Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

as nusipirkau Dior show blackout ta juodziausia, bandziau nauja Extase, sepetelis mazesnis, dazo ir graziai, bet nusprendziau, kad su blackout mano blakstienos grazesnes smile.gif o to 360 nebandziau, nes ir brangesnis , douglase 139 berods, ir konsultante sake, kad jis tooks, specifinis.. smile.gif
Atsakyti
Na, aš tikiuosi jau su paskutiniu klausimu doh.gif

O Lancome Hypnose Precious Cells bent kiek panašiai dažo į Max Factor Falsh Lash Effect? Ar padaro super natūraliai atrodančiais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgnĖ.**: 10 balandžio 2011 - 11:03
QUOTE(Rasicka* @ 2011 04 09, 00:04)
Tikrai yra 4u.gif  - mačiau tikrai jų Douglas'e  mirksiukas.gif  Manau, kad KristiAna salonuose taip pat tūrėtų būt  smile.gif

QUOTE(Olivia* @ 2011 04 09, 21:44)
Yra,kaina apie ~120 lt. Fantastiskas sepetelis,is tankinaciu tusu sitas bus geraiausias.

Dekui visoms uz info drinks_cheers.gif
Su dauguma keistu/specifiniu sepeteliu pavykdavo susidraugauti (Givenchy "burbuliuku", YSL Singulier, Chanel Exceptionnel), manau ir sis naujasis Dior turetu patikti smile.gif Tik perziuredama video, supratau, kad jis su tuo "besisukanciu" sepeteliu doh.gif nemegstu visu situ elektroniniu dalyku. Aisku galima ir neijungus jo dazytis paprastai..
Bet dar gundausi isbandyti ir kazka is ekoloisku tusu. Daugiausia geru atsiliepimu skaiciau apie Dr. Hauschka Volume Mascara.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika_puika: 10 balandžio 2011 - 14:27
QUOTE(zuika_puika @ 2011 04 10, 15:24)
Bet dar gundausi isbandyti ir kazka is ekoloisku tusu. Daugiausia geru atsiliepimu skaiciau apie Dr. Hauschka Volume Mascara.... ax.gif

Sitas tikrai puikus tusas, tik man minusas, kad vos paasaroji ir tusas jau plaukia lauk... O del dazymo ir vaizdo puikus, bet lelisku blakstienu neis pasidaryt juo (nebent tebant daug, bet taip nebandziau). O i Dr.Hauschka man labai panasus buvo Gabriel Cosmetics tusas (kaina apie $12) - nesiskirdavo rezultatu abieju padazymas.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 04 10, 16:08)
bet lelisku blakstienu neis pasidaryt juo

Man eidavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 04 10, 13:02)
Na, aš tikiuosi jau su paskutiniu klausimu  doh.gif

O Lancome Hypnose Precious Cells bent kiek panašiai dažo į Max Factor Falsh Lash Effect? Ar padaro super natūraliai atrodančiais?

panasus,tikrai nedaro naturaliu blakstienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2011 04 07, 09:01)
Aš, aš, aš! Ir dar priedo ne juodas, o šviesias biggrin.gif Diorshow gražiai pariečia ir pailgina, tik vieno sluoksnio man asmeniškai neužtenka, tepu 2 kartus. Vakar parduotuvėje išbandžiau Estee Lauder Extreme, patiko - iškart blakstienos "atsiskleidė", pailgino ir užrietė labai dailiai, neapsunkinant.

Nusipirkau sestadieni as ta Extreme ,pardaveja taip pat sake "oh my God,I am in love with this mascara" biggrin.gif
Nusivyliau.Privalumas gal vienas,kad dazo be jokiu gumuliuku,bet tik tiek.Eilinis tusas ir tiek,nors blakstienos ir ilgos ir tankios ir tamsios,visiskai nieko daugiau nepamaciau.Vis del to YSL man pats paciausias,kita karta pirksiu tik ji ir baigsiu visus eksperimentus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 11, 14:48)
Nusipirkau sestadieni as ta Extreme ,pardaveja taip pat sake "oh my God,I am in love with this mascara" biggrin.gif
Nusivyliau.Privalumas gal vienas,kad dazo be jokiu gumuliuku,bet tik tiek.Eilinis tusas ir tiek,nors blakstienos ir ilgos ir tankios ir tamsios,visiskai nieko daugiau nepamaciau.Vis del to YSL man pats paciausias,kita karta pirksiu tik ji ir baigsiu visus eksperimentus ax.gif

Matote, normalioms blakstienoms gal ir tikrai nieko ypatingo, bet mano milimetriniam nesusipratimui tikrai savo darbą atlieka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnute22 @ 2011 03 17, 16:02)
sveikos, siandiena gavau CLINIQUE hight impact mascara tusa, ir nustebau, kadangi jo uzsukamos dalies spalva sidabrine, o pats juodas.. kiek begooglinau neradau tokios tuso versijos, visur jie juodi  tai negi gavau padielke..  pirkau is vienos lt elektronines pardos(kiek zinau ji patikima)

viskas su juo gerai - jis originalus, nes esu pati pirkusi is JAV Sephoros ir Nordstrom situos tusus, tai tie, kurie buna rinkiniuose - zalios pakuotes, o kur atskirai perkami - su sidabrines uzsukimo dalimis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 11, 14:48)
O koki YSL naudojat?

QUOTE(wgs @ 2011 04 11, 15:18)
Matote, normalioms blakstienoms gal ir tikrai nieko ypatingo, bet mano milimetriniam nesusipratimui tikrai savo darbą atlieka wink.gif
thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2011 04 11, 15:33)
O koki YSL naudojat?

thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Effet Faux Cils ar kazkaip panasiai ax.gif
Man kazkaip jis geriausiai "limpantis".Ir pailgina kazkiek ir pastorina,nelipima ir be tolygiai dengiasi.Visi kiti is brangesniu kazkaip neuzkabino ir Lancomes daug turejau ir dior,bet visi kazkaip tik padengia lygiau,na ir aisku nenubyra,o visi pailginimai ir pastorinimai nelabai matosi.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 11, 18:35)
Effet Faux Cils ar kazkaip panasiai ax.gif
Man kazkaip jis geriausiai "limpantis".Ir pailgina kazkiek ir pastorina,nelipima ir be tolygiai dengiasi.Visi kiti is brangesniu kazkaip neuzkabino ir Lancomes daug turejau ir dior,bet visi kazkaip tik padengia lygiau,na ir aisku nenubyra,o visi pailginimai ir pastorinimai nelabai matosi.

Turbut sitas, nors aisku cia jokiu ant jo uzrasu nera lotuliukas.gif
user posted image
Tai va, kad tie tusai kiekvienam savaip, kol visu neisbandai ir nzn kuris butent tau geriausias g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TomaKa: 11 balandžio 2011 - 17:47