Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

QUOTE(venus*from*mars @ 2011 06 25, 13:46)
gal kam jau teko šiuos išbandyt? labai įdomu kaip atrodo.

L'OREAL PRISTATO STULBINANČIĄ NAUJIENĄ - VOLUME MILLION LASHES LUMINIZER TUŠĄ SU ŠVIESĄ ATSPINDINČIOMIS PERLŲ DALELĖMIS, KAD DAR LABIAU PRYŠKINTŲ NATURALIŲ AKIŲ SPALVĄ!

Oho. Tokio dalyko dar nebuvau girdėjusi smile.gif
Jeigu jis kažkiek pasiteisina, norėčiau išbandyti, nors šito tušo paprastojo varianto nepirkau kažkaip.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 06 18, 21:29)
Kuo patinka?
Kur jį perkate ir kokia kaina?

Tinkamai pailgina,pastorina,puikiai atskiria ir labai graziai uzriecia.Be to lengviau nei dauguma nusiplauna-tokiais kaip plauseliais,nenujuodindamas paakiu odos.Visai netrupa.Patogus sepetelio dydis.Zodziu,efektas naturaliai geras,ne "muses kojytes". Pirkau Kristianoj,rekomendavo konsultante,kurios labai grazios blakstienos biggrin.gif ,tai ir neapgavo...Kaina ,atrodo ,105lt ,bet gal ir meluoju,ne vien tusa tada pirkau.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 06 23, 15:48)
Is pradziu pagalvojau, kad cia CoverGirl 'lash blast fusion' tusas  biggrin.gif Butent ji (CG) siuo metu turiu ir labai patenkinta, blakstienas super graziai padazo  wub.gif Neseniai subaigus MaxFactor '2000 calorie extreme', tai juo irgi buvau labai patenkinta ir sepeteli esu pasilikus issukavimui ir pan. Tai siandien sulyginau abieju siu tusu sepetelius ir vienas prie vieno - idomu kas ka kopijuoja  biggrin.gif

Nieko cia keisto- cia tas pats Procteur&Gamble, jie eina kartu su Max Factor, kaip L'Oreal'io L'orealis su Maybelline- kiek buvau USA tai parduotuvese as Cover Girl'a dazniau maciau parduotuvese nei MF. O i Lietuva ji bande ivezti pries gerus 10 m., bet kazkaip visai nepasiteisino atstovams, ir taip tyliai uzgeso jis
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2011 06 26, 12:13)
Nieko cia keisto- cia tas pats Procteur&Gamble, jie eina kartu su Max Factor, kaip L'Oreal'io L'orealis su Maybelline- kiek buvau USA tai parduotuvese as Cover Girl'a dazniau maciau parduotuvese nei MF. O i Lietuva ji bande ivezti pries gerus 10 m., bet kazkaip visai nepasiteisino atstovams, ir taip tyliai uzgeso jis

Tas pats tia tas pats, bet jau taip vienodai pakuotes daryt, tai kazkaip nenormalu man. MaxFactor cia isvis nera kiek zinau, o CoverGirl visuose drugstore'uose yra, tai arba jus senokai buvot, arba kazkurioj valstijoj dar kazkurioj parduotuvej tebera MF...

O gal kaip tik noreta, kad butu panasios - zmogus priprates prie MF pamatys CG, pagalvos kad tas pats ir daug nesigilines pirks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2011 06 25, 23:06)
Vel ateina laikas pirkti tusa... Si karta neturiu jokiu minciu, kokio noriu. Galvoju gal vel gryzti prie Hypnose bet taip norisi kiek daugiau apimties, ne tik ilgio. Diorshow siaip ne taip dabar pribaigineju, YSL kazkuri ir Chanel pries tai turejau. Gal pabandyt Bourjois? Ka galit is ju rekomenduot? Seniai seniai kazkada turejau toki su vienu baltu galu, visai nieko buvo. Noriu, kad storintu, ilgintu ir netrupetu (tik tiek  biggrin.gif )

siulyciau pabandyti sita, tikrai geras tusas wub.gif
Lancome Hypnose precious cills

user posted image
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2011 06 26, 21:40)
siulyciau pabandyti sita, tikrai geras tusas  wub.gif
Lancome Hypnose precious cills
http://www.parfum24....ods/wad3yov.jpg

siaip tikrai labai geras,geresnis uz klasikini hypnose,bet man byra,bet man visi byra,bent kiek esu naudojusi,net nesuprantu kodel g.gif
Atsakyti
Na, nezinau man jis tikrai nebyra, labai superinis, ir dar konsultante sake,kad jis yra su drekinimu, tai net rekomenduojamas po blakstienu priauginimo, kad atstatyti blakstienas. 4u.gif
vat kas byra tai sitas "stebuklas" doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 06 26, 20:23)
siaip tikrai labai geras,geresnis uz klasikini hypnose,bet man byra,bet man visi byra,bent kiek esu naudojusi,net nesuprantu kodel g.gif

o ką jis daro?
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2011 06 26, 21:49)
o ką jis daro?

Klasikinis hynose dazo labai labai naturaliai,o sitas jau daugiau storina ir ilgina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2011 06 26, 22:49)
o ką jis daro?

ir ilgina ir tankina...man tai is hypnose klasikinio truksta tankumo,o is sito thumbup.gif ir labai lenvgvai nusivalo;)
Atsakyti
Aciu Kumiko ir Agniukee, sprendimas padarytas, eisiu pirkt. Tikiuosi, nebyres man biggrin.gif Jau pasiilgau tuso, kuris netik gerai atrodo, bet ir nusivalo gerai. Diorshow nugramdyti kas vakara kainuoja daug pastangu, nors jau 2 valiklius pakeiciau, pirmasis tai net "neimdavo" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diesel_ @ 2011 06 23, 19:54)
O kur jus ji bandet? Jeigu raso, kad jis bus isleistas i prekyba nuo rugpjucio vidurio?

italijoje jau menesis prekyboje unsure.gif zinoma, lietuva veliau pasieks..siaip neblogas tusas!!! rekomenduoju!!
Papildyta:
Lancome L'EXTRÊME
My Webpage
as turiu toki, neblogas, tik koses siek tiek per daug. reikia gerai nuvalyti. dolls eyes geresnis, kitas pirkinys butent tas tusas bus..daugiau lorealiu nenoriu, nes man jie sunkiai nusivalo smirdi kazkokia sintetika kaip sake shopingas blush2.gif blush2.gif schmoll.gif schmoll.gif
My Webpage

beja reklamuojamas pas mus kartu su doll eyes seseliu palete. grozis nerealus
My Webpage
Atsakyti