Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

Gal kuri esate bandžiusi šį Loreal tušą?
user posted image
L'oreal Lash Architect mascara

Internete radau vienos merginos puikius atsiliepimus bei foto.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 05 30, 18:33)
Gal kuri esate bandžiusi šį Loreal tušą?
user posted image
L'oreal Lash Architect mascara

Internete radau vienos merginos puikius atsiliepimus bei foto.
user posted image
user posted image

nesenai apie ji buvo kalbeta, net viena forumiete buvo idejus savo foto akiu, pavartyk keleta psl atgal 4u.gif
Papildyta:
29psl yra dar foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2011 05 14, 17:05)
Visai netiketai, uzmaciau gera pasiulyma Lancome tusu su keliais priedais dar uz gera kaina ir susigundziau vel pabandyti. Nes siaip nei hypnose nei dar keli visiskai nepatiko.
Taciau likau stipriai nustebus ir maloniai suzaveta Hypnose Drama tusu wub.gif  paaats geriausias is visu bandytu turbut wub.gif  vaziuosiu siandien dar viena rinkini nusipirksiu  thumbup.gif
blakstienas ir pariecia, ir super prailgina ir patankina, na leliskos blakstienos garantuotos rolleyes.gif  viena sluoksni uztepus tik paryskina, taciau uztepus antra efektas superinis thumbup.gif  dar nebandziau primerio ju, nes irgi gavau rinkinyje, su juo gal dar geriau butu biggrin.gif
user posted image

Įdomu g.gif aš kažkaip kolkas nesusidraugauju su juo, antro sluoksnio apskritai neina tepti, nes viską sulipdo. Daug košės krauna. Ir byra jis truputėlį...
Atsakyti
QUOTE(muiloburbulai @ 2011 05 31, 12:55)
Įdomu  g.gif aš kažkaip kolkas nesusidraugauju su juo, antro sluoksnio apskritai neina tepti, nes viską sulipdo. Daug košės krauna. Ir byra jis truputėlį...

Mano lygiai tokie patys atsiliepimai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 05 30, 19:13)
kai pirkau tai mokejau berods 28lt smile.gif

QUOTE(Lust @ 2011 05 30, 19:16)
Droge dabar jam nuolaida 19,59

Ačiū mergaitės 4u.gif
Tik dabas dar viena dilema ar 'Glam eyes' pirkti ar to pačio rimell'io 'the max'.
Mačiau shopingas yra bandžiusi pastarąjį. Gal galėtų palyginti kaip nors ? blush2.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai būtu apie Maybelline One by One tušą?
riečia, tankina? ar trupa, nubėga? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2011 05 31, 19:52)
Mano lygiai tokie patys atsiliepimai  drinks_cheers.gif

Kaip idomiai. Man tai pats superiskiausias tusas wub.gif
Bet va pvz HR tikgrinis kuri visos gira man eilinis pasirode unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ashantii @ 2011 05 31, 21:11)
Tik dabas dar viena dilema ar 'Glam eyes' pirkti ar to pačio rimell'io 'the max'.
Mačiau shopingas yra bandžiusi pastarąjį. Gal galėtų palyginti kaip nors ?  blush2.gif

Esu abu bandzius ir abu kartojus/kartoju/kartosiu. 'The max' dabar naudojamas, jau nebedaug liko juo dazytis, o 'glam eyes' sandeliuke savo eiles laukia. Tiesa sakant, kokie metai praejo kai ji esu naudojus, tai sunku tiksliai palygint, bet man abu tusai patiko, abu gerai atmintyje islike. 'The max' ryskiau, tankiau dazo, bet abu puikiai atskiria, sudelioja blakstienas.
Atsakyti
QUOTE(vestu_ @ 2011 05 31, 23:03)
Kokie atsiliepimai būtu apie Maybelline One by One tušą?
riečia, tankina? ar trupa, nubėga? schmoll.gif

Nieko ypatingo. Pati jau kurį laiką naudojau vien šios firmos tušus. Man prieš tai buves, Falsies violetinis daug geresnis buvo, šepetėlis patogesnis. One by one tepiau antra diena, bet tikrai pagirti negaliu. Tankina, kažkiek ilgina bet truputi lipina. Kartojamas nebus.
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2011 05 30, 14:47)
Kainuoja apie 50 Lt. Girdėjau, kad nieko gero.  ax.gif

Tikrai nieko gero, nebent gali patikti toms, kurioms tinka paprastas, ne guminis seprtelis. Bet ir pacio tuso kokybe man nepatiko, prikrauna koses, sulipdo, veliau byra, brrr.

Bet labai patinka Loreal'io Million lash. Kuo ilgiau naudoju, tuo daugiau juo dziaugiuosi. Tuso dozatorius labai patinka, nei gumulelio ant sepetelio nelieka, atskiria, ilgina, gerai laikosi. Tik sepetelio tas pagaliukas galetu buti ilgesnis ir ir ta vieta, kur laikom sepeteli - ne tokia stora, bet jau priprantu ir buvau nustebinta, kad toks didelis sepetelis su ilgais sereliais puikiai tiko mano mazoms akims ir trumpoms blakstienoms smile.gif
Skaiciau cia ir blogu atsiliepimu apie si tusa, kaip kam.
Siuo metu turiu auksini, limituoto leidimo, Kannu festivalio proga, bet dar maciau pardavime juoda Million lash ipakavima, tai kita karta bandysiu juoda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 06 01, 14:43)
Tikrai nieko gero, nebent gali patikti toms, kurioms tinka paprastas, ne guminis seprtelis. Bet ir pacio tuso kokybe man nepatiko, prikrauna koses, sulipdo, veliau byra, brrr.

Bet labai patinka Loreal'io Million lash. Kuo ilgiau naudoju, tuo daugiau juo dziaugiuosi. Tuso dozatorius labai patinka, nei gumulelio ant sepetelio nelieka, atskiria, ilgina, gerai laikosi. Tik sepetelio tas pagaliukas galetu buti ilgesnis ir ir ta vieta, kur laikom sepeteli - ne tokia stora, bet jau priprantu ir buvau nustebinta, kad toks didelis sepetelis su ilgais sereliais puikiai tiko mano mazoms akims ir trumpoms blakstienoms smile.gif
Skaiciau cia ir blogu atsiliepimu apie si tusa, kaip kam.
Siuo metu turiu auksini, limituoto leidimo, Kannu festivalio proga, bet dar maciau pardavime juoda Million lash ipakavima, tai kita karta bandysiu juoda. smile.gif

4D nebandziau, bet million tas tai man byredavo lyg pamenu, o ir kvapas jau toks intensyvus doh.gif
Atsakyti
Sveikos, nežinau, ar jau rašė kas nors: tušas geras tik tol, kol naujas. Taigi jei sunaudojot dvi tuteles kokio Max factor, trečios geriau nepirkti. Kaip man aiškino konsultantė, parduotuvės gauna vienos "laidos" tušus, papildymai irgi atkeliauja tos pačios laidos, taigi tušai sensta, kas turi įtakos kokybei.
Iš asmeninė patirties: pirmąkart naudojus labai patiko Lorealio Lash Architector bei Diorshow Iconic, bet antrą ar trečią kartą nusipirkus buvo visai ne tas..

Labiausiai patinka Lorealio tušai - kainos ir kokybės santykis geras. Dabar naudoju kažkokį Clinique (gavau dovanų, nepamenu pavadinimo), tai išdžiuvo po dviejų savaičių naudojimo, vos tepa.
Atsakyti