Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

Gal padėsit išsirinkti, renkuosi tarp Maybelline Define a Lash Pulse Perfection ir Loreal Lash Architect , kuris gražiau ilgina? smile.gif
Atsakyti
Ką manote apie Loreal tušus?
Atsakyti
QUOTE(aston212 @ 2011 07 05, 12:05)

Man tai vieni is tu, kur nepatinka ir nenoriu nauju bandyt (dazniausiai). Dar LT gyvenant turejau berods 'lash architect' (melynoj pakuotej), tai tuo metu tiko, patiko, graziai daze, bet kiek pamenu daugokai koses krove ant blakstienu, kazkiek lipino ir butent nuo to kiekio tuso blakstienos storesnes buvo, bet jau taip dirbtinokai. Dabar nebepirkciau jo, nors gal smalsu butu isbandyt ir palygint su tuo, ka apie ji prisimenu ax.gif O jau JAV teko kelis L'oreal tusus pirkt, tai visi keliavo i siuksline labai greitai, nes per skysti/per daug lipina/per daug koses tepa ir pan. Dabar turiu 'million lashes', tai atrodo toks nieko, bet tikrai nera milijono blakstienu po jo, dazniausiai vistiek kito tuso sepeteliu dar baigiu dazytis arba issukuoju, nes man jis toks kasdieniskas, neispudingas tusas - bet kolkas laikau, gal pasikeis konsistencija. O sandeliuke 'telescopic' (atrodo juodoj pakuotej) turiu, nes buvo gera kaina abieju, tai paemiau isbandymui.

Is tu pigiuju firmu (kur drugstore'ai prekiauja), tai man CoverGirl ir Rimmel labiausiai patinka, na dar MaxFactor, bet ja nebeprekiaujama JAV - CG tik kelis bandzius ir visi patike/itike, o Rimmel daug isbandzius ir vos keli nepatike, bet is tu keliu buvo ir tokiu, kad kudziau daze ir tuo neitiko, negraziai man daze tik 1 ju tusas. O Revlon ir Maybelline tusai isvis netraukia, nes kiek bandziau, tai visi nesamone kazkokie - krauna laaabai daug koses, skysti, tirsti, nedazo, lipina, neissukuoja ir tt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 05 liepos 2011 - 11:22
Kaip jums tas?
L'Oreal Telescopic Explosion
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aston212 @ 2011 07 05, 20:16)
Kaip jums tas?
L'Oreal Telescopic Explosion
user posted image

kažkada turėjau, labai patiko pradžioj. paskui po kokio mėn. nebe, o dabar prisiminus nebekartočiau. Auksinis orginalusis arba juodas carbon geresni man.
Atsakyti
nusipirkau pabandyt Lancome Dolls eyes tušą. Visai nieko, kol kas patinka smile.gif

va šitą:
lancome dolls eyes
Atsakyti
gal kasnors galėtų pasakyt kiek šis tušas atsparus?
Lumene blueberry curl
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aston212 @ 2011 07 05, 13:05)

Aš turiu Double Extension. Jau antrą tokį patį ėmiau, nes patinka jis man labai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 07 05, 13:21)

o kokie jusu favoritai? megstat leliskas blakstienas ar naturalias?
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 07 07, 14:45)
gal kasnors galėtų pasakyt kiek šis tušas atsparus?
user posted image

Raso ant tuteles, kad atsparus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 07 07, 15:18)
o kokie jusu favoritai? megstat leliskas blakstienas  ar naturalias?

Megstu, kad blakstienu butu daug, bet nebutu jos aplipe sluoksniu tuso, t.y. kad atrodytu naturaliai tankios, o ne akivaizdziai pridazytos. O naturaliai atrodanciu (tik paryskintu) nemegstu, man per mazai ju....

Megstamiausi tusai Helena Rubinstein (isskyrus juoda tigrini - paprastas tigrinis puikus), Rimmel (ypac 'The maxxx' rozinej pakuotej, zalioj labai nepatiko), CoverGirl ir MaxFactor tusai. Deja, MF tusais JAV neprekiauja, tai arba HR arba Rimmel pagrinde naudoju. Nors dabar nusipirkau CoverGirl (esu seniai seniai naudojus), tai labai puikus tusai, dazo kaip MaxFactor. Labai grazus atsiminimai apie kazkuri is Estee Lauder tusu - deja, nebepamenu iskart koks tai buvo, o ir is pradziu man jis nepatiko, nesidaziau ir tik gulejo stalciuje kol susiruosiau po keliu menesiu ismest, o tada pasibandzius laabai patiko kaip dazo - tai noreciau vel kazka is EL isbandyt. 4u.gif Na ir noriu dar Elizabeth Arden, Giorgio Armani bei Dolce&Gabanna tusus isbandyt. Ir tik dabar prisiminiau, kad sandeliuke dar turiu pora kazkokiu nelabai girdetu (bet normaliu, ne gariuniniu) firmu tusu. ax.gif

O Lancome, Dior, Maybelline, L'oreal, Almay ir daugelis kitu firmu tusu man visai nepatiko - aisku ne visus isbandzius, bet kiek bandziau, tiek nuvyle....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 07 07, 18:49)

man irgi labai patiko tusas max factor mastierpiese max,kaina gera,jau galvojau atradau savo tusa,deja,nuo jo blakstienos krenta,sauseja,akivaidziai besivalant daugiau iskrenta blakstienu verysad.gif lancome tusai man patinka,dazo graziai,lengvai nusivalo,bet byra...is Estee Lauder tusu,turejau sumptions ,labai patiko,bet irgi byrejo,kazkodel man daugelis tusu byra blink.gif dabar naudoju is maybeline falses,daug zaist reik su juo,kad isaugt grazias,nesulipusias,nelabai man jis,bet nebyra...
Atsakyti