Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 06 22, 15:15)
O kažin nuo Max Factor False lash effect fussion irgi byra blakstienos kaip ir nuo juodo?  g.gif

Visai netyčia šį šiandien nusipirkau smile.gif user posted image

Dažo gana gražiai, o dėl byrėjimo dar nežinau, nes katik pabandžiau nusidažyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edheart @ 2011 06 20, 18:46)
Kuris jusu nuomone geriausias tusas is siu tryju:
Maybelline The Colossal Volum, Falsies ar One By One? smile.gif)
naturaliai atrodanciu man nereikia,noriu ilgu ,tankiu ,kaip sakot lelisku  biggrin.gif  4u.gif

One by one. Mano šiaip blakstienos tankios, ilgos, tai man puikiai tankina, barbiškos blakstienos gaunas. Labai labai tas tušas patinka
Atsakyti
o koks tušas geriausiai ilgina? Kiek skaitau visi vis apie L'oreal telescopic šneka, bet kažkaip man l'oreal nelabai patinka. Kaina nesvarbu
Atsakyti
Sveikos,

gal kas nors bandėt Deborah tušą, vandeniui atsparų? Kokios nuomonės? g.gif
user posted image

naturaliai atrodanciu man nereikia,noriu ilgu ,tankiu ,kaip sakot lelisku  biggrin.gif  4u.gif

One by One nebandžiau, bet ir kažin ar bandysiu, nes paskaičiau komentarų, kad nieko gero iš jo, o ir šepetėlis man nelabai patinka. Tad aš irgi už Colossal Volum.
Atsakyti

turejau falsies tai jis gan tankias blakstienas padaro ir pailgina neblogai, o vat one by one dabar turiu tai nezinau net ar patinka atskiria graziai nudazo ir netrupa bet antras sluosnis sunkiai dazosi , bandziau kazkada ir colossal tai ispudzio nepadare padaze ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2011 06 23, 11:14)
Sveikos,

gal kas nors bandėt Deborah tušą, vandeniui atsparų? Kokios nuomonės?  g.gif

aš bandžiau tokį, tik kad neatsparų vandeniui. Išmečiau, nes bent jau man nieko jis nepadažydavo, patamsindavo, bet taip natūraliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam Butterfly: 23 birželio 2011 - 14:19
QUOTE(pupyle @ 2011 06 22, 15:23)
Visai netyčia šį šiandien nusipirkau smile.gif
Max Factor false lash effect
user posted image

Dažo gana gražiai, o dėl byrėjimo dar nežinau, nes katik pabandžiau nusidažyti biggrin.gif

Is pradziu pagalvojau, kad cia CoverGirl 'lash blast fusion' tusas biggrin.gif Butent ji (CG) siuo metu turiu ir labai patenkinta, blakstienas super graziai padazo wub.gif Neseniai subaigus MaxFactor '2000 calorie extreme', tai juo irgi buvau labai patenkinta ir sepeteli esu pasilikus issukavimui ir pan. Tai siandien sulyginau abieju siu tusu sepetelius ir vienas prie vieno - idomu kas ka kopijuoja biggrin.gif

O dar sugalvojau (nezinau net kaip ta mintis i galva atejo) pauostyt L'oreal 'million lashes' tusa - is esmes ideja buvo apziuret ji, nes pradarius pora savaiciu, dazo neblogai, bet neypatingai, tai kuri laika dabar laikiau nesidazydama. Bet viskas baigesi tuo, kad pauosciau ir jis man kazkokia guma/padangom smirda.... g.gif Kazkaip nebesinori ir dazytis... blush2.gif
Atsakyti
SIANDIEN ISBANDZIAU LANCOME NAUJA TUSA DOLL EYES. NEBLOGAI DAZO, BET AR VERTAS KAINOS.. g.gif g.gif LAUKIU DABAR ISBANDYMUI ELISABETH ARDEN TUSO.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 06 23, 20:45)
SIANDIEN ISBANDZIAU LANCOME NAUJA TUSA DOLL EYES. NEBLOGAI DAZO, BET AR VERTAS KAINOS.. g.gif  g.gif LAUKIU DABAR ISBANDYMUI ELISABETH ARDEN TUSO.. bigsmile.gif

O kur jus ji bandet? Jeigu raso, kad jis bus isleistas i prekyba nuo rugpjucio vidurio?
Atsakyti
gal kam jau teko šiuos išbandyt? labai įdomu kaip atrodo.

L'OREAL PRISTATO STULBINANČIĄ NAUJIENĄ - VOLUME MILLION LASHES LUMINIZER TUŠĄ SU ŠVIESĄ ATSPINDINČIOMIS PERLŲ DALELĖMIS, KAD DAR LABIAU PRYŠKINTŲ NATURALIŲ AKIŲ SPALVĄ!
user posted image
Atsakyti
naudoju maybeline falses tai nei sis nei tas man jis....lancome preciuos cells zymiai geresnis ,aisku ir kaina "gera",kaip kitoms tas is maybeline? g.gif
Atsakyti
Vel ateina laikas pirkti tusa... Si karta neturiu jokiu minciu, kokio noriu. Galvoju gal vel gryzti prie Hypnose bet taip norisi kiek daugiau apimties, ne tik ilgio. Diorshow siaip ne taip dabar pribaigineju, YSL kazkuri ir Chanel pries tai turejau. Gal pabandyt Bourjois? Ka galit is ju rekomenduot? Seniai seniai kazkada turejau toki su vienu baltu galu, visai nieko buvo. Noriu, kad storintu, ilgintu ir netrupetu (tik tiek biggrin.gif )
Atsakyti