QUOTE(zuika_puika @ 2011 06 06, 22:59)
Neparasete kokio dar efekto tikites is tuso ir uz kokia mazdaug kaina.
Jei tik atsparumo viskam, tai siulau naujaji Chanel Sublime de Chanel mascara
Konsultante sake, kad jis nera atsparus vandeniui, bet internetiniame puslpapyje raso waterproof. (Man nusivalo tik su aliejiniu makiazo valikliu).
Tikrai nenubyra, netepa paakiu, vakare blakstienos atrodo taip pat, kaip ryte pasidazius Ilgina, pakelia ir uzriecia blakstienas. Galetu labiau storinti, bet dar sviezias (pora sav. kaip naudoju), graziai issukuoja ir atskiria. Kol kas esu juo patenkinta. Kas liecia laikymasi tai 10 balu. Blakstienos elastingos (labai nemegstu tusu kurie padaro sausas, "kietas" blakstienas).
Jei tik atsparumo viskam, tai siulau naujaji Chanel Sublime de Chanel mascara
Konsultante sake, kad jis nera atsparus vandeniui, bet internetiniame puslpapyje raso waterproof. (Man nusivalo tik su aliejiniu makiazo valikliu).
Tikrai nenubyra, netepa paakiu, vakare blakstienos atrodo taip pat, kaip ryte pasidazius Ilgina, pakelia ir uzriecia blakstienas. Galetu labiau storinti, bet dar sviezias (pora sav. kaip naudoju), graziai issukuoja ir atskiria. Kol kas esu juo patenkinta. Kas liecia laikymasi tai 10 balu. Blakstienos elastingos (labai nemegstu tusu kurie padaro sausas, "kietas" blakstienas).
QUOTE(annesears @ 2011 06 07, 10:52)
diorshow iconic, tikrai rekomenduoju, pati ieskojau tokio tuso darbui, nes tekdavo po 13 val isbuti su tuo tusu, tai isbandyta, tikrai jokiu nubegimu ar tepimu. as turejau ne vandeniui atsparu, bet zinau, kad yra ir toks pardavime. sekmes paiekose!
p.s. siulau nueiti i kristiana nepasidzius akiu pirmoj dienos pusej ir tada ziureti kaip laiko per visa diena
p.s. siulau nueiti i kristiana nepasidzius akiu pirmoj dienos pusej ir tada ziureti kaip laiko per visa diena
sakykit, o kokios abiejų tušų kainos? na man būtent ir reiktų, kad laikytų apie 13val
beje, efektas man ne toks svarbus, nereikia man nei per daug ilginimo nei tankinimo, svarbiausia, kad laikytųsi
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 06 08, 12:10)
sakykit, o kokios abiejų tušų kainos? na man būtent ir reiktų, kad laikytų apie 13val
beje, efektas man ne toks svarbus, nereikia man nei per daug ilginimo nei tankinimo, svarbiausia, kad laikytųsi
Chanel 109 lt.
Dior irgi panasi kaina, gal 107. Tksliai neprisimenu, bet si taip pat esu turejus, irgi labai patiko.
Jie abu guminiais sepeteliais. Chanel sunkiau nusivalo (gal ir laikosi geriau). Bet nei vienas is ju man paakiu netepe, netrupejo.
o man naujasis loreal architect 4D net labai patinka,graziai dazo is karto ,nereikia 20 kartu braukyti per blakstienas ir laiko visa diena puikiausiai. ilgina,tankina. kas man po blakstienu dirbtiniu blakstienu nuemimo labai svarbu.
QUOTE(zuika_puika @ 2011 06 08, 16:07)
Chanel 109 lt.
Dior irgi panasi kaina, gal 107. Tksliai neprisimenu, bet si taip pat esu turejus, irgi labai patiko.
Jie abu guminiais sepeteliais. Chanel sunkiau nusivalo (gal ir laikosi geriau). Bet nei vienas is ju man paakiu netepe, netrupejo.
Gal galetumete ideti dior tuso nuotraukyte, mane jis irgi sudomino
QUOTE(*Zuika* @ 2011 06 10, 00:12)
Gal galetumete ideti dior tuso nuotraukyte, mane jis irgi sudomino
jis atrodo taip: http://www.sephora.c...html?id=P218791
siaip pati nemegstu guminiu sepeteliu, bet sitas kazkaip tiko man. esu girdejus, kad dior tusai greitai dziusta, bet as jau kokius tris menesius ji turiu ir nesiskundziu
O as dar vis dziaugiuosi savo Chanel Inimitable Intense. Ilgina, storina, siek tiek pariecia ir puikiai atskiria. Blakstienos kaip isrikiuotos Taip pat puikiai issilaiko visa diena- nei kiek nenubyra ir netepa paakiu, nors tenka su juo ir pasportuoti bei dregnam ore pabuti. Man geresnis uz Hypnose ar Helena Rubenstein.
O va Dior tusu isvis nemegstu. Dior Show buvo kazkoks nesusipratimas, Extase gal ir nieko, bet kainos nevertas (Artdeco uz ji geriau padazydavo).
Is pigesniu MaxFactor efektas patiko, bet blakstienas ziauriai gadino.
O va Dior tusu isvis nemegstu. Dior Show buvo kazkoks nesusipratimas, Extase gal ir nieko, bet kainos nevertas (Artdeco uz ji geriau padazydavo).
Is pigesniu MaxFactor efektas patiko, bet blakstienas ziauriai gadino.
QUOTE(diesel_ @ 2011 06 11, 00:11)
O as dar vis dziaugiuosi savo Chanel Inimitable Intense. Ilgina, storina, siek tiek pariecia ir puikiai atskiria. Blakstienos kaip isrikiuotos Taip pat puikiai issilaiko visa diena- nei kiek nenubyra ir netepa paakiu, nors tenka su juo ir pasportuoti bei dregnam ore pabuti.
Gal gali pasakyt kokioje parduotuvėje aptikai šį tušą? labai sudomino
QUOTE(day_light @ 2011 06 11, 01:18)
Gal gali pasakyt kokioje parduotuvėje aptikai šį tušą? labai sudomino
Lietuvoj, manau, juo prekiauja Kristiana.
Va toks: http://www.chanel.co...E-INTENSE-89735
GALkas turi daugiau atsiliepimu apie GABRIELLA SALVETI tusus?kaip laikos, nebyra? kazin kuris daugiau tankintu ir ilgintu?
Jau porą kartų bandžiau Benefit Bad gal tušą, todėl galiu palikti pirmuosius atsiliepimus. Visų pirma, labai keista jo konsistencija, nes jis tarsi klijai tysta tokiais įdomiais siūlais, iš pradžių net išsigandau, kad nepavyks pasidažyti. Taigi, iš pradžių nuvaliau tą tušo perteklių, todėl visai šauniai pavyko jį išbandyti. Dažosi jis gana keistai, reikia priprasti, nes turi to klampumo, bet šepetėlis labai gerai paskirsto, nes didelis ir tankus. Blakstienos gaunasi gana ilgos ir intensyviai juodos. Manau palaipsniui reiks susidraugausiu su juo nes kol kas sunkumų sukelia tušo paskirstymas. Keistai tušas ir nusivalo, nes ant vatytės lieka tie patys "siūliukai".