Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

QUOTE(convict @ 2011 05 03, 01:13)
Pasirodo as buvau nusipirkus dar ir vandeniui atsapru doh.gif  gal todel jis man ir nepatiko. Na bet jau nesvarbu, pridaviau atgal i parde. Dabar nusipirkau sita pabandyti, taciau dar nebandziau:
L'oreal extra volume collagen
user posted image

Va sitam tusui tai pagirimu turiu bigsmile.gif Ne super super super, bet tikrai pasiliksiu. Beto dar naujas. Taciau pasidazius blakstienas pastorino, pailgino, o su dviem sluoksniai atrodo tikrai super thumbup.gif
vertinciau 8/10.
Atsakyti
Nors Rimmel tusus megstu, bet sis 'day 2 night' nepatiko - tipo vienu sepeteliu dazant ilgina, kitu tankina (realiai tai tik vienas sepetelis ir yra, tiesiog pirmuoju budu dazant tusas nou jo labiau nubraukiamas, antruoju daugiau tuso lieka). As labiausiai tankinimo noriu is tusu (na ir gero atskyrimo, nes dazytis ir dar sukuot man per didelis zaidimas), tai man sis tusas to neduoda - galvojau palaukt ir ziuret kaip jis toliau bus, bet pradarytas jau ketvirta savaite, o tusas toks kaip ir buvo: lyg ir palipina blakstienas, kazkiek pailgina, bet kudos lieka, tenka po to kito tuso sepeteli imt ir braukyt braukyt braukyt kol isskirstau jas bei graziai susistato viskas i vietas.
user posted image

Nepilna savaite kaip pradarius Helena Rubinstein 'lash queen feline extravaganza', bet kolkas nezavi ir jis. Paprastas tigrinis HR tusas labai patiko, tai pat patiko 'feather collection' tusas, abu daze idealiai nuo pat pradzios - geriausi tureti tusai. O vat sis juodas tigrinis kazkoks nevykes - neitin gerai atskiria, slapokas. Na bet laikau ir laukiu kol ateis geresni laikai jam.... Labai tikiuosiu, kad taip ir bus... ax.gif
user posted image

Jau po antra turiu Rimmel 'lash maxx' ir 'the max volume flash' (si ir zalia teko bandyt, bet visiskai nepatiko man) - abu patinka, bet nebe taip kaip pirmakart naudojant. Pirmojo sukutemis man kazkaip sunkiau sikart graziai padazyt blakstienas, o abiems galioja tai, kad man truksta storumo blakstienoms, nors tankina jie puikiai, graziai issukuoja. Galvoju po visu Helena Rubinstein, kurie man idealus, siu nebeuztenka jau mano norams patenkinti. ax.gif 'The max' dar kartociau ateityje.
user posted image
user posted image

Neseniai subaigiau MaxFactor '2000 calorie extreme' (LT jis kitaip pavadintas, bet esme vistiek ta pati, t.y. tas pats tusas) - laaaabai patiko wub.gif Isvis MF tusai man patiko - LT naudojau 'masterpiece' (nepamenu koks tiksliai pavadinimas, ta juodoj pakuotej), cia teko 'volume couture' ir '2000 calorie' naudot. Dabar kosmetinej dar '2000 calorie' riestu sepeteliu turiu. Visi sie tusai super graziai dazo, nesiskundziu nei jais, nei efektu, nei kaip blakstienos su jais ar po ju jauciasi (cia rase, kad kai kam silpnina blakstienas, pati to nepastebejau). Nuo '2000 calorie extreme' pasilikau sepeteli, kad pasidazius kokiu tusu nevykeliu butu greitai pataisoma i gera varianta. Gaila, kad JAV nebera MF kosmetikos - na internetu galima siustis, bet man cia gaunasi didelis zaidimas, kad uz pigu tusa su siuntimais gausis didele kaina, nes uz tiek yra ir cia geru variantu. Beje, prisiminiau, kad CoverGirl 'lash blast' tusas turi toki pat sepeteli, esu naudojus kazkada si tusa ir labai patike, tai rezgu plana greitu metu vel isigyt ir isbandyt.
user posted image

QUOTE(convict @ 2011 05 04, 00:19)
Va sitam tusui tai pagirimu turiu bigsmile.gif  Ne super super super, bet tikrai pasiliksiu. Beto dar naujas. Taciau pasidazius blakstienas pastorino, pailgino, o su dviem sluoksniai atrodo tikrai super thumbup.gif
vertinciau 8/10.

O man nepatiko - kokia savaite daze graziai, o paskui viena kose, blakstienos sulipintos doh.gif
Atsakyti
shopingas, sakykit o kur perkat jav Helena Rubinstein tusus? Ar uzsisakote internetu?
Butinai isbandysiu rimmel lash maxx, nes man super budavo lorealio tusas su sukutem wub.gif gaila kad jo gamyboje neber verysad.gif maciau tik ebuy'juj uzsisakyti yra, teks uzsisakyti, nes jis man pats geriausias pasaulyje tusas buvo rolleyes.gif

O del mano paskutinio pirkto tuso gaila jeigu po svaites suprastes unsure.gif nes tikrai visai vykes pasirode unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2011 05 04, 02:05)
shopingas, sakykit o kur perkat jav Helena Rubinstein tusus? Ar uzsisakote internetu?

O del mano paskutinio pirkto tuso gaila jeigu po svaites suprastes unsure.gif  nes tikrai visai vykes pasirode unsure.gif

Internetu - pirkau is braskiu kolkas, bet yra ir fragrancenet.com ar pan parduotuvej. Tik ebay nesugalvokit ju pirkt - ten padielku padielkos jie.

O del to L'oreal, tai gal jums jis bus geras - gi skonio reikalas tokie dalykai.
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2011 05 04, 00:19)
Va sitam tusui tai pagirimu turiu bigsmile.gif  Ne super super super, bet tikrai pasiliksiu. Beto dar naujas. Taciau pasidazius blakstienas pastorino, pailgino, o su dviem sluoksniai atrodo tikrai super thumbup.gif
vertinciau 8/10.

man irgi nepatinka schmoll.gif turiu dar, bet tikrai nekartosiu. Lipina, deda kose, sunku graziai issukuot blakstienas. As megstu barbiskas, bet sis deda kose, atrodo apsunkusios.. .tikrai , mano akim, nevykes unsure.gif

Shopingas, o koki galetum parekomenduot riecianti is pigesniu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 04 gegužės 2011 - 08:17
QUOTE(lapuaite @ 2011 05 04, 00:14)
o sakykit, kokios jusu naturalios blakstienos? nes galvoju, kad su nekokiom blakstienom naturalus tusas gero vaizdo neduos, tad ko gero jusu ir naturalios blakstienos  ne prastos?.... o gal klystu.. g.gif

Nu nėr pas mane prastos blakstienos ir noriu kad būtų dar gražesnės ir sveikesnės dėka natūralios kosmetikos smile.gif Šiaip galėsiu foto įdėt prieš ir po dažymosi vėliau kai tušas šiek tiek "pasens" t.y. po kokios sav ar dviejų mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokį tušą pasiūlytumėt, kad padarytų blakstienas barbiškas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 04, 09:16)
Shopingas, o koki galetum parekomenduot riecianti is pigesniu  ax.gif

Na man rietimas nera tas kriterijus, i kuri ziuriu pirkdama tusa, bet buna, kad kai kurie labai tiesias blakstienas palieka, nors siaip beveik visi padazo normaliai, kazkiek pariecia (aisku ne kaip su rietikliu) ir man uztenka. Tai gal nesu geriausia patareja tuo klausimu. Siaip man MaxFactor tusai pariecia, Rimmel 'sexy curves' riesdavo, tik jis siaip kudziau dazo.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 05 04, 18:01)
Na man rietimas nera tas kriterijus, i kuri ziuriu pirkdama tusa, bet buna, kad kai kurie labai tiesias blakstienas palieka, nors siaip beveik visi padazo normaliai, kazkiek pariecia (aisku ne kaip su rietikliu) ir man uztenka. Tai gal nesu geriausia patareja tuo klausimu. Siaip man MaxFactor tusai pariecia, Rimmel 'sexy curves' riesdavo, tik jis siaip kudziau dazo.

man irgi niekad nerekejo, bet pagalvojau, kad niekad nesu bandzius ax.gif aciu 4u.gif o tai tas rimmel sexy curves apimties nesuteikia aane? man siaip svarbiausia kad storintu... bet dar sugalvojau ir riecianti isbandyt ax.gif
siaip visad naudoju max factor - jie man geriausi..
cia su 2000 calorie mano blakstienos wub.gif
user posted image
bet, kad jau cia visos sako, kad silpnina- galvoju reik isbandyt kitus blush2.gif
Atsakyti
Oho kaip graziai thumbup.gif Man su tuo 2000 calories isvis neiseina pasidazyt biggrin.gif Labai ilgai cackintis su juo reik,o kelis sluoksnius uztepus sulipina, koses prikrauna ir atrodo baisiai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2011 05 04, 22:10)
Oho kaip graziai  thumbup.gif  Man su tuo 2000 calories isvis neiseina pasidazyt  biggrin.gif  Labai ilgai cackintis su juo reik,o kelis sluoksnius uztepus sulipina, koses prikrauna ir atrodo baisiai schmoll.gif

O man jis thumbup.gif as niekad tusu nedazau keliais sluoksniais, pakankamos blakstienos, tad pAkanka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belamy @ 2011 05 02, 18:35)
Dabar ieškinėjuos kuris laikas internete kokio tušo ir šią temą seku. Kažkaip internete pažiūrėjus truputį video ir foto atrodo, kad gal ir visai nieko, bet įdomu, gal pačioms teko išbandyti Lumene Excellengthg.gif Sunkių, žiauriai storų ir košiuotų blakstinų nenoriu. Norisi ilgio, parietimo. Įdomu, ar pateisina šitas mano norus.

Turėjau šitą, dvi pakuotes sunaudojau ax.gif man tiko ir patiko, tik jau su nuvalymu vargau iki negalėjo kol radau kuo įveikti.. mano blakstienos natūraliai riestos, tad dėl rietimo nieko negaliu pakomentuoti, bet dažė tvarkingai, neprikraudavo košės ir ilgindavo kaip reikiant mirksiukas.gif
Atsakyti