Gal kas naudojote tusus is MAC ? atsiliepimai internete tokie dviprasmiski
svarbiausias kriterijus, kad nesulipintu blakstienu
Na grįžtu su atsiliepimais apie Max Factor False Lash Effect Fusion Naudoju geras 3 savaites. Labai nepatiko, jog po kokios savaitės naudojimo pradėjo byrėti, visi paakiai apibyrėję būna Šiaip šepetėlis didelis patiko, o blakstienos kadangi eilinės, tai jokio False Lash efekto neišgaunu. Daugiau nepirksiu
QUOTE(pupyle @ 2011 07 10, 20:35)
Na grįžtu su atsiliepimais apie Max Factor False Lash Effect Fusion Naudoju geras 3 savaites. Labai nepatiko, jog po kokios savaitės naudojimo pradėjo byrėti, visi paakiai apibyrėję būna Šiaip šepetėlis didelis patiko, o blakstienos kadangi eilinės, tai jokio False Lash efekto neišgaunu. Daugiau nepirksiu
Aš irgi jį turėjau tai atiliepimai tokie patys :}
QUOTE(pupyle @ 2011 07 10, 20:35)
Man kaip tusas jis patiko, bet tas trupejimas ir uzdziuvimas po triju savaiciu--uzveike ir nebeperku as jo daugiau.
Kasdienai naudoju Oriflame wonder lash ,ištikrųjų jau 3 ,nes labai patinka. Dar turiu L'oreal volume million lashes ,tačiau už tokia kaina tikėjausi kažko geriau. :-/
As turiu ta rozini TBS tusa . Tai labai nesunkiai galima isgauti ir ryskesnes blakstienas ( barbiskas kaip sakau) . Labai puikiai tankina , issilaiko irgi. Tad jis labai universalus tinka ir dienai ir vakarui . Tik minusas laaabai sunkiai nusivalo ,net su prasikliu ar pieneliu skirtu makiazui valytu ( naudoju is TBS agurkini).
QUOTE(pupyle @ 2011 07 10, 19:35)
as naudoju MF false lash efect.. tai geresnio tuso nesu turejus
sis jau eina i pabaiga, tai planuoju isbandyt fushion.. bet po jusu komentaru net nzn ar verta o jus pries tai buvot bandziu paprasta false lash efect? jei taip - ar pajutot tarp ju skirtuma?
p.s. man tai netrupa false lash
QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2011 07 12, 21:23)
as naudoju MF false lash efect.. tai geresnio tuso nesu turejus
sis jau eina i pabaiga, tai planuoju isbandyt fushion.. bet po jusu komentaru net nzn ar verta o jus pries tai buvot bandziu paprasta false lash efect? jei taip - ar pajutot tarp ju skirtuma?
p.s. man tai netrupa false lash
Ne, nesu šio bandžiusi:) tai mano pirmas MF tušas, seniau naudojau Loreal. Bet kaip jau minėjau, nuvylė šis
ghm... ka daryt.. nebeapsisprendziu
gal isbandyti lancome hypnose precious cells... bet ten ne guminis sepetelis, ane?
man labai patinka guminukai
gal isbandyti lancome hypnose precious cells... bet ten ne guminis sepetelis, ane?
man labai patinka guminukai
paliksiu atsiliepimą ir apie pigų tušą.
Essence oranžinį (kaina 10,90lt)
Tušas tikrai dažo laabai gražiai, man tik galėtų tiek neilgint plius, labai keistas kaip iškandžiotas šepetėlis, tai dar reikia išmokt dažytis. Plius/minus vaizdas matos.
PRIEŠ
PO (reikia kruopščiau dažyt, nelabai laiko turėjau)
Blizgis tas STAY ON "My favourite milkshake" irgi žiauuuriai fainas
Essence oranžinį (kaina 10,90lt)
Tušas tikrai dažo laabai gražiai, man tik galėtų tiek neilgint plius, labai keistas kaip iškandžiotas šepetėlis, tai dar reikia išmokt dažytis. Plius/minus vaizdas matos.
PRIEŠ
PO (reikia kruopščiau dažyt, nelabai laiko turėjau)
Blizgis tas STAY ON "My favourite milkshake" irgi žiauuuriai fainas