Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms. 12 namai.

QUOTE(rogrinta @ 2011 04 07, 19:10)
Ooo va čia įdomu  ax.gif Kas ten juose negero, nes galvoju kad sekantį tušą Lancome įsigyt  rolleyes.gif gal ir mano ideologija nesutaps hihihi.gif
Nors aš taip pat prieš Loreal firmą nusistačius,kažkur prisiskaičius apie tai kad jų priemonėse labai daug chemijos(konkrečiai apie kremus skaičiau,be to bandžiau šampūnus,žiauriai nepatiko) . Tai vot padėjau kryžių  biggrin.gif
Dabar jūsų prisiskaičius padėsiu kryžių ant Max factor  doh.gif
O šiandien pavarčiau pavarčiau Droge tą naująjį Maybeline tušą,bet nepirkau dar. Lauksiu dar kokių nuomonių,gal kas kokį stebuklą pasiūlys hihihi.gif

Na va, jaučiuosi kaip eretikė biggrin.gif Iš tikrųjų, mane papiktino, kai sužinojau, kad Lancome ir YSL nesidrovėdami testuoja produktus ant gyvūnų; nenorėčiau veltis į diskusijas gerai tai ar ne, bet man toks kriterijus yra atstumiantis.
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 04 07, 19:04)
Gal kurios esat naudojus abu ir galit palygint kuris geresnis? ax.gif

Bent jau man geresnis Maybelline mirksiukas.gif loreal'io tusas pasirode skystas, lipindavo truputi blakstienas, nors kelis sluoksnius uzdejus gana graziai padazydavo jeigu papildomai pasukuodavau dar su sukutemis, o vat su Maybelline issisukuoja blakstienos labai graziai is karto, kiek tepu to tuso, tiek man vis grazyn ir tankyn blakstienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2011 04 07, 19:43)
isigyjau gosh wonder volume tusa user posted image  pati dar nebandziau, gal kuri turit atsiliepimu apie si tusa?

neblogas m,an pairode sis tusas, tepiau du sluoksnius pirmas sluoksnis siaip sau pasirode o po antro jau buvo grazu. pries tai ilgai naudojau max factor ir savo dazymu man jie buvo idealus,bet labai suprastejo blakstienos. tada pirkau lorealio voluminous sis man nepatiko , tai dabartinis gosh geresnis uz voluminous bet vistik ne taip graziai dazo kaip max factor. dar gosh pliusas tame kad islaiko blakstienu uzrietima. is tusu man reikia tankinimo ir atskyrimo.
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2011 04 07, 23:54)

Lancome ir YSL nesidrovėdami testuoja produktus ant gyvūnų; nenorėčiau veltis į diskusijas gerai tai ar ne, bet man toks kriterijus yra atstumiantis.

As irgi nenoriu dikutuoti sia tema, Lancome irgi nebenaudoju nuo tada kai suzinojau kad jie testuoja su gyvunais (kaip ir daugelis kitu tusu gamintoju), o apie YSL pirma kart girdziu, net ir ju puslapyje yra tai neigiama...
"Yves Saint Laurent does not carry out any tests on animals. In order to check the quality and tolerance of our products, we carry out in-votro tests on biological matrices or cell cultures. Once we are certain of their non-cytotoxicity, they are tested on healthy volunteers in a hospital environment, under dermatological control, with a minimum of one hundred people."

4u.gif
O i tema:
QUOTE(Olivia* @ 2011 04 05, 23:04)
    .... Beje,kitas tusas tikriausia bus Dior 360' biggrin.gif

user posted image Mane irgi domina sis tusas, idomus sepetelis. Bet jo LT dar nemaciau, o gal jau yra?

Kazkaip, kuo toliau naudoju Clinique High Impact, tuo geriau jis man dazo.. Kazkur po menesio naudojimo jis geriausiai pradejo dazyt, maziau lipina, gerai issukuoja. Nei tepa, nei byra.
Atsakyti
Atėjau pagirti Lumene Blueberry Curl
user posted image
Ir padėkoti merginom, kurios rekomendavo 4u.gif
Kaip tik man... Idealiai atskiria kiekvieną blakstieną, puikiai nudažo, lengvai nusiplauna. Nestorina, neilgina labai, bet užtat natūraliai atrodo, blakstienos minkštos ir neišsausėjusios, nesibadančios, kaip su kitais tušais būna. Ko aš ir ieškojau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2011 04 08, 16:51)
As irgi nenoriu dikutuoti sia tema, Lancome irgi nebenaudoju nuo tada kai suzinojau kad jie testuoja su gyvunais (kaip ir daugelis kitu tusu gamintoju), o apie YSL pirma kart girdziu, net ir ju puslapyje yra tai neigiama...

[COLOR=yellow]Džiugu, kad aš ne viena tokia 4u.gif Dėl YSL esu keliuose šaltiniuose skaičius, bet jei jau patys rašo, kad netestuoja, tai gal ir tiesa. Įdomu, ar ant YSL produkcijos pakuočių rašo?

Į temą, turiu atsiliepimą po siaubingos dienos su Gosh tušu.
Bandžiau štai šį:
user posted image

Gerai, kad ne pati pirkau biggrin.gif
Privalumai: skystas, pigmentuotas tušas, teptukas patogus. Šiek tiek pariečia.
Trūkumai: ir nubėgo, ir nubyrėjo vienu metu biggrin.gif Tušas atrodo lengvas, tačiau, užtepus ant blakstienų gulasi sunkiai, antras sluoksnis pradeda "veltis". Kvepia intensyviai, kvapas pasirodė nemalonus.
Vertinčiau 6/10
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wgs: 08 balandžio 2011 - 19:20
QUOTE(wgs @ 2011 04 07, 14:28)
Kaip tik tokį ir mėginau vakar parduotuvėje, ir sužavėjo smile.gif Per kiek sunaudojote?

pirma kart isigyjau tai kiek laikys dar negaliu pasakyti smile.gif
Atsakyti
O i tema:
Diorshow 360
user posted image
Mane irgi domina sis tusas, idomus sepetelis. Bet jo LT dar nemaciau, o gal jau yra?

Tikrai yra 4u.gif - mačiau tikrai jų Douglas'e mirksiukas.gif Manau, kad KristiAna salonuose taip pat tūrėtų būt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 16 balandžio 2011 - 18:38
gal kuri bandet sita dior tusa, nusipirkau, bet dar nebandziau blush2.gif
Diorshow Extase
user posted image
Atsakyti
Beautypoint radau STAGE LINE tusa. sudomino labai, bet niekur nerandu atsiliepimu ir nedristu pirkti. Gal esat bande?

user posted image
Atsakyti
Mane irgi domina sis tusas, idomus sepetelis. Bet jo LT dar nemaciau, o gal jau yra?

Yra,kaina apie ~120 lt. Fantastiskas sepetelis,is tankinaciu tusu sitas bus geraiausias.

Is ineto sepetelio nuotrauka biggrin.gif
http://img.photobuck...OTOSII2-1-2.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 09 balandžio 2011 - 19:50
Patarkit kokį tušą jautrioms akims aprt Clinique. nežinau kodėl, bet kokį mėnesį vos tik pasidažau tušu, pradeda blakstienas niežtėti...
bet kad stipriau dažytų, ne vien natūralių blakstienų efektą suteiktų.
Atsakyti