Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

QUOTE(Subjektyvi @ 2011 04 27, 09:47)
O man visai patiko apimties suteikiantis "L'Oreal Voluminous Million Lashes" biggrin.gif

user posted image

Sakyčiau rimtas konkurentas mano pamėgtam Max Factor False Lash Effect. Labai gera tekstūra, blakstienos atrodo kaip dirbtinės, jei kam reikia tokio efekto, kai daugiau užtepi. O jei saikingai - labai labai natūraliai ir be jokių "košių". Man patiko.

man sitas nepatiko schmoll.gif Naudoju dabar tik del to, kad gaila ismesti ir vistiek reikia sunaudot kaip nors. Toks nepakankamai tirstas, byra, nu nezinau... Nepatiko man. Iki siol labiausiai patikdavo maxfactor masterpiece max. Megstu, kad blakstienos padazytos atrodytu gana ryskiai, nesuliptu. O naujas atradimas - oriflame wonder lash toks tusas wub.gif Nu kazkaip nemegeja budavau tu kataloginiu prekiu, bet drauge parekomendavo ir del nedideles kainos sumasciau pabandyt. Tai tikrai labai labai patiko. Gal net nr.1 dabar pas mane. Kokybe gera, atskiria, pailgina, patankina.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2011 04 29, 18:41)
O naujas atradimas - oriflame wonder lash toks tusas wub.gif  Nu kazkaip nemegeja budavau tu kataloginiu prekiu, bet drauge parekomendavo ir del nedideles kainos sumasciau pabandyt. Tai tikrai labai labai patiko. Gal net nr.1 dabar pas mane. Kokybe gera, atskiria, pailgina, patankina.

Ir mano buvo pats pats, bet ilgiau panaudojus labai suprastėjo blakstienos. Ypač gaila šepetėlio.
Atsakyti
Gal kuri turit/turėjot waterproof ir žino ar labai sunkiai jis nuo blakstienų nusigramdo? per žioplumą tokį nusipirkau, ir nežinau ar laukt vasaros ir nesukt ar dažytis jau dabar g.gif
user posted image
Atsakyti
Isbandziau sita Maybelline one by one
user posted image

Slamstas doh.gif uztepus du sluoksnius matosi tik ciut paryskintos naturalios blakstienos, nei ligio nei tankumo nei nieko.
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 04 30, 22:09)
Gal kuri turit/turėjot waterproof ir žino ar labai sunkiai jis nuo blakstienų nusigramdo? per žioplumą tokį nusipirkau, ir nežinau ar laukt vasaros ir nesukt ar dažytis jau dabar  g.gif
user posted image

Turiu, man sunkokai nusivalo. Bet gal ir nuo makiazo valiklio daug priklauso kaip nuvalys.
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2011 05 02, 02:26)
http://images.nymag...._bb_250x375.jpg

Slamstas doh.gif  uztepus du sluoksnius matosi tik ciut paryskintos naturalios blakstienos, nei ligio nei tankumo nei nieko.

Toki naudoju savaite, nezinau, kaip bus veliau. Man gerai dazosi, ir blakstienos nuo vieno patepimo storos, ir per diena nenubyra, netepa (tpfu, tpfu tpfu smile.gif )
Eile metu naudojau Este Lauder XL. Man tokiai, kuri nemoka dazytis ir nemegsta storu blaksitenu buvo super. smile.gif
Atsakyti
Nu va, po Max Factor falsh lash turiu naują pirkinį Benecos tušą. Ką galiu pasakyt, efektas beveik toks pat, o žinant kokybės ir kainos santykį,tai iš vis pasaka thumbup.gif Ir naturalus ir vos ne perpus pigesnis. Tikiuos atsigaus ir blakstienos po visų chemijų, ir tušas po kažkiek laiko dar pagerės, nes kol šviežias ne tas vaizdas, tai bus dar geresnis variantas thumbup.gif
Atsakyti
Dabar ieškinėjuos kuris laikas internete kokio tušo ir šią temą seku. Kažkaip internete pažiūrėjus truputį video ir foto atrodo, kad gal ir visai nieko, bet įdomu, gal pačioms teko išbandyti Lumene Excellength? g.gif Sunkių, žiauriai storų ir košiuotų blakstinų nenoriu. Norisi ilgio, parietimo. Įdomu, ar pateisina šitas mano norus.

Rogrinta, o Benecos kaip, nelipdo labai? Kaip pačiai, daugiau ilgį ar tankumą priduoda? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 02, 18:47)
kur pirkot? kiek mokejot?  4u.gif

Užsisakiau čia http://www.ecoland.l...p?id_product=15 mirksiukas.gif tik mokėjau truputį mažiau,aną sav. nuolaida buvo 25 lt
QUOTE(Belamy @ 2011 05 02, 20:35)
Rogrinta, o Benecos kaip, nelipdo labai? Kaip pačiai, daugiau ilgį ar tankumą priduoda? smile.gif

Aš tau vėliau gal tiksliau parašysiu, nes sakau kol šviežas dar tušas neparodo ką gali. Lipt nelimpa, netepa man,ir linkus manyt kad daugiau ilgumo nei tankumo duoda, nu bet kaip ir sakau dar neaišku ką vėliau duos mirksiukas.gif Žinau tik tiek,kad naftinių produktų nebenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2011 05 02, 15:02)
Toki naudoju savaite, nezinau, kaip bus veliau. Man gerai dazosi, ir blakstienos nuo vieno patepimo storos, ir per diena nenubyra, netepa (tpfu, tpfu tpfu smile.gif )

Pasirodo as buvau nusipirkus dar ir vandeniui atsapru doh.gif gal todel jis man ir nepatiko. Na bet jau nesvarbu, pridaviau atgal i parde. Dabar nusipirkau sita pabandyti, taciau dar nebandziau:
L'oreal extra volume Collagen
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2011 05 02, 15:14)
Nu va, po Max Factor falsh lash turiu naują pirkinį Benecos tušą. Ką galiu pasakyt, efektas beveik toks pat, o žinant kokybės ir kainos santykį,tai iš vis pasaka  thumbup.gif Ir naturalus ir vos ne perpus pigesnis. Tikiuos atsigaus ir blakstienos po visų chemijų, ir tušas po kažkiek laiko dar pagerės, nes kol šviežias ne tas vaizdas, tai bus dar geresnis variantas  thumbup.gif

o sakykit, kokios jusu naturalios blakstienos? nes galvoju, kad su nekokiom blakstienom naturalus tusas gero vaizdo neduos, tad ko gero jusu ir naturalios blakstienos ne prastos?.... o gal klystu.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapuaite: 03 gegužės 2011 - 22:15
QUOTE(convict @ 2011 05 02, 01:26)
http://images.nymag...._bb_250x375.jpg

Slamstas doh.gif  uztepus du sluoksnius matosi tik ciut paryskintos naturalios blakstienos, nei ligio nei tankumo nei nieko.

Man visada taip yra su naujais, dar svieziais tusais. Dabar visus tusus vertinu tik ilgiau panaudojus.
Tik naujaji Loreal 4D ismeciau po 3 dienos, trupa, blakstienos nepadazytos tusu, o prikrautos, sulipina, man visai netiko.
Atsakyti