Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

QUOTE(_sala_ @ 2011 05 30, 19:33)
Gal kuri esate bandžiusi šį Loreal tušą?
user posted image
L'oreal Lash Architect mascara

Internete radau vienos merginos puikius atsiliepimus bei foto.
user posted image
user posted image

MAn jis normalus,gero nieko negaliu pasakyti,blogo ir.NAudojau karta,antra nebepirksiu.
Atsakyti
Turiu Maybelline One By One, bet labai nusivyliau. Uzsitepus viena sluoksni reikia blakstienas praskirti, ir siaip jokio ypatingo efekto nera. Kai sita uzbaigsiu grisiu prie collosal smile.gif
Atsakyti
Negalejau ilgiau laikyt sandeliuke L'oreal 'million lashes' tuso, nes smalsumas uzvalde mane, tai isbandziau ji siandien. 4u.gif Patiko sepetelis, visai patiko pats pirmas pojutis dazantis, blakstienas pasirode, kad dazo kudokai, t.y. man paties storinimo/tankinimo truko, bet sudeliojo, atskyre neblogai, gal vos vos palipino, bet nelabai pastebimai. As aisku norejau ir ryskesnio, ir grazesnio vaizdo, tai sepeteliu dar braukiau braukiau, kad graziai susideliotu blakstienos, viskas atskirta butu ir pan., tai va tada ir to storumo igavo blakstienos, bet tuo paciu pradejo lipti labiau, neissisklaidyt, nebegraziai sugult (kokios pora viduryje isstypo aukstyn, i sona ar pan - ta prasme netolygiai stovejo eileje). Dabar dar paziurejau i veidrodeli, tai man nepatinka vaizdas - blakstienos issikraipe, nestovi lygioj eilej, galiukai kai kuriu ne link voko, o i isore atsivepe (matyt nusveres tusas). Galvoju imanoma su siuo tusu susidraugaut, atrast tinkama tepimo kieki, braukimo sepeteliu kartu kieki ir pan, bet manau, kad nebus jis megstamas man.... ax.gif
user posted image

Atsakyti
Kaip kazkada rasiau labai patiko tusas Giordani Gold su plastikiniu sepeteliu . Pasukuoja , pailgina , preciziskai atrodo. Atrodo labai panasiai kaip su sidabriniu Loreal teleskopic. Dabar visai netiketai isbandziau si wonder lash...
user posted image
Nu jis daaar labiau pailgina blakstienas , super ! Netikejau kad tokie tusai geri sios firmos . ..
Dar atradau stai koki tusa , jau laukiu kada jis pasirodys ...
NAUJAS TUSAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 04 birželio 2011 - 18:38
Nusipirkau Prestige Blackest Lashes tušą ir likau lb patenkinta, jis pailgina, patankina, žodžiu padaro ką reikia smile.gif be to yra ypač juodas rolleyes.gif
http://www.boots.com...ascara_1055140/
Atsakyti
parekomenduokit koki laabai viskam atsparų tušą, kuris dienos bėgyje nedrįstų atsidurti ant mano paakių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibero @ 2011 06 05, 14:25)
Nusipirkau Prestige Blackest Lashes tušą ir likau lb patenkinta, jis pailgina, patankina, žodžiu padaro ką reikia  smile.gif be to yra ypač juodas  rolleyes.gif
http://www.boots.com...ascara_1055140/

Man tai jis vidutinis toks,nors tikrai labai juodas...Labai stiprus lyg spirito kvapas tai jau vien nuo jo man besidazant norejo asaroti akys.
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2011 05 30, 11:56)
Gal kas bandet ir zinot kiek kainuoja naujas L'Oreal Lash Architect 4D tusas?

Pirkau pavasarį, su nuolaida mokėjau 38 lt. Bet labai prastas.... Šiaip blakstienas tikrai gražiai tankina, ilgina, užriečia... Bet man asmeniškai neišsilaikė ilgiau nei iki trijų valandų... Labai trupa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loretutttia: 05 birželio 2011 - 23:01
Gal kas bandete Bi-kor tusa? Idomu butu atsiliepimai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loretutttia @ 2011 06 06, 00:00)
Pirkau pavasarį, su nuolaida mokėjau 38 lt. Bet labai prastas.... Šiaip blakstienas tikrai gražiai tankina, ilgina, užriečia... Bet man asmeniškai neišsilaikė ilgiau nei iki trijų valandų... Labai trupa.

hm....man visa diena puikiai atlaiko.
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 06 05, 15:04)
parekomenduokit koki laabai viskam atsparų tušą, kuris dienos bėgyje nedrįstų atsidurti ant mano paakių  biggrin.gif

Neparasete kokio dar efekto tikites is tuso ir uz kokia mazdaug kaina.
Jei tik atsparumo viskam, tai siulau naujaji Chanel Sublime de Chanel mascarauser posted image
Konsultante sake, kad jis nera atsparus vandeniui, bet internetiniame puslpapyje raso waterproof. (Man nusivalo tik su aliejiniu makiazo valikliu).
Tikrai nenubyra, netepa paakiu, vakare blakstienos atrodo taip pat, kaip ryte pasidazius smile.gif Ilgina, pakelia ir uzriecia blakstienas. Galetu labiau storinti, bet dar sviezias (pora sav. kaip naudoju), graziai issukuoja ir atskiria. Kol kas esu juo patenkinta. Kas liecia laikymasi tai 10 balu. Blakstienos elastingos (labai nemegstu tusu kurie padaro sausas, "kietas" blakstienas). ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika_puika: 06 birželio 2011 - 22:02
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 06 05, 13:04)
parekomenduokit koki laabai viskam atsparų tušą, kuris dienos bėgyje nedrįstų atsidurti ant mano paakių  biggrin.gif

diorshow iconic, tikrai rekomenduoju, pati ieskojau tokio tuso darbui, nes tekdavo po 13 val isbuti su tuo tusu, tai isbandyta, tikrai jokiu nubegimu ar tepimu. as turejau ne vandeniui atsparu, bet zinau, kad yra ir toks pardavime. sekmes paiekose!

p.s. siulau nueiti i kristiana nepasidzius akiu pirmoj dienos pusej ir tada ziureti kaip laiko per visa diena smile.gif
Atsakyti