu šio bandžiusi:) tai mano pirmas MF tušas, seniau naudojau Loreal. Bet kaip jau minėjau, nuvylė šis ax.gif
Atsakyti
ghm... ka daryt.. nebeapsisprendziu doh.gif
gal isbandyti lancome hypnose precious cells... bet ten ne guminis sepetelis, ane?
man labai patinka guminukai blush2.gif
Atsakyti
paliksiu atsiliepimą ir apie pigų tušą.
Essence oranžinį (kaina 10,90lt)
user posted image

Tušas tikrai dažo laabai gražiai, man tik galėtų tiek neilgint doh.gif plius, labai keistas kaip iškandžiotas šepetėlis, tai dar reikia išmokt dažytis. Plius/minus vaizdas matos.
PRIEŠ
user posted imageuser posted imageuser posted image

PO (reikia kruopščiau dažyt, nelabai laiko turėjau)
user posted imageuser posted imageuser posted image

Blizgis tas STAY ON "My favourite milkshake" irgi žiauuuriai fainas wub.gif
Atsakyti