Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

QUOTE(Roxetė @ 2011 05 25, 19:47)
Turejau Dior Extase- tai turbut pats geriausias naudotas tusas man.  4u.gif
labai labai patiko, ryskus, tankina ilgina  thumbup.gif

O man jis net per daug storino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 05 25, 18:47)
Turejau Dior Extase- tai turbut pats geriausias naudotas tusas man.  4u.gif
labai labai patiko, ryskus, tankina ilgina  thumbup.gif

O jis bent kiek riecia? Gal turejot ir galit palygint su YSL faux cils? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lust @ 2011 05 26, 12:10)
O jis bent kiek riecia? Gal turejot ir galit palygint su YSL faux cils?  4u.gif

YSL neteko turet. ax.gif O ar riecia negaliu pasakyt, nes man nei vienas tusas neriecia, arba as nemoku to pastebeti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Gisana @ 2011 05 26, 11:30)
O kiek jis kainuoja? Douglas'e rasčiau? O gal geriau iš ebay parsisųsti?  4u.gif

man sesuo is Duty free pirko, tai nezinau kiek jis LT kainuoja, bet apie 100LT manau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 26 gegužės 2011 - 19:52
O as dedu minusa Maybelline One by One. Byra, po keliu valandu juodi paakiai, ir taip neilgina ir netankina kaip tarkim tas geltonas is Maybellino.
Atsakyti
Aš kol kas džiaugiuosi Douglas tušu smile.gif
Gražiai dažo (nors man norėtųsi kiek kitokio šepetėlio mano susivėlusioms blakstienoms), gerai laikosi, o kaina išvis juokinga buvo - mokėjau 14,90LT smile.gif
Gal tik kiek sunkokai nusiplauna jis man...
Pamiršau parašyti, kad jis vidutiniškai tankina ir ilgina. Norint ryškesnio makiažo, nelabai pasitarnautų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnite: 28 gegužės 2011 - 11:02
QUOTE(lapuaite @ 2011 05 24, 12:37)
ismeginau pas drauge ka tik gauta HR tigrini tusa, na ir nezinau g.gif  atskiria blakstienas graziai, nesulipindamas, taciau man noretusi daugiau ilginimo ir tankinimo. dar kas nustebino tai, jog tusas naujas, bet nekrauna koses, nera skystas, - o kaip tik toks sausokas lyg. tai svarstem su drauge ar jis toks turi buti ar gavo ji padziuvusi g.gif
bet kazko ypatingo nei as nei drauge nepastebejome g.gif  eilinis tusas g.gif  gal sakau reikia visgi luktelti kol jis graziau prades dazyti.. g.gif

Pritariu.
Gavau as savaji uzsakyta is parfum24.lt jau antradieni, taciau namie nebuvau. Tik siandien gryzus issipakavau, lekiau valytis kita tusa ir dazytis situo "stebuklu".
Na ir ka, nenusivyliau, bet kazko toookio tikrai ner verysad.gif nors buvau tikra kad bus super, nes nebuvau girdejusi blogu atsiliepimu nei vieno. Atskiria, ciut pailgina, bet nestorina nei kiek pagal mane. Uztepus 2 sluoksnius vaizdas ne ka pasikeite. Zodziu prilyginu eiliniam tusui uz eiline kaina unsure.gif na gal pageres po kurio laiko kaip ir visi tusai, bus matyt g.gif
jauciu reiktu pafotkint ir sukaupti kolekcija kaip atrodo mano blakstienos su visais turimais ir naudojamais tusais, va tada bus manau aiskiau viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 05 24, 11:37)
ismeginau pas drauge ka tik gauta HR tigrini tusa, na ir nezinau g.gif  atskiria blakstienas graziai, nesulipindamas, taciau man noretusi daugiau ilginimo ir tankinimo. dar kas nustebino tai, jog tusas naujas, bet nekrauna koses, nera skystas, - o kaip tik toks sausokas lyg. tai svarstem su drauge ar jis toks turi buti ar gavo ji padziuvusi g.gif
bet kazko ypatingo nei as nei drauge nepastebejome g.gif  eilinis tusas g.gif  gal sakau reikia visgi luktelti kol jis graziau prades dazyti.. g.gif

as ir naudoju sita deja man jis greit dziusta ir jau nebegraziai dengia blakstienas,daugiau nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Nepatiko Maybelline One by one. Sausai tepa, antra sluoksni tepant sulipina blakstienas, visiskai ju nepakelia nuo saknu/nepariecia (kas man aktualiausia), zodziu nevykes pirkinys.

Daug labiau patiko Rimmel Glam eyes. Kose nei per skysta, nei per sausa, nepalieka jokiu gumuleliu, labai tvarkingai, graziai atskiria blakstienas, gal tik ilginimo siek tiek daugiau noretusi, bet kaip uz tokia kaina, tai tikrai neblogas tusas. Apskritai Rimmel tusai man atradimas. Pries tai naudojau Sexy curves, irgi neblogas buvo.
Atsakyti
Gal kas bandet ir zinot kiek kainuoja naujas L'Oreal Lash Architect 4D tusas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Remigute: 30 gegužės 2011 - 10:57
QUOTE(Remigute @ 2011 05 30, 11:56)

Kainuoja apie 50 Lt. Girdėjau, kad nieko gero. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2011 05 30, 11:56)

Aš turiu,man visai patinka tik kad reikia blakstienas papildomai šukuot nes nelabai atskiria.
Atsakyti
O tokio daikto nėra droguose? Rimmel Glam'Eyes Lash Flirt Mascara ax.gif o gal kas nors jau bandė?
user posted image
Atsakyti