Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

o kokie atsiliepimai butu apie Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks? g.gif
nes vidar ieskau gero tuso kuris ilgntu tankintu pariestu, ir graziai nesulipindamas atskirtu. turbut tokiu nera doh.gif biggrin.gif buvau atradusi keleta maxfator tusu, kurie man labai patiko, bet ju naudot nebenoriu, nes naikina blakstienas man schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapuaite: 15 gegužės 2011 - 09:37
O man Lancome Drama tušas visiškas šlamštas. Trupa, neilgina, tik tankina, blakstienas padengia negražiai. Pas mane iš savęs blakstienos ilgos, bet šviesios, tai pasidažius juo ir pažiūrėjus geriau matosi balti galiukai doh.gif gerai, kad bent nepirkau pati, tai pinigų negaila..
Atsakyti
Sveikos,
Pagaliau atsikračiau atsibodusio Diorshow ir mėgaujuosi naujuoju Estee Lauder Sumptuous Extreme . Bandau parodyti efektą po vieno patepimo:

user posted image
NB. Blakstienų neriečiau.

Esu patenkinta: nenubyra, nenuteka (nebent kai ašaroja akys, nors ir po to tušo dar lieka), gera gili juoda spalva.

Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 05 15, 09:35)
o kokie atsiliepimai butu apie Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks? g.gif
nes vidar ieskau gero tuso kuris ilgntu tankintu pariestu, ir graziai nesulipindamas atskirtu. turbut tokiu nera doh.gif  biggrin.gif  buvau atradusi keleta maxfator tusu, kurie man labai patiko, bet ju naudot nebenoriu, nes naikina blakstienas man schmoll.gif

O kaip tas blakstienu naikinimas pasireiskia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2011 05 15, 12:42)
Sveikos,
Pagaliau atsikračiau atsibodusio Diorshow ir mėgaujuosi naujuoju Estee Lauder Sumptuous Extreme . Bandau parodyti efektą po vieno patepimo:

user posted image
NB. Blakstienų neriečiau.

Esu patenkinta: nenubyra, nenuteka (nebent kai ašaroja akys, nors ir po to tušo dar lieka), gera gili juoda spalva.

Na suprantu, kad po vieno patepimo, bet norėtųsi pamatyti kaip atrodo normaliai padažytos blakstutės. Nes dabar, tai tas pats, kas nieko.
Atsakyti
QUOTE(mazheee @ 2011 05 15, 14:48)
Na suprantu, kad po vieno patepimo, bet norėtųsi pamatyti kaip atrodo normaliai padažytos blakstutės. Nes dabar, tai tas pats, kas nieko.

dėkui, bandysiu parodyti įtikinamiau, nors realiai nededu tonos tušo, vis tiek kiekis mano blakstienų ilgio neišgelbės.
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 05 15, 12:50)
O kaip tas blakstienu naikinimas pasireiskia? g.gif

As irgi MF tusu nenoriu nei prisiminti. Sausina blastienas, ju daugiau iskrenta.
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2011 05 15, 12:42)
Sveikos,

Nematau kuo cia megautis. Na,man asmeniskai, jei tusas taip dazytu,sveisciau ji lauk schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 05 15, 14:35)
Nematau kuo cia megautis. Na,man asmeniskai, jei tusas taip dazytu,sveisciau ji lauk schmoll.gif

Kazin ar cia tusas kaltas del prasto vaizdo. Gal tiesiog nemoketa juo naudotis g.gif
Atsakyti
Pribaigiau savo Nivea ir naudojuosi dviem naujais tušais - L'oreal Million lashes: tikėjausi geresnio efekto, nes pas draugę kažkodėl dažė idealiai g.gif , Lumene true natural volume: iš pradžių atrodė nesąmonė, dabar labai fainas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 05 15, 10:35)
nes vidar ieskau gero tuso kuris ilgntu tankintu pariestu, ir graziai nesulipindamas atskirtu. turbut tokiu nera doh.gif  biggrin.gif  buvau atradusi keleta maxfator tusu, kurie man labai patiko, bet ju naudot nebenoriu, nes naikina blakstienas man schmoll.gif

Cia apie tigrini HR tusa klausiat? Man jis tobulas - nereikia juo pasidazius dar 10 kartu sukutemis persukuot blakstienu ir pan. O daro viska: ir patankina, ir atskiria, ir pailgina bei kazkiek pariecia. O vat juodas tigrinis HR tusas (jo pavadinime dar 'extravaganza' zodelis yra) kazkoks nesusipratimas man - skystas, sulipina blakstienas ir grazu buna tik po pasidarbavimo kito tuso sepeteliu ar sukutemis 4u.gif
Atsakyti
Dažyta su L'oreal Million lashes:
user posted image
Lumene true natural volume:
user posted image
Skirtumo didelio nėra tarp abiejų ko gero smile.gif
Atsakyti