Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

QUOTE(~migla~ @ 2011 04 21, 20:57)
laba, damos smile.gif gal kas jau išmėgino šį tušą Bourjois Volume glamour MAX?

http://elle.dp.ua/Bo...lamour-Max.aspx

įdomu kokie atsiliepimai, nes Droge dabar mačiau nemažą nuolaidą pritaiko jam. šiaip ir šio gamintojo tušo nebandžiusi, gal būtų kokių kitų rekomendacijų :ax ačiū smile.gif

aš droge buvau atidarius šio tušo testerį, tai nežinau, šepetėlis buvo didelis ir visas apsivėlęs tuo tušu g.gif
Atsakyti
Dabar jį nusipirkau, tai tik antrą dieną dažausi. Neturiu nuomonės "vuau koks nerealus", nes dar nesupratau koks jis biggrin.gif V.ž. tirštas kažkoks, savotiškas. Tikiuosi po savaitės dažymosi paaiškės, nes man paprastai kiek ilgiau panaudojus tušus atsiskleidžia jų savybės, gerosios ar blogosios.
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2011 04 19, 16:30)
noriu patarimo, jei kas galėtų blush2.gif šiaip, esu išbandžiusi nemažai tušų,  - blakstienos mano vidutinės. normalios, tamsios, bet nėra kokios nors natūralios vėduoklės.

Man tinka Lancome hypnose, HR leopardinis tušas, YSl faux cills. Labai norėčiau rasti panašios kokybės, tankinantį, bet ir akivaizdžiai riečiantį tušą. ilginti nebūtina. Gal kas galėtų ką parekomenduoti? g.gif ačiū 4u.gif

aū, gal visgi kuri nors ką nors patartų g.gif ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
pabandykit prestige "my biggest lashes", tikrai labai fainas, kaina nedidele, bet labai graziai nudazo, pasidazius su juo atrodo kad ne tris, o visas 15 blakstienu turiu biggrin.gif , anksciau lorealio naudodavau, bet daba turbut sita pirksiu
Atsakyti
Laba, gal kas gali patart, kokie tušai iš Bourjois būtų panašiausi suteikiamu efektu į HR Lash Queen Feline (tą leopardinį) ir Lancome Hypnose?

Susirinkau nuomonių, kad lyg Volume Glamour neblogas. Ką jis daro? Kuom skiriasi nuo Volume Glamour Ultra Curl? O kokie atsiliepimai apie 1001 cils?
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 04 19, 18:45)
Na ką, grįžtu su žadėtu atsiliepimu apie Lancome Hypnese Precious Cells  smile.gif

Šiaip, labai džiuagiuosi ir savo natūraliom blakstienom - tankios, ilgos ir riestos, bet kartais norisi ir pasidažyti.

Nepasakyčiau,  kad Hypnose'as kažkos stebuklingas, tiesiog gražiai paryškina blakstienas. Kadangi per visą dieną neturiu laiko žvilgčiot į veidrodį ir taisytis, po 12 valandų truputuką patepa paakius, bet gal dėl to, kad per treniruotę baisiai sušylu  g.gif

Kadangi prieš tai naudojo Max Factor False Lash Effect, tai su juo lyginant Hypnose'ą, Max Factor man patiko žymiai labiau. Būčiau jį ir toliau naudojus, bet prisiskaičiau, kad nėra labai geras blakstienoms  unsure.gif

user posted image user posted image

Apie Max FActor False Lash Effect galiu pasakyti tik labai,labai geras thumbup.gif ,naudojau ir YSL,ir Lancome ir Dior,visgi sugryzau prie Max Factor thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvarbatka @ 2011 04 23, 12:17)
pabandykit prestige "my biggest lashes", tikrai labai fainas, kaina nedidele, bet labai graziai nudazo, pasidazius su juo atrodo kad ne tris, o visas 15 blakstienu turiu biggrin.gif , anksciau lorealio naudodavau, bet daba turbut sita pirksiu

o man jis kaip tik nepatiko, lllllllabai jau dddddaug koses deda ir erzino akis, greit sutirstejo doh.gif
Atsakyti
Teko isbandyti Clinique High Impact Mascara
user posted image

Tepasi sunkokai, truputi ilgina, truputi riecia, truputi storina. Sunkiai valosi, byra, tepa. Man nepatiko.

Nusipirkau pabandymui Loreal Telescopic Explosion Mascara
user posted image

Tikiu kad tai kopija pigi gyvenchy. Taciau buvau gerokai nustebinta. Galvojau bus sudetinga su tokiu mazuciu apvaliu sepeteliu dazytis, bet daug lengviau negu su iprastu. Ilgina, riecia storina. O uztepus du sluoksnius isgavau labai faina dirbtinu blakstienu efekta. Zodziu likau stipriai nustebinta ir visai patenkinta thumbup.gif

Gerai kad parduotuveje pirma pasibandziau diorshow tusa. Na gal akd parduotuveje bandziausi, ne savose namuose, bet man nepatiko. Tepa silpnai, noretusi daugiau koses is jo g.gif bet jam minuso dar nededu, nes bandziau nepatogia poza ir greitai blush2.gif
Atsakyti
ismeginau Lancome Hypnose.. na ka , tikejausi kazko labai daug pagal atsiliepimus, taciau nusivyliau. ilgina, tankina kaip eilinis tusas... na gal reikia palaukti kol padzius siek tiek, nes db ir daug koses man tepa.. na nzn, kolkas ispudzio nepaliko
Atsakyti
O man visai patiko apimties suteikiantis "L'Oreal Voluminous Million Lashes" biggrin.gif

user posted image

Sakyčiau rimtas konkurentas mano pamėgtam Max Factor False Lash Effect. Labai gera tekstūra, blakstienos atrodo kaip dirbtinės, jei kam reikia tokio efekto, kai daugiau užtepi. O jei saikingai - labai labai natūraliai ir be jokių "košių". Man patiko.
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2011 04 27, 07:30)
ismeginau Lancome Hypnose.. na ka , tikejausi kazko labai daug pagal atsiliepimus, taciau nusivyliau. ilgina, tankina kaip eilinis tusas... na gal reikia palaukti kol padzius siek tiek, nes db ir daug koses man tepa.. na nzn, kolkas ispudzio nepaliko

Mano tokia pati reakcija buvo po pirmo bandymo biggrin.gif
Bet paskui kuo toliau, tuo labiau patiko ir dabar tai vienas is geriausiu bandytu tusu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 04 27, 08:47)
O man visai patiko apimties suteikiantis "L'Oreal Voluminous Million Lashes" biggrin.gif

Labai skirtingi atsiliepimai apie si.. Vienoms labai patinka, kitoms labai nepatinka biggrin.gif
Man labai patinka biggrin.gif Naudoju siuo metu ir jau kelis kartus pirkau is eiles biggrin.gif
Atsakyti
Jaučiu ir aš jį pirksiu kai užsirauks. Nes tas naujasis Borjous - kaip čia pasakius biggrin.gif
Atsakyti