Negalejau ilgiau laikyt sandeliuke
L'oreal 'million lashes' tuso, nes smalsumas uzvalde mane, tai isbandziau ji siandien.
Patiko sepetelis, visai patiko pats pirmas pojutis dazantis, blakstienas pasirode, kad dazo kudokai, t.y. man paties storinimo/tankinimo truko, bet sudeliojo, atskyre neblogai, gal vos vos palipino, bet nelabai pastebimai. As aisku norejau ir ryskesnio, ir grazesnio vaizdo, tai sepeteliu dar braukiau braukiau, kad graziai susideliotu blakstienos, viskas atskirta butu ir pan., tai va tada ir to storumo igavo blakstienos, bet tuo paciu pradejo lipti labiau, neissisklaidyt, nebegraziai sugult (kokios pora viduryje isstypo aukstyn, i sona ar pan - ta prasme netolygiai stovejo eileje). Dabar dar paziurejau i veidrodeli, tai man nepatinka vaizdas - blakstienos issikraipe, nestovi lygioj eilej, galiukai kai kuriu ne link voko, o i isore atsivepe (matyt nusveres tusas). Galvoju imanoma su siuo tusu susidraugaut, atrast tinkama tepimo kieki, braukimo sepeteliu kartu kieki ir pan, bet manau, kad nebus jis megstamas man....