Gal kuri bandėte Manhattan No End tušą?
ismeginau pas drauge ka tik gauta HR tigrini tusa, na ir nezinau atskiria blakstienas graziai, nesulipindamas, taciau man noretusi daugiau ilginimo ir tankinimo. dar kas nustebino tai, jog tusas naujas, bet nekrauna koses, nera skystas, - o kaip tik toks sausokas lyg. tai svarstem su drauge ar jis toks turi buti ar gavo ji padziuvusi
bet kazko ypatingo nei as nei drauge nepastebejome eilinis tusas gal sakau reikia visgi luktelti kol jis graziau prades dazyti..
bet kazko ypatingo nei as nei drauge nepastebejome eilinis tusas gal sakau reikia visgi luktelti kol jis graziau prades dazyti..
QUOTE(Ebru @ 2011 05 23, 16:19)
nusipirkau siandien maybelline one by one. pabandziau pasidazyt, tai tikrai pirmas ispudis akys kaip leles tik man voka istepe , bet cia manau mano nerangumas kaltas,ir su kitais tusais issiteplioju o seip tikrai labai patinka
šitas tušas vienintelis iš bandytu su kuriuo išsiteplioju viska ka tik galiu kažkaip tas šepetėlis man vis tai ten užkliuna tai ten bet vistiek pirksiu nors dabar mano ma factor masterpiece max pradėjo labai gražiai dažyt jau žadėjau mest ji lauk , bet po mėnesio ar dvieju suteikiau jam šansa jis juo pasinaudojo
QUOTE(solo @ 2011 05 23, 15:27)
Aš beviltiškai n-tąjį kartą grįžau prie masterpiece Max Buvo dvejonių, gal išbandyt False Lash Effect, bet pabijojau. Nežinau, kiek bandžiau ir pigesnių, ir brangių - alternatyvų nėra. Dar knieti Rubinstein Lash Queen tigrinį išbandyt, bet nė vienas brangus Dior show, Lancome Hypnose, Drama - nepasiteisino.
man pasiteisina, nes nors lengvai nusivalo. nereik taip trinti kaip loreal ar pupa tuso.. vistiek yra skirtumas. su pigiais tusais man vis likdavo juoduliu akyse, su brangesniais maziau
QUOTE(lapuaite @ 2011 05 24, 12:37)
ismeginau pas drauge ka tik gauta HR tigrini tusa, na ir nezinau atskiria blakstienas graziai, nesulipindamas, taciau man noretusi daugiau ilginimo ir tankinimo. dar kas nustebino tai, jog tusas naujas, bet nekrauna koses, nera skystas, - o kaip tik toks sausokas lyg. tai svarstem su drauge ar jis toks turi buti ar gavo ji padziuvusi
Na man su juo labai graziai pasidazo - blakstienu daug, visos atskirtos, lengvos, tokios plunksneles, o ne daug ir storu (kas man asmeniskai negrazu, nes nenaturaliai atrodo). Bet kiekvienai kitaip...
O dle paties tuso, tai man is HR tik 'lash queen extravaganza' (juodas tigrinis) skystas pradzioj buvo, bet ir dabar per menesi dar neapdziuves ir negaliu dazytis, nes negraziai dazo, lipina. O kiti nuo pat pradzios iki pabaigos daze graziai ir nebuvo to slapumo, konsistencija visada vienoda buvo.
QUOTE(shopingas @ 2011 05 24, 17:20)
Na man su juo labai graziai pasidazo - blakstienu daug, visos atskirtos, lengvos, tokios plunksneles, o ne daug ir storu (kas man asmeniskai negrazu, nes nenaturaliai atrodo). Bet kiekvienai kitaip...
man atskiria irgi, bet kazkaip truksta kai ilgina blakstienas to isbaigtumo blakstienu galiukuose.. dabar paziurejau i veidrodi- balkstienu galiukai kaip musiu kojeles, tokie lyg nukirsti.. na nezinau, tikejausi kad patiks, bet deja. gerai, kad pas drauge bandziau o ne sau nusipirkau
Maybelline one by one
Maybelline falsies
Max Factor false lash effect
merginos kurį patartumėt norinčiai ryškių blakstienų iki šiol ilgai naudojau loreal dvipusį mėlynąjį su serumu dabar norėčiau kažko naujo
Maybelline falsies
Max Factor false lash effect
merginos kurį patartumėt norinčiai ryškių blakstienų iki šiol ilgai naudojau loreal dvipusį mėlynąjį su serumu dabar norėčiau kažko naujo
QUOTE(žvarba @ 2011 05 25, 12:57)
o jis patankina, paiilgina?netepa, kaip issilaiko?
as soiuo metu naudoju dior extase tai man jis ir pailgina ir patankina ir issilaiko ilgai
sakykit o kaip visdelto tas lorealio 4D, ilgina, tankina?kaip laikos?
QUOTE(shemsa @ 2011 05 25, 12:02)
naudojau šį, man patinka
L'oreal double extencion
ir pailgina ir patankina ir gerai laikosi, netepa, tiesiog naudoju jį jau keletą metų, noriu kažko naujo
QUOTE(lapuaite @ 2011 05 25, 16:12)
Dedu nuotraukele, kaireje akis padazyt HR tigriniu, o desineje Rimmel Glam'eyes. Padazytos tik virsutines blakstienos. Pas mane naturalios blakstienos trumpokos, netankios ir prie sviesesniu tai man Rimmel net labiau patinka negu HR, nes labiau ilgina ir t.t.
Labai gražu iš tiesų su Rimmel geriau atrodo blakstienos
Papildyta:
QUOTE(shemsa @ 2011 05 25, 13:02)
as soiuo metu naudoju dior extase tai man jis ir pailgina ir patankina ir issilaiko ilgai
Ilgina,tankina ir laikos gerai,bet man labai negražiai jis padažo gumuotai,tai po jo dar šukuoju blakstienas su lancome extreme ,be to labai sunku su juo padažyt neišsitepus,na košės krauna tai tikrai,kas mėgsta terliotis su šukelėmis,tiks.
QUOTE(shemsa @ 2011 05 25, 13:02)
Turejau Dior Extase- tai turbut pats geriausias naudotas tusas man.
labai labai patiko, ryskus, tankina ilgina