as nusipirkau Dior show blackout ta juodziausia, bandziau nauja Extase, sepetelis mazesnis, dazo ir graziai, bet nusprendziau, kad su blackout mano blakstienos grazesnes o to 360 nebandziau, nes ir brangesnis , douglase 139 berods, ir konsultante sake, kad jis tooks, specifinis..
Na, aš tikiuosi jau su paskutiniu klausimu
O Lancome Hypnose Precious Cells bent kiek panašiai dažo į Max Factor Falsh Lash Effect? Ar padaro super natūraliai atrodančiais?
O Lancome Hypnose Precious Cells bent kiek panašiai dažo į Max Factor Falsh Lash Effect? Ar padaro super natūraliai atrodančiais?
QUOTE(Rasicka* @ 2011 04 09, 00:04)
Tikrai yra - mačiau tikrai jų Douglas'e Manau, kad KristiAna salonuose taip pat tūrėtų būt
QUOTE(Olivia* @ 2011 04 09, 21:44)
Yra,kaina apie ~120 lt. Fantastiskas sepetelis,is tankinaciu tusu sitas bus geraiausias.
Dekui visoms uz info
Su dauguma keistu/specifiniu sepeteliu pavykdavo susidraugauti (Givenchy "burbuliuku", YSL Singulier, Chanel Exceptionnel), manau ir sis naujasis Dior turetu patikti Tik perziuredama video, supratau, kad jis su tuo "besisukanciu" sepeteliu nemegstu visu situ elektroniniu dalyku. Aisku galima ir neijungus jo dazytis paprastai..
Bet dar gundausi isbandyti ir kazka is ekoloisku tusu. Daugiausia geru atsiliepimu skaiciau apie Dr. Hauschka Volume Mascara....
QUOTE(zuika_puika @ 2011 04 10, 15:24)
Bet dar gundausi isbandyti ir kazka is ekoloisku tusu. Daugiausia geru atsiliepimu skaiciau apie Dr. Hauschka Volume Mascara....
Sitas tikrai puikus tusas, tik man minusas, kad vos paasaroji ir tusas jau plaukia lauk... O del dazymo ir vaizdo puikus, bet lelisku blakstienu neis pasidaryt juo (nebent tebant daug, bet taip nebandziau). O i Dr.Hauschka man labai panasus buvo Gabriel Cosmetics tusas (kaina apie $12) - nesiskirdavo rezultatu abieju padazymas.
QUOTE(shopingas @ 2011 04 10, 16:08)
bet lelisku blakstienu neis pasidaryt juo
Man eidavo
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 04 10, 13:02)
Na, aš tikiuosi jau su paskutiniu klausimu
panasus,tikrai nedaro naturaliu blakstienu
QUOTE(wgs @ 2011 04 07, 09:01)
Aš, aš, aš! Ir dar priedo ne juodas, o šviesias Diorshow gražiai pariečia ir pailgina, tik vieno sluoksnio man asmeniškai neužtenka, tepu 2 kartus. Vakar parduotuvėje išbandžiau Estee Lauder Extreme, patiko - iškart blakstienos "atsiskleidė", pailgino ir užrietė labai dailiai, neapsunkinant.
Nusipirkau sestadieni as ta Extreme ,pardaveja taip pat sake "oh my God,I am in love with this mascara"
Nusivyliau.Privalumas gal vienas,kad dazo be jokiu gumuliuku,bet tik tiek.Eilinis tusas ir tiek,nors blakstienos ir ilgos ir tankios ir tamsios,visiskai nieko daugiau nepamaciau.Vis del to YSL man pats paciausias,kita karta pirksiu tik ji ir baigsiu visus eksperimentus
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 11, 14:48)
Nusipirkau sestadieni as ta Extreme ,pardaveja taip pat sake "oh my God,I am in love with this mascara"
Nusivyliau.Privalumas gal vienas,kad dazo be jokiu gumuliuku,bet tik tiek.Eilinis tusas ir tiek,nors blakstienos ir ilgos ir tankios ir tamsios,visiskai nieko daugiau nepamaciau.Vis del to YSL man pats paciausias,kita karta pirksiu tik ji ir baigsiu visus eksperimentus
Matote, normalioms blakstienoms gal ir tikrai nieko ypatingo, bet mano milimetriniam nesusipratimui tikrai savo darbą atlieka
QUOTE(pakalnute22 @ 2011 03 17, 16:02)
sveikos, siandiena gavau CLINIQUE hight impact mascara tusa, ir nustebau, kadangi jo uzsukamos dalies spalva sidabrine, o pats juodas.. kiek begooglinau neradau tokios tuso versijos, visur jie juodi tai negi gavau padielke.. pirkau is vienos lt elektronines pardos(kiek zinau ji patikima)
viskas su juo gerai - jis originalus, nes esu pati pirkusi is JAV Sephoros ir Nordstrom situos tusus, tai tie, kurie buna rinkiniuose - zalios pakuotes, o kur atskirai perkami - su sidabrines uzsukimo dalimis
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 11, 14:48)
O koki YSL naudojat?Nusivyliau.Privalumas gal vienas,kad dazo be jokiu gumuliuku,bet tik tiek.Eilinis tusas ir tiek,nors blakstienos ir ilgos ir tankios ir tamsios,visiskai nieko daugiau nepamaciau.Vis del to YSL man pats paciausias,kita karta pirksiu tik ji ir baigsiu visus eksperimentus
QUOTE(wgs @ 2011 04 11, 15:18)
Matote, normalioms blakstienoms gal ir tikrai nieko ypatingo, bet mano milimetriniam nesusipratimui tikrai savo darbą atlieka
QUOTE(TomaKa @ 2011 04 11, 15:33)
Effet Faux Cils ar kazkaip panasiai
Man kazkaip jis geriausiai "limpantis".Ir pailgina kazkiek ir pastorina,nelipima ir be tolygiai dengiasi.Visi kiti is brangesniu kazkaip neuzkabino ir Lancomes daug turejau ir dior,bet visi kazkaip tik padengia lygiau,na ir aisku nenubyra,o visi pailginimai ir pastorinimai nelabai matosi.
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 11, 18:35)
Effet Faux Cils ar kazkaip panasiai
Man kazkaip jis geriausiai "limpantis".Ir pailgina kazkiek ir pastorina,nelipima ir be tolygiai dengiasi.Visi kiti is brangesniu kazkaip neuzkabino ir Lancomes daug turejau ir dior,bet visi kazkaip tik padengia lygiau,na ir aisku nenubyra,o visi pailginimai ir pastorinimai nelabai matosi.
Turbut sitas, nors aisku cia jokiu ant jo uzrasu nera
Tai va, kad tie tusai kiekvienam savaip, kol visu neisbandai ir nzn kuris butent tau geriausias