QUOTE(Subjektyvi @ 2011 04 27, 09:47)
O man visai patiko apimties suteikiantis "L'Oreal Voluminous Million Lashes"
Sakyčiau rimtas konkurentas mano pamėgtam Max Factor False Lash Effect. Labai gera tekstūra, blakstienos atrodo kaip dirbtinės, jei kam reikia tokio efekto, kai daugiau užtepi. O jei saikingai - labai labai natūraliai ir be jokių "košių". Man patiko.
Sakyčiau rimtas konkurentas mano pamėgtam Max Factor False Lash Effect. Labai gera tekstūra, blakstienos atrodo kaip dirbtinės, jei kam reikia tokio efekto, kai daugiau užtepi. O jei saikingai - labai labai natūraliai ir be jokių "košių". Man patiko.
man sitas nepatiko Naudoju dabar tik del to, kad gaila ismesti ir vistiek reikia sunaudot kaip nors. Toks nepakankamai tirstas, byra, nu nezinau... Nepatiko man. Iki siol labiausiai patikdavo maxfactor masterpiece max. Megstu, kad blakstienos padazytos atrodytu gana ryskiai, nesuliptu. O naujas atradimas - oriflame wonder lash toks tusas Nu kazkaip nemegeja budavau tu kataloginiu prekiu, bet drauge parekomendavo ir del nedideles kainos sumasciau pabandyt. Tai tikrai labai labai patiko. Gal net nr.1 dabar pas mane. Kokybe gera, atskiria, pailgina, patankina.