Man patinka Maybelline One by One, ir kaip tik sakyčiau dažo kiekvieną blakstieną atskirai, retai kada sulimpa. barbiškų blakstienų niekada nedarau, tai man liuks. Užriečia ir pailgina, patankint galėtų ir kiek daugiau
QUOTE(kumiko @ 2011 05 16, 11:40)
girdejau kad jis isdziuna per 2sav
Na, tikrai YSL per pora savaiciu neisdziuna, nebent koki sena nusipirkus Greitai man - tai tada, kai po kokio pusantro menesio pradeda tirstai dazyt.
Nors pvz. Diorshow reikejo laukti kokius du menesius, kad patirstetu, tai vaizdas jau geresnis, tik tiek, kad kai patirsteja, tai neuzilgo ir baigias...
Jau 3 dienas naudoju 'Loreal Million Lashes'. Galiu pasakyti labai patinka. Sepetelis istiesu labai didelis, mano akys mazos ir blakstienos trumpos, tai buvo truputi nepatogu, bet rezultate graziai padaze, atskire visas blakstienas, pailgino, uzriete, kaip cia jau buvo sakyta, padaro barbiskas blakstienas. Tusas netrupa, pasidazius greitai isdziuna ant blakstienu, netepa odos nors dar yra labai "sviezias"
Ateinu su atsiliepimais apie TBS Super Volume Mascara
Pas mane Brown spalvyte, bet ji tokia i tamsesne puse, ne is karto ir pasakysi pasidazius kad ne juoda . Labai graziai ilgina ir tankina, patogus sepetelis. Bet yra vienas minusas del ko nepirksiu sio tuso. Jis baisiai bijo dregmes ! net asaros nubraukt negalima is karto teka... ir siaip i vakara jau begti pradeda, nors tikrai nelieciu, netrinu akiu.
Uztat TBS Big And Curvy labai patenkinta ! super padazo, sepetelis patogus, gerai issilaiko ( del to biski sunkoka ji nuvalyti vakare) .
Pas mane Brown spalvyte, bet ji tokia i tamsesne puse, ne is karto ir pasakysi pasidazius kad ne juoda . Labai graziai ilgina ir tankina, patogus sepetelis. Bet yra vienas minusas del ko nepirksiu sio tuso. Jis baisiai bijo dregmes ! net asaros nubraukt negalima is karto teka... ir siaip i vakara jau begti pradeda, nors tikrai nelieciu, netrinu akiu.
Uztat TBS Big And Curvy labai patenkinta ! super padazo, sepetelis patogus, gerai issilaiko ( del to biski sunkoka ji nuvalyti vakare) .
L'oreal lash architect
Nusipirkau vakar šitą, tai galiu pasakyt, kad labai patiko. Net keista, kad niekas nekalba apie j jį. Tikrai sukuria dirbtinių blakstienų efektą, netrupa, netepa, labai patogus šepetėlis, spalva juoda, sodri sudėtis patiko.
Nusipirkau vakar šitą, tai galiu pasakyt, kad labai patiko. Net keista, kad niekas nekalba apie j jį. Tikrai sukuria dirbtinių blakstienų efektą, netrupa, netepa, labai patogus šepetėlis, spalva juoda, sodri sudėtis patiko.
QUOTE(picco @ 2011 05 21, 13:51)
L'oreal lash architect
Turiu toki sidabrini, kai dar mazai buvo guminiu sepeteliu, buvo patikes sis tusas, bet po ilgo naudojimo guminio sepetelio, sidabrinis architektas labai nepatiko Nors kazkada buvo tarp favoritu juodas arba sudabrinis
QUOTE(Vitulka @ 2011 05 16, 15:01)
*cia jau musu nuomones stipriai skirias man patinka leliskos blakstienos
*Lancome tusu nei vienas nepatiko
*Lancome tusu nei vienas nepatiko
* man irgi leliskos blakstienos kam tada naudoti tusa jei atrodo naturaliai,tada geriau blakstienas nusidazyt ir nereikes kas ryta laiko gaist bedazant,o rezultatas tas pats.
*
QUOTE(skugnis @ 2011 05 18, 19:21)
Gal dar kas turite atsiliepimu apie ji?
Turejau hypnose, bet itariu kad is ebay'aus neoriginala visgi atsiunte, nes labai greit pabyrejo.
Dabar dazaus Dior Show, bet kad normaliai dazytu turejo praeiti kokie trys menesiai.
Turejau hypnose, bet itariu kad is ebay'aus neoriginala visgi atsiunte, nes labai greit pabyrejo.
Dabar dazaus Dior Show, bet kad normaliai dazytu turejo praeiti kokie trys menesiai.
*as tikrai originala turejau,bet taip labai greitai pabyrejo,nusivylus lancome tusais
*dior show taip pat turejau,visai nepatiko,atidaviau mamai
isitkima ysl faux cils gerbeja.taip pat ysl volume effectui
kaip atsargini masinoj veziojausi l'oreal extra volume collagen mascara visai nieko ypac kai blakstienas pasigarbanoji
Atsitempiu atsiliepima apie Rimmel 'lash maxxx' akiu tusa - jau antra naudoju, pirmuoju neatsidziaugiau, ismest nenorejau, bet si metu po 2,5men turejimo (daziausi retai per ta laika). Na pats sepetelis-sukutes neiprastas, bet draugaus sekesi puikiai jau pirmaji turint, labai patogiai dazo, issukuoja. Taciau sis antras man kazkaip nebepatinka, pati kosele skystesne, blakstienos labiau limpa, neatrodo, kad padaugina ju, tenka kito tuso sepeteliu persisukuot iki grazaus varianto.... Laikiau laikiau si tusa, bet ziuriu, kad nieko netirsteja, tai ir nebenaudosiu. Tiesa, dar tokia teorija turiu, kad matyt isbandzius geresnius tusus jis jau man nebepatinka ir netenkina rezultatas ('geresnius' turiu omeny pagal rezultata, o ne kaina, nes pvz Rimmel 'the max' rozinis, dauguma MaxFactor, Helena Rubinstein tusu man suteikia ta tikraji norima efekta).
Neseniai esu aprasius Rimmel 'day 2 nite' tusa - jau ir ismest ji norejau, bet po to dar padejau ant psinteles ir galvoju palauksiu kas toliau bus, gal visgi nustebins rezultatais. Deja, laukimas bevertis buvo, tusas kaip ir nesutirstejo.... Nors pabandziau naujai juo dazytis, t.y. pirma tankinanciu sepeteliu, tada ilginanciu, tada vel tankinanciu, vel ilginanciu ir tt - na padazo, atskiria, bet kazko labai tai tikrai nepadaro, gaunasi tokios kasdieniskos, neispudingos blakstienos....
Neseniai esu aprasius Rimmel 'day 2 nite' tusa - jau ir ismest ji norejau, bet po to dar padejau ant psinteles ir galvoju palauksiu kas toliau bus, gal visgi nustebins rezultatais. Deja, laukimas bevertis buvo, tusas kaip ir nesutirstejo.... Nors pabandziau naujai juo dazytis, t.y. pirma tankinanciu sepeteliu, tada ilginanciu, tada vel tankinanciu, vel ilginanciu ir tt - na padazo, atskiria, bet kazko labai tai tikrai nepadaro, gaunasi tokios kasdieniskos, neispudingos blakstienos....
HR tigrinis kol kas man pats geriausias
Dabar turiu ir džiaugiuosi Prestige 'My biggest lashes' tušu, tikriausiai bus kartojamas
QUOTE(shemsa @ 2011 05 22, 19:01)
cia su kuriuo 4D? nepykit biski ne i tema, bet pravedimas
uoj žinau baigiasi jis man, ir pats šepetėlis kietas, tai per raukšleles kaip praeina su gumulais
čia su paprastu lash architect.
sita ne viena esu sunaudojus man patinka, tik ilgint ciut daugiau galetu, bet seip patinka jis man