Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

QUOTE(8 p.m. @ 2011 07 06, 20:22)
aš šito labai noriu  rolleyes.gif  kai tik užbaigsiu CD 360 laipsnių, pirksiu šį  biggrin.gif

O kaip jums CD 360? ar patiko? koki jis efekta suteikia? ar patogi ta "besisukancio sepetelio" funkcija, ar tiesiog nejungete, ir paprastai dazydavotes?
Ar vertas jis tos kainos? Labai daug klausimu, nes ir pati ketinau ji pirkti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2011 07 07, 20:43)
O kaip jums CD 360? ar patiko? koki jis efekta suteikia? ar patogi ta "besisukancio sepetelio" funkcija, ar tiesiog nejungete, ir paprastai dazydavotes?
Ar vertas jis tos kainos? Labai daug klausimu, nes ir pati ketinau ji pirkti  ax.gif  4u.gif

Efektas tikrai geras (bet palaukus, kol tušas patirštės, na bet man taip su visais tušais). Tą sukimosi funkciją aš naudoju (tačiau tik į vieną pusę, abiem tingiu), aplinkiniams labai juokinga, nes visada žino, kada dažausi (zirzimas girdisi gan gerai biggrin.gif ). Ar pirkčiau dar kartą abejoju: didelė kaina, daug žaidimo, o panašias blakstienas galiu išgauti su dauguma tušų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 8 p.m.: 08 liepos 2011 - 10:45
Išbandžiau Loreal volume million lashes extra black, nors šiaip perku ilginančius dažniausiai, bet labai man jį išgyrė, dar kol kas vieną kart tik dažiausi, tai ilginimo man pritrūko, bet šiaip gražias blakstienas padaro, nedaro natūralaus efekto, kas man patinka, tokios barbiškos gaunas smile.gif
Atsakyti
siuo metu mano megstamiausias smile.gif
L'oreal telescopic auksinis
user posted image
viena akyte padazyta, kita ne
user posted image
cia jau abi padazytos
user posted image
labai patinka sepetelis, gerai atskiria blakstienas, o pats tusas lengvai dengiasi, neapkrauna blakstienu smile.gif
nepatingejau nusifotografuot, blakstienos mano nei ilgos, nei labai trumpos, o padazytos atrodo ilgesnes smile.gif
Atsakyti
Kokie būtų atsiliepimai apie Artdeco tušus? Kaip dažo, tepasi, ar nebyra? Ar tinka nešiojančioms kontaktinius?

Domina "All in One" ir "Lash Designer"

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 07 08, 15:54)
siuo metu mano megstamiausias  smile.gif

Puikiai atrodo! O ar dienos begy nepabyra ir netepa?
Atsakyti
man tai labai patinka kasdienai ORIFLAME su nuolaida buna apie 13 lt, graziai padazo, nesulipina, netrupa!!!!
o kai noriu ryskiu akiu naudoju MARY KAY labai tankina ir ilgina thumbup.gif #, netrupa
anksciau naudojau tik MF ir Loreal, bet paskutinius kiek pirkau tai ziauriai man trupedavo, nuvyle schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2011 07 07, 16:41)
Raso ant tuteles, kad atsparus 4u.gif

tai aš skaityt moku biggrin.gif bet nevisada rašo tiesą. turiu lumene natural code tušą, taip pat rašo, kad atsparus, bet nė velnio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2011 06 26, 20:40)
siulyciau pabandyti sita, tikrai geras tusas  wub.gif
Lancome Hypnose precious cills
http://www.parfum24....ods/wad3yov.jpg

Tikrai puikus tusas! Mano megstamiausias dabar. Suteikia apimties, pailgina jas, netrupa ir labai lengvai nusivalo. Naudoju menesi, jokiu minusu nepastebejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diesel_ @ 2011 07 09, 09:07)
Puikiai atrodo! O ar dienos begy nepabyra ir netepa?

vasara man visi tusai kazkiek patepa paakius, aisku vieni daugiau, kiti maziau 4u.gif sis is tu, kurie maziau smile.gif
Atsakyti
Man labai patikos šis tušas Golden Rose extreme volume user posted image

Labai pailgino blakstienas , net nusiplovus tušą blakstienos kelias h išliko ilgos . thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ViviancE @ 2011 07 10, 09:31)
Man labai patikos šis tušas

Labai pailgino blakstienas , net nusiplovus tušą blakstienos kelias h išliko ilgos .  thumbup.gif

kaip cia taip.. bigsmile.gif lotuliukas.gif tikriausiai nevisai nuplovet, nes tusas stebuklu nedaro, nuplovus - blakstienos lieka tokio ilgio, kokio buvo pries uztepant tusa mirksiukas.gif
Atsakyti