Isbandziau
CoverGirl 'lashblast fusion' vandeniui atsparu tusa - CG jau ne pirmas pas mane tusas, seniau naudojau paprasta orandzini 'lashblast'. Tik tas buvo senokai ir galvoju gal nebepatiks jau jie man, kiti poreikia, norai ir pan., bet buvo akcija, turejau dar nuolaidu kuponu, tai surizikavau, o ir siaip reikejo kazko vandeniui atsparaus atostogoms....
Is isvaizdos tusas tiek pakuote, tiek sepeteliu labai primena MaxFactor '2000 calorie extreme', kuri neseniai sunaudojau ir kuris labaqi labai patiko (turbut naudociau ir vel, tik MF kosmetika cia neprekiauja). Na o griztant prie CoverGirl, tai tusas man labai patiko, graziai padaze, patankino, galima pritept daugiau, jei norisi didesnio efekto (pats pirmas potepis toks kudesnis buna, bet pabraukai dar sepeteliu ir gerai). blakstienos tampa ryskios, tankios, graziai sudeliotos, issukuotos. Sis tusas duoda tankumo ir ilgio, bet del ilgio negaliu labai komentuot, nes tai nera man svarbiausias kriterijus renkantis tusa ir kazkaip i tai nelabai kreipiu demesio.
Na o tusas, tai tikrai vertas demesio ir nesigailiu ji pirkus
QUOTE(_sala_ @ 2011 06 15, 09:25)
Kažkaip abejoju, nes ir pakuotė, ir pats tušas tikrai neatrodo neoriginalūs, abejoju ir ar juos padirbinėja, nes nėra labai brangi ir žinoma firma.
Nezinau del tusu, bet Benefit tikrai padirbinejama firma - ebay pilna tu pudru dezutese ('coralista', 'dandellion', 'dallas' ir pan) labai pigiai, o siuncia is visokiu Azijos saliu paprastai. Del kitu produktu nezinau, bet butent del tu pudru isvis Benefit tik parduotuveje perku, kad buciau tikra kas ir kaip.