Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

Prestige biggest lashes
user posted image
šitas. nu labai puikus, bet blakstienas gadina labai
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 05 08, 01:19)
Prestige biggest lashes user posted image
šitas. nu labai puikus, bet blakstienas gadina labai

o kuom gadina, byra ar kas darosi g.gif
Atsakyti
mano blakstienos prieš naudojant jį buvo tankios, ilgos, storos, po naudojimo (apie mėnesį diena iš dienos) su retėjos, sutrumpėjo..bet dabar panaudojus ricinos aliejų atsistatė. dar žinoma gal ne tušas kaltas, o pavasarinis vitaminų trūkumas g.gif
Atsakyti
daug tusu bandziau, bet maybelline visada padarydavo tai, ka ir sakydavo per reklama- jei ilgina, tai is tikro iki antakiu, jei storina- tai nepadaro is visu blakstienu vienos:D
taciau nuo collosal pradedavo i dienos pabaiga akis persteti ir siaip dazantis jausdavosi, kad esi pasidaziusi, nebudavo lengvumo. toks pat tik violetinei pakuotei pirmiau irgi laabai patiko, bet greitai suprastejo, pradejo gumuliuotis. O naujausias- jokio stebuklo, nepateisino lukesciu.
Ziauriai patiko too faced lash injection tusas http://junefontaine....ra1-300x300.jpg tik minusas, kad trupedavo. tai nesupratau ar mano senas buvo ar jie visi tokie.
Loreal telescopic sidabrineje pakuoteje pirmiau irgi visai patiko, tik del sepetelio bent jau mano blakstienos prie pat akiu vidiniu krasteliu labai negraziai padazydavo, visos budavo kreivos, sulipusios kaip besisitengsi.
Ysl long mascara, net nezinau ar originalu naudojau, kazkoks jis man itartinas buvo[ gavau dovanu], tai patiko guminis sepetelis, taciau po 2sav. isdziuvo biggrin.gif Kiek esu bandziusi ale geresniu firmu is mamos kosmetines este lauder, clinique, dior- ne vienas nepatiko.
Nepatiko ne vienas bourjois tusas- visi klampus ir lipina blakstienas.
Neblogas maxfactor lash efect, graziai dazydavo, panasiai dazydavo maybelline collosal.
Na o dabar pats geriausias- paprastas avon shock. Kai padovanojo buvau skeptiskai nusiteikus, bet kai pradejau naudoti-likau labai patenkinta. Super! Taip pat vienas geresniu be:you tokia oranzine stora tubele[ neradau internete]. Tikrai gerai dazo.
patiko nivea, kur du galai ir abu juodi- neimanoma blogai pasidazyti.
Ech, daugiau net nepamenu... Isvados tokios, kad kuo paprastesne, orentuota i paprasta vartotoja firma, tuo geresnis tusas g.gif Tiksliau tuo daugiau prideta chemijos, kad pateisintu musu lukescius:D
Tikiuosi kam nors mano apzvalga pravers wub.gif
Atsakyti
Vargstu dabar su Diorshow. Subaigsiu ir niekada daugiau net i ta puse neziuresiu. Sulipina blakstienas kuokstais, vieno sluoksnio per mazai, dvieju per daug. Nu tokias dirbtines blakstienas padaro, remiasi i antakius, man negrazu. Per didelis sepetukas, sunku prieiti kampiukus. Vienintelis variantas pagerinti vaizda kitu sepetuku, kas man atrodo visiska nesamone sumokejus tiek uz tusa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2011 05 11, 22:42)
Vargstu dabar su Diorshow. Subaigsiu ir niekada daugiau net i ta puse neziuresiu. Sulipina blakstienas kuokstais, vieno sluoksnio per mazai, dvieju per daug. Nu tokias dirbtines blakstienas padaro, remiasi i antakius, man negrazu. Per didelis sepetukas, sunku prieiti kampiukus. Vienintelis variantas pagerinti vaizda kitu sepetuku, kas man atrodo visiska nesamone sumokejus tiek uz tusa  doh.gif

as dabar kaip tik naudoju Dior extase tai man pats geriausias tusas thumbup.gif ir netrupa netepa ir patankina, paiilgina ir neprikrauna nesveikai koses thumbup.gif
Atsakyti
Kokios nuomonės apie Loreal Telescopic? user posted image
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2011 05 12, 17:35)
Kokios nuomonės apie Loreal Telescopic? user posted image

Turėjau šį ir juodą. Šis geresnis. Balais-8 iš 10. Bet iš mano naudotų vienas geresnių. Ilgina, tankina.
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2011 05 11, 23:42)
Vargstu dabar su Diorshow. Subaigsiu ir niekada daugiau net i ta puse neziuresiu. Sulipina blakstienas kuokstais, vieno sluoksnio per mazai, dvieju per daug. Nu tokias dirbtines blakstienas padaro, remiasi i antakius, man negrazu. Per didelis sepetukas, sunku prieiti kampiukus. Vienintelis variantas pagerinti vaizda kitu sepetuku, kas man atrodo visiska nesamone sumokejus tiek uz tusa  doh.gif

kodel nesamone? cia tas pats ,kas nenaudoti makiazo bazes pries pudra,jei perki brangia pudra smile.gif as tai megstu issiilginti blakstienas dvigubai,nei jos yra,todel visada sukuoju,kad nesuliptu ,ir man nesvarbu kad tai brangus tusas,kiek teko naudoti brangiu(is lancome tik),stebuklo nera,bet man jie vistiek labiau patinka uz pigius,ir tikrai nekenkia blakstienoms kaip pigus:) pvz maxfaktor man patinka,bet tikrai labai silpnina verysad.gif o dar norejau paklausti,sakete nepatinka,kad daro dirbtines blakstienas Diorshow. ,o jusu naudotas YSL faux cils,nedaro dirbtiniu blakstienu,kiek teko skaityt,jis tokias daro,kas man patinka g.gif
Atsakyti
Gavau miniuka Lorac 'multiplex 3d lashes' tuso - kazkodel iskart buvau nusiteikus, kad neitin jis bus, o ir skystokas pasirode istraukus sepeteli, bet kolkas pora dienu juo dazausi ir labai patenkinta: atskiria blakstienas, pariecia jas, graziai issukuoja. Tik vistiek dar skystokas yra ir rodos ilgokai dziusta ant blakstienu. g.gif Labai tikiuosiu, kad kiek patirstes ateityje, bet liks toks pat geras. Beje, mano vokai uzkrite yra, bet kazkaip tik su siuo tusu toki dalyka pastebejau, kad pasidazai, atrodo viskas gerai, o dienos pabaigoj ziuriu, kad blakstienos kazkaip tiesiai stovi (na lyg vokas uzkrites ir patiesines jas butu) - galvoju gal kazkaip susije su tuo ilgoku dziuvimu, nes kitais tusais pasidazai ir tuoj pat apdziusta, per kambari (dazausi kitam kambaryje nei kosmetika stovi) pereini ir drasiai gali markstytis, o su siuo pasidaziau, prisedau kitam kambaryje prie kompo, stipriau uzsimerkiau ir paakiai juodi.... Tai dar sita stebesiu, nes tik siandien tas tiesumas kazkaip man uzkliuvo, o kitom dienom gerai buvo.
user posted image

QUOTE(kumiko @ 2011 05 12, 17:56)
kodel nesamone? cia tas pats ,kas nenaudoti makiazo bazes pries pudra,jei perki brangia pudra smile.gif as tai megstu issiilginti blakstienas dvigubai,nei jos yra,todel visada  sukuoju,kad nesuliptu ,ir man nesvarbu kad tai brangus tusas,kiek teko naudoti brangiu(is lancome tik),stebuklo nera,bet man jie vistiek labiau patinka uz pigius,ir tikrai nekenkia blakstienoms kaip pigus:) pvz maxfaktor man patinka,bet tikrai labai silpnina verysad.gif  o dar norejau paklausti,sakete nepatinka,kad daro dirbtines blakstienas Diorshow. ,o jusu naudotas YSL faux cils,nedaro dirbtiniu blakstienu,kiek teko skaityt,jis tokias daro,kas man patinka g.gif

Man pvz aplamai, jei tusas lipina, kose krauna ir pan, tai ne tusas, o s... ax.gif Nesvarbu pigus ar brangus - tik su pigiu mazdaug numoji ranka, kad va nevykes, nes pigus ir pan, o kai daug sumoki ir dar vargt reikia, tai ir nesamone buna. Man tusas turi pats graziai padazyt (t.y. issukuot, sustatyt blakstienas i vietas, nesulipint, neuzkraut begales koses), kad butu patogu (ir greita) naudotis - na o norint dar kazkokio didesnio efekto visada galima papildomai padirbet prie blakstienu. Nors dazniausiai visas blogumas ne paciame tuse, o sepetelyje buna (arba ir tuse, ir sepetelyje). Tureti Dior, Lancome tusai man labai nepatiko ir neitiko, bet taip pat neitio ir L'oreal, Revlon, Maybelline tusai - vieni pigus, kiti brangus, bet esme ta pati - negraziai dazo ir del to tikrai neperku ju. Graziausiai man kolkas dazo Helena Rubinstein ir Revlon tusai (ne visi), tad siuos ir naudoju. Nematau prasmes pirkt tusa ir dazytis juo, sukuot, vel dazytis ir vel sukuot ir tt ir pan, kad butu grazios blakstienos po 10min kai su kitu tusu galima ta pati rezultata tik tuo tusu dazant pasiekt per 2min. 4u.gif

O del kenkimo/nekenkimo, tai ne karta jau diskutuota ta tema - is esmes sudetis tiek pigiu, tiek brangiu tusu vienoda. Skiriasi tik naturaliu tusu sudetis, o visi kiti nenaturalus lieka nenaturaliais. ax.gif

Mano nuomone apie visus produktus tokia - tas pats ir su jusu pvz apie pudra: jei brangi nesilaiko, nubega nuo veido, nemaskuoja kai to reikia ir tas zadama aprasyme, tai tikrai nepirkciau makiazo bazes tik del to, kad ta pudra 'veiktu'. Juk yra ir kitu produktu, ne karo metas, kad ka gauni ir privalai naudot, nes nera pasirinkimo.....
Atsakyti
Visai netiketai, uzmaciau gera pasiulyma Lancome tusu su keliais priedais dar uz gera kaina ir susigundziau vel pabandyti. Nes siaip nei hypnose nei dar keli visiskai nepatiko.
Taciau likau stipriai nustebus ir maloniai suzaveta Hypnose Drama tusu wub.gif paaats geriausias is visu bandytu turbut wub.gif vaziuosiu siandien dar viena rinkini nusipirksiu thumbup.gif
blakstienas ir pariecia, ir super prailgina ir patankina, na leliskos blakstienos garantuotos rolleyes.gif viena sluoksni uztepus tik paryskina, taciau uztepus antra efektas superinis thumbup.gif dar nebandziau primerio ju, nes irgi gavau rinkinyje, su juo gal dar geriau butu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2011 05 11, 21:42)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man irgi jis pats blogiausias tusas is visu turetu
Atsakyti