sveikos
galvoju kuri pirkti maybelline collosal, one by one ar falsies
galvoju gal falsies imti.. siaip noriu, kad pailgintu, patankintu ir butu tamsiai juodos gal galit kas is patirties patarti?
QUOTE(Ebru @ 2011 05 22, 19:44)
sveikos
galvoju gal falsies imti.. siaip noriu, kad pailgintu, patankintu ir butu tamsiai juodos gal galit kas is patirties patarti?
Sveika collosal ir falsies turėjau, tai falsies man buvo tikra tragedija arba aš juo nemokėjau naudotis, labai blakstienas sulipino man Collosal neblogas gerai ilgina, tik kaip jis tankina aš neatsimenu, bet patiko jis man - 2 tūbeles sunaudojau . O apie one by one girdėjau gerų atsiliepimų, bet pati nebandžiau
QUOTE(Pop*Candy @ 2011 05 22, 20:06)
Sveika collosal ir falsies turėjau, tai falsies man buvo tikra tragedija arba aš juo nemokėjau naudotis, labai blakstienas sulipino man Collosal neblogas gerai ilgina, tik kaip jis tankina aš neatsimenu, bet patiko jis man - 2 tūbeles sunaudojau . O apie one by one girdėjau gerų atsiliepimų, bet pati nebandžiau
as visai pasimetus.. skaitinejau,ziurejau youtubej reviews, tai kaip ir labiausiai visoms patiko falsies, ta prasme, kad viskam viename.. bet irgi yra blogu atsiliepimu.. tai net nezinau kuri imti
QUOTE(Ebru @ 2011 05 22, 21:24)
as visai pasimetus.. skaitinejau,ziurejau youtubej reviews, tai kaip ir labiausiai visoms patiko falsies, ta prasme, kad viskam viename.. bet irgi yra blogu atsiliepimu.. tai net nezinau kuri imti
tas falsies tai tas violetinis? tai tikras Š,,, tas collosal neblogas .. o va vakar pabandziau drauges ONE by ONE .. bus mano naujausias pirkinys kita savaite
QUOTE(egliuchiux @ 2011 05 22, 20:39)
tas falsies tai tas violetinis? tai tikras Š,,, tas collosal neblogas .. o va vakar pabandziau drauges ONE by ONE .. bus mano naujausias pirkinys kita savaite
jo violetinis..
nu tai gal tada one by one pirksiu
picco, super man neuzkliuvo pravedimas, nes nuotrauk daryta makro, o ir padazytos akys su tusu nesimato to praveimo nelygimu miniatiuriniu
O man one by one tai pasirode didele nesmone, pasidaziau pora kartu ir atgal i parduotuve pridaviau
Va uzsisakiau HR ta tigrini is parfum24.lt ziuresiu kaip jis patiks nes nesu girdejus apie ji blogu atsiliepimu tik kazi ar sita parduotuve tikrai originalus pardavineja ai nu bus matyt
O man one by one tai pasirode didele nesmone, pasidaziau pora kartu ir atgal i parduotuve pridaviau
Va uzsisakiau HR ta tigrini is parfum24.lt ziuresiu kaip jis patiks nes nesu girdejus apie ji blogu atsiliepimu tik kazi ar sita parduotuve tikrai originalus pardavineja ai nu bus matyt
QUOTE(convict @ 2011 05 22, 23:18)
picco, super man neuzkliuvo pravedimas, nes nuotrauk daryta makro, o ir padazytos akys su tusu nesimato to praveimo nelygimu miniatiuriniu
Parašykit prašau po to savo atsiliepimus apie šį tušą, nes mane irgi domina ar originalus ši parduotuvė pardavinėja
QUOTE(Ebru @ 2011 05 22, 22:01)
Turėjau violetinį tragediją,o tas geltonas tai tai net labai patiko one by one daug gerų atsiliepimų girdėjus
nusipirkau siandien maybelline one by one. pabandziau pasidazyt, tai tikrai pirmas ispudis akys kaip leles tik man voka istepe , bet cia manau mano nerangumas kaltas,ir su kitais tusais issiteplioju o seip tikrai labai patinka
Aš beviltiškai n-tąjį kartą grįžau prie masterpiece Max Buvo dvejonių, gal išbandyt False Lash Effect, bet pabijojau. Nežinau, kiek bandžiau ir pigesnių, ir brangių - alternatyvų nėra. Dar knieti Rubinstein Lash Queen tigrinį išbandyt, bet nė vienas brangus Dior show, Lancome Hypnose, Drama - nepasiteisino.
QUOTE(solo @ 2011 05 23, 16:27)
Aš beviltiškai n-tąjį kartą grįžau prie masterpiece Max Buvo dvejonių, gal išbandyt False Lash Effect, bet pabijojau. Nežinau, kiek bandžiau ir pigesnių, ir brangių - alternatyvų nėra. Dar knieti Rubinstein Lash Queen tigrinį išbandyt, bet nė vienas brangus Dior show, Lancome Hypnose, Drama - nepasiteisino.
Nebijokit bandyt, as vis gryztu prie False Lash Effect, nes man uz jy geresniu nelabai yra Lancome ir Dior visi labai tepliodavo voka, Rubinstein Lash Quenn nebuvo yspudingas, bet labai graziai ir tvarkingai pasidazydavau, puikiai issilaikydavo, nors dazniausiai tik atsparu vandeniui naudoju, dar visai nieko Too Faced Lash Injection, nes megstu didelius sepetukus kazkodel
QUOTE(Ebru @ 2011 05 22, 21:44)
sveikos
falsies ypac tinka trumpu blakstienu merginoms, kurios nori dar ir parstorinancio efekto. o falsies black drama dar labiau tai pasireiskia, nes tusas su daug plauseliu. Bent jau man tai skirtumas zymiai matesi. tiesa blakstienas truputi palipina, ir reikia moketi neprisitepti per daug