QUOTE(rogrinta @ 2011 04 07, 19:10)
Ooo va čia įdomu Kas ten juose negero, nes galvoju kad sekantį tušą Lancome įsigyt gal ir mano ideologija nesutaps
Nors aš taip pat prieš Loreal firmą nusistačius,kažkur prisiskaičius apie tai kad jų priemonėse labai daug chemijos(konkrečiai apie kremus skaičiau,be to bandžiau šampūnus,žiauriai nepatiko) . Tai vot padėjau kryžių
Dabar jūsų prisiskaičius padėsiu kryžių ant Max factor
O šiandien pavarčiau pavarčiau Droge tą naująjį Maybeline tušą,bet nepirkau dar. Lauksiu dar kokių nuomonių,gal kas kokį stebuklą pasiūlys
Nors aš taip pat prieš Loreal firmą nusistačius,kažkur prisiskaičius apie tai kad jų priemonėse labai daug chemijos(konkrečiai apie kremus skaičiau,be to bandžiau šampūnus,žiauriai nepatiko) . Tai vot padėjau kryžių
Dabar jūsų prisiskaičius padėsiu kryžių ant Max factor
O šiandien pavarčiau pavarčiau Droge tą naująjį Maybeline tušą,bet nepirkau dar. Lauksiu dar kokių nuomonių,gal kas kokį stebuklą pasiūlys
Na va, jaučiuosi kaip eretikė Iš tikrųjų, mane papiktino, kai sužinojau, kad Lancome ir YSL nesidrovėdami testuoja produktus ant gyvūnų; nenorėčiau veltis į diskusijas gerai tai ar ne, bet man toks kriterijus yra atstumiantis.