Sandeliuke dar turiu pora L'oreal tusu (buvo gera akcija, tad usrizikavau isbandyt, nors siaip sios firmos tusai man nepatinka), Rimmel bei d.j.v. tusus, bet nauja traukdama griebiau uz
Helena Rubinstein 'lash queen feather collection' (si jau antra naudosiu)
Iskart isbandziau ir iskart negalejau atsidziaugt rezultatu - blakstienos tobulos, t.y. patankintos, pariestos, graziai atskirtos, o svarbiausia, uztenka keliu perbraukimu sepeteliu (ejau tik iki banko salia namu, visa diena namuose buvau, tai ne nesidazius, bet blakstienas vistiek padazau, nes iskart pagyvina bendra vaizda).
Na grubiai uz poros savaiciu prametysiu dabar turimus pradarytus tusus, nes vieni jau bus naudojami 3men., kiti menesi ar daugiau ir niekaip nepradedantys duot graziu rezultatu (pvz nedziusta, lipina blakstienas ir tt), tai tada pradarysiu dar viena koki is sandeliuko.
O dar kosmetineje turiu Helena Rubinstein 'lash queen feline extravaganza' (juodas tigras), tai sis man kazkoks nekoks....
Labai skystas, per pora savaiciu kolkas nepasikeites, nera tokio dazymo kaip kiti HR tusai (katik pradarytas 'feather' ar iprastas tigrinis).
Grynai lipina, neatskiria blakstienu ir akivaizdu, kad nuo to slapumo, tai dar lauksiu si menesi ir ziuresiu keisis ar ne, nes jei ne, tai keliaus i siuksline.....