Dėkui visoms atsakiusioms. Pabandysiu vėliau idėti varianta su pariestom blakstienom ir daugiau tušo, nors čia būtent ir norėjau akcentuoti, kad vienu potėpiu pats tušas/šepetėlis neblogai pakelia blakstienas.
QUOTE(setute @ 2011 05 15, 18:25)
Negalima,nei apkalbeti ,nei aptarineti,matosi jusu blekstutes trumpokos,manau,po keliu patepimu,labiau pariestu ir ilgesnes atrodytu,tai tik mano nuomone.
Akys labai grazios.
Wow, ačiū, pirmą kartą tenka girdėti, kad turiu gražias akis.
QUOTE(Vitulka @ 2011 05 15, 19:57)
tokias blakstienas padarytu bet koks pigesnis tusas. Nesuprantu, kam moket brangiai uz tusa, jei jis nieko nepadaro. Jums reik blakstienu rietiklio ir atrast savo tusa
Rietiklį turiu, bet problema tame, kad konkrečiai kairę akį riečiant blakstienos ne kyla į viršų, o styro tiesiai
Su dešine tokio kazuso nėra. Brangiai moku už tušus, kurie dažo
blakstienas, o ne paakius, vokus ir viską aplink
Tikrai esu turėjus bene visą massmarketo asortimentą ir absoliučiai visas man arba byrėjo arba tekėjo.
P.S. Turiu per-daug-pridažytų-blakstienų fobiją. Pažįstu vieną tušų dėjimo fanatikę - kai ji mirksi akimis, atrodo, kad tuoj pasigirs blakstienų šlamesys. Mano nuomone, gerai padažytos blakstienos turi atrodyti natūraliai (čia neimu į pavyzdį mano pateiktą foto)