Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

QUOTE(ZBITKA @ 2011 06 27, 13:39)
italijoje jau menesis prekyboje unsure.gif  zinoma, lietuva veliau pasieks..siaip neblogas tusas!!! rekomenduoju!!

O kaip kvapas jo? Neerzina?
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2011 06 18, 23:48)
Sveikos smile.gif
Na kokį tušą iš naujesnių galėtumėt pasiūlyt, kad būtų barbiškos blakstienos? blush2.gif  ax.gif

Is naujesniu Chanel Sublime de Chanel man padaro tikrai barbiskas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2011 06 22, 15:23)
Visai netyčia šį šiandien nusipirkau smile.gif
MF false lash effect user posted image

Dažo gana gražiai, o dėl byrėjimo dar nežinau, nes katik pabandžiau nusidažyti biggrin.gif

As MaxFactor daugiau nebepirksiu. Nezinau ar cia man vienai taip ,,pasiseka,, ar kaip bet praeita vasara nusipirkau toki tik juoda ir naudojau turbut puse metu..na kazkur apie tiek. Dabar jau pirkau ketvirta toki pati tusa, paskutinis buvo sitas ,,fusion,, ir vel man jis daze menesi laiko doh.gif doh.gif gaila pinigu, nes visi tusai menesiui laiko... Ir pasiskundziau konsultantei, kad vat tokia situacija, sako--na, sitas naujas, naujo vezimo, tikrai greitai neuzdzius...ir va...ketvirta savaite ir tusas pasibaige doh.gif
Dabar nusipirkau Hipnose Drama ir esu patenkinta, aisku kol ismokau dazytis buvo ne kas, bet dabar puikus tusas.
Atsakyti
Sveikos, žadu užsisakyti oriflame tušą Wonderful lashes. Noriu paklausti, ar tikrai jis toks geras kaip visi sako, ar vis dėl to turi trūkumų? Ar nenubyra dienos bėgyje? Ar iškart nenuvarva, kai vandens lašelis patenka į akis? Iš anksto dėkoju už atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ackarike @ 2011 07 02, 00:32)
Sveikos, žadu užsisakyti oriflame tušą Wonderful lashes. Noriu paklausti, ar tikrai jis toks geras kaip visi sako, ar vis dėl to turi trūkumų? Ar nenubyra dienos bėgyje? Ar iškart nenuvarva, kai vandens lašelis patenka į akis? Iš anksto dėkoju už atsakymus  smile.gif

Man jis atradimas buvo, po daugelio brangiu tusu .. su juo reik pazaisti, kad isgauti leles brlakstienas, bet ilgina ir riecia super .. Man nebyra ,nei teplioja , ir grazi sodri juoda spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 06 18, 21:19)
Kolkas geriausias iš visų turėtų
KANEBO Sensai 38*C

QUOTE(Gafsa @ 2011 06 26, 10:04)
Tinkamai pailgina,pastorina,puikiai atskiria ir labai graziai uzriecia.Be to lengviau nei dauguma nusiplauna-tokiais kaip plauseliais,nenujuodindamas paakiu odos.Visai netrupa.Patogus sepetelio dydis.Zodziu,efektas naturaliai geras,ne "muses kojytes". Pirkau Kristianoj,rekomendavo konsultante,kurios labai grazios blakstienos biggrin.gif ,tai ir neapgavo...Kaina ,atrodo ,105lt ,bet gal ir meluoju,ne vien tusa tada pirkau.

drinks_cheers.gif , man irgi vienas geriausiu. Dar pridesiu, man laikosi labai gerai ir nenutrupa. Beje, jis puikiausiai nusivalo su karstesniu nei 38 C vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(ackarike @ 2011 07 01, 23:32)
Sveikos, žadu užsisakyti oriflame tušą Wonderful lashes. Noriu paklausti, ar tikrai jis toks geras kaip visi sako, ar vis dėl to turi trūkumų? Ar nenubyra dienos bėgyje? Ar iškart nenuvarva, kai vandens lašelis patenka į akis? Iš anksto dėkoju už atsakymus  smile.gif

Dazo jis gerai , man taip pat patiko , tik minusas tas , kad nestorina, na nebent ten kokius 5, 6 sluoksnius tada gerai, ir siaip reikia daug zaisti su juo norin padaryti grazias blakstienas, o siaip tai nieko pagal kaina. Su juo man patinka dazyti akiu apacia, sepetelis tam labai tinkamas.
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2011 07 01, 23:32)
As MaxFactor daugiau nebepirksiu. Nezinau ar cia man vienai taip ,,pasiseka,, ar kaip bet praeita vasara nusipirkau toki tik juoda ir naudojau turbut puse metu..na kazkur apie tiek. Dabar jau pirkau ketvirta toki pati tusa, paskutinis buvo sitas ,,fusion,, ir vel man jis daze menesi laiko doh.gif  doh.gif gaila pinigu, nes visi tusai menesiui laiko... Ir pasiskundziau konsultantei, kad vat tokia situacija, sako--na, sitas naujas, naujo vezimo, tikrai greitai neuzdzius...ir va...ketvirta savaite ir tusas pasibaige doh.gif

Aš irgi turėjau MF tą juodą. Kadangi dažausi ne kasdien, tai naudojau maždaug metus ir niekas nesudžiūvo unsure.gif Matyt, nelaimingą ranką turit ax.gif
Atsakyti
ieškojau ieškojau, bet nieko naujo neradus, vėl loreal telescopic nusipirkau. kažkada esu naudojus, tuomet patiko, bet norėjau geriau ko... o dabar, niekaip neišsirinkau, ko noriu, o dar sarmoj su nuolaida, tai vėl bandau. Bet, iš tikrųjų, ką ką, o jau ilgina tai tikrai labai puikiai. Prieš tai naudojau Giorgio Armani eyes to kill, patiko, bet na, būna ir geriau, pigiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam Butterfly: 03 liepos 2011 - 18:18
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 06 05, 14:04)
parekomenduokit koki laabai viskam atsparų tušą, kuris dienos bėgyje nedrįstų atsidurti ant mano paakių  biggrin.gif

as nusipirkau Estee Lauder Sumptuous Extreme na zinok nerealus..blakstienos kaip pas karve, o ir laiko man puikiai 4u.gif pirma vakara specialiai nenusivaliau makiazo, tai ryte atsikelusi neradau nei vieno trupinuko thumbup.gif esu patenkinta 100% 4u.gif
O taip pat dziaugiausi paprastuciu savo Max Factor False lash effect 4u.gif irgi puikiai dazydavo, tik neislaikydavo tiek wink.gif
Atsakyti
man patiko Elisabeth Arden Double Density mascara- nesulipino, graziai atskyre, be gumuliuku. nusivalo sunkiau negu lancome, bet lancome daug juodulio viduje, reikia daug nubraukti, kad nesulipintu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Max Factor False lash effect pirktas Sarmoj, dazo gal ir gerai, tik nezinau ar cia man taip pakliuvo, jau toks jis tirstas doh.gif dazau vos tik nepilnai men. bet itariu, kad tuoj sudzius verysad.gif
Atsakyti