Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

QUOTE(Linju @ 2011 05 15, 17:51)
Skirtumo didelio nėra tarp abiejų ko gero smile.gif

Man su abiem grazu, bet su Lumene gal tvarkingiau atrodo, viskas labiau i vieta sustatyta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2011 05 15, 14:42)
Sveikos,
Pagaliau atsikračiau atsibodusio Diorshow ir mėgaujuosi naujuoju Estee Lauder Sumptuous Extreme . Bandau parodyti efektą po vieno patepimo:

user posted image
NB. Blakstienų neriečiau.

Esu patenkinta: nenubyra, nenuteka (nebent kai ašaroja akys, nors ir po to tušo dar lieka), gera gili juoda spalva.

Negalima,nei apkalbeti ,nei aptarineti,matosi jusu blekstutes trumpokos,manau,po keliu patepimu,labiau pariestu ir ilgesnes atrodytu,tai tik mano nuomone. mirksiukas.gif
Akys labai grazios. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rogrinta @ 2011 05 02, 17:14)
Nu va, po Max Factor falsh lash turiu naują pirkinį Benecos tušą. Ką galiu pasakyt, efektas beveik toks pat, o žinant kokybės ir kainos santykį,tai iš vis pasaka  thumbup.gif Ir naturalus ir vos ne perpus pigesnis. Tikiuos atsigaus ir blakstienos po visų chemijų, ir tušas po kažkiek laiko dar pagerės, nes kol šviežias ne tas vaizdas, tai bus dar geresnis variantas  thumbup.gif

Kur ir koki tiksliai issigyti,noretusi pabandyti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo setute: 15 gegužės 2011 - 17:19
QUOTE(wgs @ 2011 05 15, 12:42)
Sveikos,
Pagaliau atsikračiau atsibodusio Diorshow ir mėgaujuosi naujuoju Estee Lauder Sumptuous Extreme . Bandau parodyti efektą po vieno patepimo:

https://lh6.googleus...ImQ/s400/80.jpg
NB. Blakstienų neriečiau.

Esu patenkinta: nenubyra, nenuteka (nebent kai ašaroja akys, nors ir po to tušo dar lieka), gera gili juoda spalva.

tokias blakstienas padarytu bet koks pigesnis tusas. Nesuprantu, kam moket brangiai uz tusa, jei jis nieko nepadaro. Jums reik blakstienu rietiklio ir atrast savo tusa smile.gif

QUOTE(Linju @ 2011 05 15, 16:51)
Dažyta su L'oreal Million lashes:
http://farm3.static....39b960949_m.jpg
Lumene true natural volume:
http://farm4.static....5744689fe_m.jpg
Skirtumo didelio nėra tarp abiejų ko gero smile.gif

wau. Bet jusu ir naturalios turbut tankios ir ilgos. Siulyciau po kiekvieno tuso blakstienas issukuot, bet kol tusas neissdziuvo ant blakstienu. Po to bozna batia
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 05 15, 19:57)
wau. Bet jusu ir naturalios turbut tankios ir ilgos. Siulyciau po kiekvieno tuso blakstienas issukuot, bet kol tusas neissdziuvo ant blakstienu. Po to bozna batia

Vidutinės tokios 4u.gif Šukuot per daug bijau, pradėjo krist kažko g.gif ir atauginėja šleivos kreivos kažkokios..
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2011 05 15, 20:44)
Vidutinės tokios 4u.gif Šukuot per daug bijau, pradėjo krist kažko g.gif ir atauginėja šleivos kreivos kažkokios..

vidutines hihihi.gif nejuokaukit
netikiu, kad nuo sukavimo krenta. Tieiog svieziai dazytas sukuot reik, tada jokio tempimo nesigauna, tas pat kas tuso sepeteliu perbraukt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 05 15, 12:50)
O kaip tas blakstienu naikinimas pasireiskia? g.gif

na bent jau man labai nualino blakstienas, paeiliui sunaudojau apie 3 MF tusus ir nesupratau kas buvo pasidare mano blakstienoms: sutrumpejo, isretejo, nusiuro schmoll.gif
Atsakyti
Dėkui visoms atsakiusioms. Pabandysiu vėliau idėti varianta su pariestom blakstienom ir daugiau tušo, nors čia būtent ir norėjau akcentuoti, kad vienu potėpiu pats tušas/šepetėlis neblogai pakelia blakstienas.

QUOTE(setute @ 2011 05 15, 18:25)
Negalima,nei apkalbeti ,nei aptarineti,matosi jusu blekstutes trumpokos,manau,po keliu patepimu,labiau pariestu ir ilgesnes atrodytu,tai tik mano nuomone. mirksiukas.gif
Akys labai grazios. thumbup.gif

Wow, ačiū, pirmą kartą tenka girdėti, kad turiu gražias akis.

QUOTE(Vitulka @ 2011 05 15, 19:57)
tokias blakstienas padarytu bet koks pigesnis tusas. Nesuprantu, kam moket brangiai uz tusa, jei jis nieko nepadaro. Jums reik blakstienu rietiklio ir atrast savo tusa smile.gif

Rietiklį turiu, bet problema tame, kad konkrečiai kairę akį riečiant blakstienos ne kyla į viršų, o styro tiesiai biggrin.gif Su dešine tokio kazuso nėra. Brangiai moku už tušus, kurie dažo blakstienas, o ne paakius, vokus ir viską aplink smile.gif Tikrai esu turėjus bene visą massmarketo asortimentą ir absoliučiai visas man arba byrėjo arba tekėjo.

P.S. Turiu per-daug-pridažytų-blakstienų fobiją. Pažįstu vieną tušų dėjimo fanatikę - kai ji mirksi akimis, atrodo, kad tuoj pasigirs blakstienų šlamesys. Mano nuomone, gerai padažytos blakstienos turi atrodyti natūraliai (čia neimu į pavyzdį mano pateiktą foto)
Atsakyti
Mergaites atsiprasau uz offtopic, bet kur cia galima parduoti pvz tusa? kazkaip kosmetikos isparduotuves neradau g.gif atkeliavo lancome tusas pirktas dovanai, bet jau nebereikia, kadangi per ilgai uzsikeliavo, o gimtadienis pasibaige biggrin.gif busiu dekinga uz ats 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2011 05 15, 16:45)
Cia apie tigrini HR tusa klausiat? Man jis tobulas - nereikia juo pasidazius dar 10 kartu sukutemis persukuot blakstienu ir pan. O daro viska: ir patankina, ir atskiria, ir pailgina bei kazkiek pariecia. O vat juodas tigrinis HR tusas (jo pavadinime dar 'extravaganza' zodelis yra) kazkoks nesusipratimas man - skystas, sulipina blakstienas ir grazu buna tik po pasidarbavimo kito tuso sepeteliu ar sukutemis  4u.gif

taip, apie tigrini smile.gif hmmm sugundet ir mane ji ismeginti.. g.gif o sakykit kokios jusu naturalios blakstienos? nes pas mane tai nei ilgos, nei tankios...
ir beje kur pirkote si tusa? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapuaite: 15 gegužės 2011 - 21:09
QUOTE(lapuaite @ 2011 05 15, 22:14)
Mergaites atsiprasau uz offtopic, bet kur cia galima parduoti pvz tusa? kazkaip kosmetikos isparduotuves neradau g.gif  atkeliavo lancome tusas pirktas dovanai, bet jau nebereikia, kadangi per ilgai uzsikeliavo, o gimtadienis pasibaige biggrin.gif busiu dekinga uz ats 4u.gif
Papildyta:

taip, apie tigrini smile.gif  hmmm sugundet ir mane ji ismeginti.. g.gif  o sakykit kokios jusu naturalios blakstienos? nes pas mane tai nei ilgos, nei tankios...
ir beje kur pirkote si tusa?  mirksiukas.gif

Kosmetikos isparduotuves tema tikrai yra - tik ne siame skyrelyje. eikit pagirndiniam puslapyje apacioje i 'skelbimu lenta' ---> 'kita' ir ten bus ta tema.

Mano naturalios sakyciau ne per tankiausios, nera ju daug, ilgis normalus. Nors kai sviesios blakstienos, tai dar kritiskiau ziuriu. Bet nera labai jau geros tos mano blakstienos, o tusai man vos keli taip tikrai itinkantys yra - kiti padaro 3 ilgas arba 3 storas blakstienas ir viskas.

Pirkau HR tusa braskese, bet yra ir kitose normaliose internetinese parduotuvese. Tik turekit omeny, kad kur neaiskiai pigiau geriau nepirkit, nes ju daug padirbinejam tai ebay pvz isvis praktiskai be sansu originalu nusipirkt. Kiek pati ieskojau, tia pigiai ir originalo nebuna, +-$30 jie visur.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 05 15, 21:55)
vidutines hihihi.gif nejuokaukit
netikiu, kad nuo sukavimo krenta. Tieiog svieziai dazytas sukuot reik, tada jokio tempimo nesigauna, tas pat kas tuso sepeteliu perbraukt  ax.gif

Vidutinės 4u.gif Tiesiog turiu dažymo savo techniką ax.gif Man ir valant atsargiai jos krenta doh.gif
Atsakyti
Gal kas bandėt Lancome L'extreme tušą?Gavau dovanų,dar nebandžiau tai norėčiau atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
O kokie atsiliepimai bandziusiu butu apie YSL tusus? situos:

Yves Sant Laurent Everlong Mascara
Yves Sant Laurent Mascara Volume Infini Curl
Yves Sant Laurent Volume Effet Faux Clis
Atsakyti