Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

QUOTE(lapuaite @ 2011 05 16, 10:46)
Aisku, dekuj, jau suradau isparduotuve 4u.gif
Na tikrai susigundziau isigyti si tusa, maciau internetine parduotuve parfum24.lt ji parduoda uz 86lt. tai manau reikes uzsisakyti.
[

Laba diena. Norėčiau pasiteirauti ar ši parduotuvė internetimė patikima, originalais prekiauja, nėra pagrindo nuogastauti, kad bus neoriginalas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 05 16, 08:00)
O kokie atsiliepimai bandziusiu butu apie YSL tusus? situos:

Yves Sant Laurent Volume Effet Faux Clis

Patiko - storina, ilgina, geras sepetelis, galima labiau dienini makiaza pasidaryt su vienu sluoksniu ir leliskas blakstienas vakareliui uztepus pora sluoksniu. Netepa, tik kai jau pradeda tirstet, tai pradeda ir trupet... Kas man labai svarbu - normaliai nusivalo vakare ir nereikia trinti 10 minuciu. Na, zodziu toks neblogas, bet nera super duper fantastika (nors cia kaip su kuo palyginsi mirksiukas.gif)
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2011 05 16, 15:33)
Patiko - storina, ilgina, geras sepetelis, galima labiau dienini makiaza pasidaryt su vienu sluoksniu ir leliskas blakstienas vakareliui uztepus pora sluoksniu. Netepa, tik kai jau pradeda tirstet, tai pradeda ir trupet... Kas man labai svarbu - normaliai nusivalo vakare ir nereikia trinti 10 minuciu. Na, zodziu toks neblogas, bet nera super duper fantastika (nors cia kaip su kuo palyginsi  mirksiukas.gif)

girdejau kad jis isdziuna per 2sav unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2011 05 15, 21:01)
Mano nuomone, gerai padažytos blakstienos turi atrodyti natūraliai (čia neimu į pavyzdį mano pateiktą foto)

cia jau musu nuomones stipriai skirias biggrin.gif man patinka leliskos blakstienos ax.gif

QUOTE(Shelly @ 2011 05 16, 09:58)
Gal kas bandėt Lancome L'extreme
tušą?Gavau dovanų,dar nebandžiau tai norėčiau atsiliepimų  4u.gif

turejau. Nepatiko, antra karta nepirkau ir nepirksiu. Man tusas turi tankint blakstienas, o sitas ilgina labiau nei tankina. Apskritai, kiek esu bandzius Lancome tusu nei vienas nepatiko g.gif

QUOTE(lapuaite @ 2011 05 16, 10:00)
O kokie atsiliepimai bandziusiu butu apie YSL tusus? situos:
Yves Sant Laurent Volume Effet Faux Clis

patiko savo laiku, tankino gerai, bet kaip zinoma jis greita dziusta. Man labiau HR lash queen. Sitas tusa esu pirkus 3 ar 4 kartus. Is brangesniu jis man vienintelis patinka ir galeciau nemastydama pirkt vel.

dabar naudoju Maybelline One by one. Labai patinka. Tankina labai gerai, ilgina. paakiu netepa, nebyra. Sesuo pabande jai irgi patiko ax.gif Gal jis kazkiek panasus i Maybelline Volume ax.gif
Atsakyti
Esu patenkinta Helena Rubinstein Glorious Mascara Striking Curl and Volume tušu wub.gif Gaila,kad niekur nerandu pirkti juodo,naudoju rudą.Nežinodama nelabai suprasi ,kad jis rudas,bet juodas būtų dar įspūdingesnis smile.gif O gal jūs kur nors užmatėt juodą?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 05 16, 16:01)
Apskritai, kiek esu bandzius Lancome tusu nei vienas nepatiko  g.gif

o si bandete is Lancome Hypnose Precious Cells Mascara,tikrai tankina 4u.gif
Atsakyti
[quote=Vitulka,2011 05 16, 15:01]
Nepatiko, antra karta nepirkau ir nepirksiu. Man tusas turi tankint blakstienas, o sitas ilgina labiau nei tankina. Apskritai, kiek esu bandzius Lancome tusu nei vienas nepatiko g.gif
Šian išbandžiau man irgi nepatiko,su savo loreal 4D žymiai geresnį efektą išgaudavau,vienintelis pliusas kad labai gerai atskiria blakstienas šepetėlis,nei kiek nelipina,tai jaučiu aš šitą tušą naudosiu vietoj šukučių blakstienų kurių taip ir nenusipirkau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 05 16, 15:01)
Man labiau HR lash queen. Sitas tusa esu pirkus 3 ar 4 kartus. Is brangesniu jis man vienintelis patinka ir galeciau  nemastydama pirkt vel.

man irgi šitas geriausias kiek esu bandžius brangių biggrin.gif
Atsakyti
Sandeliuke dar turiu pora L'oreal tusu (buvo gera akcija, tad usrizikavau isbandyt, nors siaip sios firmos tusai man nepatinka), Rimmel bei d.j.v. tusus, bet nauja traukdama griebiau uz Helena Rubinstein 'lash queen feather collection' (si jau antra naudosiu) 4u.gif Iskart isbandziau ir iskart negalejau atsidziaugt rezultatu - blakstienos tobulos, t.y. patankintos, pariestos, graziai atskirtos, o svarbiausia, uztenka keliu perbraukimu sepeteliu (ejau tik iki banko salia namu, visa diena namuose buvau, tai ne nesidazius, bet blakstienas vistiek padazau, nes iskart pagyvina bendra vaizda).

Na grubiai uz poros savaiciu prametysiu dabar turimus pradarytus tusus, nes vieni jau bus naudojami 3men., kiti menesi ar daugiau ir niekaip nepradedantys duot graziu rezultatu (pvz nedziusta, lipina blakstienas ir tt), tai tada pradarysiu dar viena koki is sandeliuko.

user posted image

O dar kosmetineje turiu Helena Rubinstein 'lash queen feline extravaganza' (juodas tigras), tai sis man kazkoks nekoks.... g.gif Labai skystas, per pora savaiciu kolkas nepasikeites, nera tokio dazymo kaip kiti HR tusai (katik pradarytas 'feather' ar iprastas tigrinis). schmoll.gif Grynai lipina, neatskiria blakstienu ir akivaizdu, kad nuo to slapumo, tai dar lauksiu si menesi ir ziuresiu keisis ar ne, nes jei ne, tai keliaus i siuksline.....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 05 16, 11:43)
Laba diena. Norėčiau pasiteirauti ar ši parduotuvė internetimė patikima, originalais prekiauja, nėra pagrindo nuogastauti, kad bus neoriginalas? 4u.gif

Va sitas reikalas mane irgi labai domina. Ar tikrai originaliais jie prekiauja? Uzsisakyciau tikrai pabandyti sitaip isgirtus HR tusus rolleyes.gif

As tai dar atnesu neblogus atsiliepimus apie Lancome Definicils Precious Cells.
Na labai labai as atsiprasau Lancome tusu, kuriuos pries gerus pora metu buvau visiskai nurasius. Deja geresnio siai dieniai uz Hypnose Drama ir si neturiu wub.gif
Definicils, ne tankina tiek kiek Drama. Taciau ilginia, atskiria ir uzriecia blakstienas thumbup.gif Drama dar plius ir patankina bigsmile.gif tai ji jau pasiliksiu isskirtinem progom biggrin.gif o kasdienai dazytis zadu su Definicils rolleyes.gif
Bet siuo metu mano favoritas kuris nusipelne tikrai cielu 10 balu yra hypnose drama wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo convict: 18 gegužės 2011 - 07:50
QUOTE(i2kas @ 2011 03 08, 16:32)
nusipirkau  Maybelline 'One by one'
user posted image
net nežinau patinka ar ne. barbiškas akis padaro, ko niekada neturėdavau  lotuliukas.gif  ir biški velti blakstienas mėgsta, tai be šepetuko pašukavimo gražiai nepasidažysi smile.gif

Gal dar kas turite atsiliepimu apie ji?

QUOTE(lapuaite @ 2011 03 17, 15:19)
Lancome Hypnose
Lancome Hypnose Precious Cells Mascara
Lancome Définicils
Lancome L'Extreme
Lancome Virtuôse

Turejau hypnose, bet itariu kad is ebay'aus neoriginala visgi atsiunte, nes labai greit pabyrejo.

Dabar dazaus Dior Show, bet kad normaliai dazytu turejo praeiti kokie trys menesiai. rolleyes.gif
Atsakyti
Man Maybelline One by One nepatiko schmoll.gif mėgstu, kad riestų blakstienas, ilgintų, darytų tankias, o šis šito nepadaro. Grįžau vėl prie maxfactor rolleyes.gif
Atsakyti